Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 11 jun 2012, 21:36

Beg

Odlicna formacija jos kad bi to Marotta mogo srediti bili bi zvijer u champions leagu a da ne govorim sta bi radili u domacoj ligi :mrgreen: ..Al ce se sigurno cekati dok se ovo prventsvo zavrsi oko neki pregovora...Bilo bi dobro kad bi Holandija sto prije ispala 8-)

Turkish reports: Fenerbahce have agreed to sign Ziegler on a permanent basis. €4m
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jun 2012, 21:45

Ja sam danas pročitao da ćemo mi tražiti 5 miliona za Zieglera, mada i ta 4 su odlična cifra, ja sam računao neka 3 miliona od Zieglera. :D

Ma samo je Jovetić nerealna opcija, iako se i on spominje u posljednje vrijeme, pitanje hoće li i Isla igrati lijevo, ali pisao sam već, on je igrač za prve postave i Conte će sigurno za njega naći neku poziciju u ekipu, pozicija lijevog beka mi se čini logičnijom, nego da igra ofanzivno desno krilo.

Baš kad si spomenuo EURO na kojem nastupaju naši ključni igrači bojim se da ćemo protiv Napolija igrati u drugom sastavi i vjerovatno izgubiti utakmicu. Utakmica Super kupa je 11. augusta, a ovi igrači koji nastupaju na EURU će sigruno dobiti par sedmica slobodnog odmora, pa će propustit dio priprema i neće biti spremni za utakmicu protiv Napolija.

@Toma

Ma neće, svi su oni raja.

Iako nas zovu trolovima i svakakvim nekakvim, ja se ne sjećam kad smo se mi juventini međusobno zakačili na našoj temi kao što to rade navijači drugih klubova na ovom forumu. :D
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 11 jun 2012, 21:53

Ma koliko god dobili za Zieglera dobro ce doci, ipak smo ga dzabe doveli al pitanje je koliko cemo zaraditi na Mela. Tu cemo na minus otici...

I meni je nekako nerealna opcija za Jovetica, jedino ako se odlucimo da samo njega dovedemo od sviju ovi sto se spominje. Al nama je potrebnije jedan razbijac gore(RvP) i onda mozemo pokusati dovesti nazad Giovinca i to bi isto bilo odlicno.

A za Islu ne znam nija gdje ce ga staviti, jedino u 3-5-2 formaciju vidim da ce imati mjesta jer nekako on mi nije za beka??

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jun 2012, 22:00

Isla je polivalentan igrač, nije se njemu teško prilagoditi na bilo koju poziciju u ekipi, sličan je Vidalu, na koju ga god poziciju Conte stavi odradit će on odličan posao.

Ako Fiorentina odluči da proda Jovetića mislim da ćemo mi biti prvi izbor, jer smo najbolje rješenje za igrača, a i možemo najviše ponuditi, jer realno, u ostatku lige vlada teški kokuzluk. :mrgreen:

Izgubit ćemo mi na Melu najmanje 15 miliona, neki Turčini pišu da je Corintihans ponudio 10 miliona za Mela, a ovaj španski Elmundodeportivo piše kako je Van Persie već odbio Barcu i PSG i da bi ključni čovjek u dovođenju napadača mogao biti Pavel Nedved.
Željezničar ale!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 11 jun 2012, 22:09

Jel dobar ovaj Elia hebem vam :lol: Nećete nam valjda opet utrpat ko i Poulsena :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 11 jun 2012, 22:12

Stivi_Dzi je napisao/la:Jel dobar ovaj Elia hebem vam :lol: Nećete nam valjda opet utrpat ko i Poulsena :D
Ne mozes njih dvojicu porediti jer Elia nije dobio sansu a i nema teorije da moze neko biti flop kao Poulsen...
U tom trenutku mislio sam da je uprava Juveta najgora ne ovi sada, mada ima i sad pacijenata koji su bili i prije al' kad su vasi uzeli Poulsena a jos ga i platili odmah sam promijenio misljenje...
Taj nema vise mjesta ni u Danskoj...

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 11 jun 2012, 22:22

Ne poredim ih uopste samo kazem da ne bude da je loš, jbg stalna smo musterija :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 jun 2012, 22:24

Ne vjerujem, kod nas se ipak nije uklapao u sistem igre kao ni Krasic a vidi se da zna igrati ima potencijala.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 11 jun 2012, 22:26

Stivi_Dzi je napisao/la:Ne poredim ih uopste samo kazem da ne bude da je loš, jbg stalna smo musterija :D
Dobar je Eljero, žrtva taktike i nepoznavanja jezika, šteta, jer je strašan potencijal.
Kad tad će pokazati svoj pravi kvalitet.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jun 2012, 22:57

Nadam se da Conte nije gledao utakmicu Ukrajina - Švedska jer bi nam sljedeće pojačanje mogao biti Konoplyanka. :mrgreen:
Željezničar ale!

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 11 jun 2012, 23:46

Ko je taj Konoplyanka.. Nisam gledao utakmicu, jel bar valja..

slika

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 jun 2012, 00:36

Ekstra lijevo krilo/krilni napadač ... prebrz, zna s loptom i ima odličan šut.

22 godine ... već su ga tražili klubovi iz liga petice
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jun 2012, 01:42

Ma to sam ja onako bubnuo. :lol:

Matri: Ne idem nigdje iz Juventusa.

Di Marzio: Paratici i agenti Van Persiea su u svakodnevnom kontaktu.

Dvije pozitivne vijesti prije spavanja, a evo i videa o našem maestru. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Željezničar ale!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jun 2012, 02:15

hmm vidis o Isli na beku lijevom nisam razmisljao. Mozda to i upali u 4-3-3..kod 3-5-2 ako je Konte gledao jucer tekmu ne gine nam Djakerini kao pojacanje na lijevom beku, i kidanje zivaca...sto se tice daljih pojacanja u odbrani od igre Bonucija na Euru i od toga sta je Konte zamislio za Islu zavisi dosta toga...jedino bih mozda doveo Astorija jos ako je free cisto da ne ojacamo Milan.

Sredina terena bi popunili Asamoa i taj Pogba ako vise dodje. Ostaju sad najdeficitarnije 2 pozicije, ofanzivni playmaker i klasicni spic. Tu smatram da ako nam Djovinko utekne napravili smo strasnu gresku. Treba ponuditi i 12-13 miliona za njega, prvo jer je nas igrac a drugo sto za 12-13 miliona sigurno necemo naci tako kvalitetnog igraca( osim ako bi se kockali sa povrijedjenim Rosijem).

u napadu ne bih volio RVP ni slucajno zbog njegovih povreda, neki kazu tako je isto bilo za Pirla i tako se pricalo za Pirla, mada situacija tu nije ni blizu ista. Pirlo je imao xy sezona u kontinuitetu bez vecih povreda, i jednu, jednu i pol tesku sezonu, dok je ovaj imao xy sezona u kojima propusti vise od 50% utakmica i jednu sezonu gdje je bio zdrav, tako da to sa te strane nije ni priblizno isto.

dakle: Kaseres, Djovinko, Isla (ako bude LB), Kolarov( ako je isli predvidjena druga uloga), Pogba, Asamoa, Astori, Djakerini, Kvani/Dzeko plus pola Veratija, El Kaduri, Leai itd itd..tesko ce to biti realizovati ali Marota se nalozio :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 12 jun 2012, 08:16

Nadam se da bismo mogli poslati ponudu za Eriksena kakav bi to bio posao , sjajan mladi igrac...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 12 jun 2012, 08:20

Marchisio je napisao/la:Nadam se da bismo mogli poslati ponudu za Eriksena kakav bi to bio posao , sjajan mladi igrac...
Definitivno se i ja nadam al' ipak on ne bi imao mjesta u Juvetu osim ako cemo igrati formaciju sa prednjim veznim a znamo da nju Conte uopste ne forsira osim ako bi mozda momka gurnuli na krilo mada mu nije to prava pozicija....
Al' da se radi o extra talentu fakat se radi i za jedno 2 god bice najbolji prednji vezni na svijetu al' je i cifra koju je izvisio Ajax 25mil velika za jednog mladica i to je pravo kockanje po meni a i sam je izjavio da bi volio ostati jos jednu sezonu u Ajaxu....

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 jun 2012, 08:22

'Bem li vam trunje... :mrgreen: ... Husrev i Husref nije isto ;)

Bitno je da se mi razumijemo oko Stare Dame :D

Konopljanka dobar igrač, ako je Conte gledao očekujte da ga begeniše...

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 jun 2012, 12:03

Juve, visite mediche per Nicola Leali

Omar El Kaddouri je gotovo riješena stvar, Bresci ide 4M + 50% Fausto Rossi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 jun 2012, 12:10

slika

;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jun 2012, 12:28

Bilo je i vrijeme da se ozvaniči ovaj dolazak Lealija, njega smo mi doveli još u februrau, ako se ja sjećam. :mrgreen:

Iako je dogovoren prelazak Isle i Asamoaha u Juventus, igrači još uvijek nisu zvanično predstavljeni jer se klubovi ne mogu dogovoriti koji će igrači otići u Udinese. Pozzo bi najradije Marronea, kojeg Conte ne želi da proda, dok Juventus nudi Ekdala, Taidera i Sorensena. Jutros se spominje i Ciro Immobile.

Vidjet ćemo, ako Pogba dođe kod nas, onda će Marroneu biti još manja minutaža nego ove sezone, a opet ako ga pustimo da ide za par godina bi se mogla ponoviti situacija kao sa Giovincom.

Vjerujem da će klubovi naći neki dogovor kako bi se to što prije završilo. :mrgreen:

United traži 300 hiljada eura za Pogbu jer je prošao njihov omladinski pogon.

Najmrže mi je kad ovako zapne na nekim sitnim detaljima pa se sve maksimalno oduži. :mrgreen:
Željezničar ale!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.