Ko zna šta Marotta muti, Isla se nikad nije spominjao, a eto odjednom smo ga doveli, možda je ovo oko Van Persiea obični lažnjak, a u tajnosti se radi na dovođenju Cavanija.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma ni sam ne znam, meni bi draže bilo kad bi doveli Van Persie, zato jer je ljevak kao i ja
a i Cavani je definitivno odličan igrač. Bit ću i više nego zadovoljan dolaskom bilo kojeg igrača od ove dvojice.
Ko zna šta Marotta muti, Isla se nikad nije spominjao, a eto odjednom smo ga doveli, možda je ovo oko Van Persiea obični lažnjak, a u tajnosti se radi na dovođenju Cavanija.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Dobro je, dušmani se raspadaju.
Ima Boga i Juve će dominirati narednih godina aBd i nadoknaditi ovih 5-6 sezona, gdje smo objektivno trebali osvojiti bar tri Scudetta i minimano jednu Ligu prvaka. Nije toliko ni bitna konkurentnost lige, na šta će se mnogi pozivati. Juventus je dovođenjem pojačanja i ambicijama koje je pokazao i pokazuje, dovoljno spreman da se bori u Evropi, siguran sam...
Ma svejdno je VP ili Cavani ili Džeko, sve će to biti + za našu ekipu ako uspijemo, a hoćemo aBd.
Ima Boga i Juve će dominirati narednih godina aBd i nadoknaditi ovih 5-6 sezona, gdje smo objektivno trebali osvojiti bar tri Scudetta i minimano jednu Ligu prvaka. Nije toliko ni bitna konkurentnost lige, na šta će se mnogi pozivati. Juventus je dovođenjem pojačanja i ambicijama koje je pokazao i pokazuje, dovoljno spreman da se bori u Evropi, siguran sam...
Ma svejdno je VP ili Cavani ili Džeko, sve će to biti + za našu ekipu ako uspijemo, a hoćemo aBd.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nama se pruža unikatna prilika da dovedemo igračinu kao što je Van Persie i moramo je iskoristit, bez obzira, što će uskoro napuniti 29 godina, može on trajati još u Italiji sigurno 3 ili 4 godine. A mi smo dovodili već igrače u tim godinama koji su kod nas doživljavali vrhunac karijere, trenutno mi napamet padaju samo veličine poput Platinija, Nedveda i Cannavara. Sigurno ima još primjera.
A Cavani gotovo pa sigurno neće mjenjati ekipu ovog ljeta, zašto ne dovesti Cavanija sljedećeg ljeta i sljedeće sezone u napadu imat tandem Van Persie-Cavani!?
Nego, je li ovo fakat istina ili se ja varam. Buffon i Chiellini još uvijek nisu doživjeli poraz u zvaničnim utakmicama ove sezone.
Eh, sada definitivno imamo najboljeg golmana lige, najbolji napad lige, najbolji vezni red lige, još da Marotta dovede nekog napadača pa da i u tom segmentu preuzmemo primat.

A Cavani gotovo pa sigurno neće mjenjati ekipu ovog ljeta, zašto ne dovesti Cavanija sljedećeg ljeta i sljedeće sezone u napadu imat tandem Van Persie-Cavani!?
Nego, je li ovo fakat istina ili se ja varam. Buffon i Chiellini još uvijek nisu doživjeli poraz u zvaničnim utakmicama ove sezone.
Eh, sada definitivno imamo najboljeg golmana lige, najbolji napad lige, najbolji vezni red lige, još da Marotta dovede nekog napadača pa da i u tom segmentu preuzmemo primat.
Željezničar ale!
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Istina je Husrefe, istinaGaziHusrevbeg je napisao/la:Nama se pruža unikatna prilika da dovedemo igračinu kao što je Van Persie i moramo je iskoristit, bez obzira, što će uskoro napuniti 29 godina, može on trajati još u Italiji sigurno 3 ili 4 godine. A mi smo dovodili već igrače u tim godinama koji su kod nas doživljavali vrhunac karijere, trenutno mi napamet padaju samo veličine poput Platinija, Nedveda i Cannavara. Sigurno ima još primjera.![]()
A Cavani gotovo pa sigurno neće mjenjati ekipu ovog ljeta, zašto ne dovesti Cavanija sljedećeg ljeta i sljedeće sezone u napadu imat tandem Van Persie-Cavani!?![]()
Nego, je li ovo fakat istina ili se ja varam. Buffon i Chiellini još uvijek nisu doživjeli poraz u zvaničnim utakmicama ove sezone.![]()
![]()
Eh, sada definitivno imamo najboljeg golmana lige, najbolji napad lige, najbolji vezni red lige, još da Marotta dovede nekog napadača pa da i u tom segmentu preuzmemo primat.![]()
Ako ove sezone dovedemo klase koje se spominju iduce mozemo ocekivati jos bolje igrace pa zasto ne i tandem Cavani-RvP koji bi bez sumnje bili najbolji napadacki tandem na svijetu.....
Uostalom nesto sl. se i desilo kad su nas dusmani izbacili jer su to ljeto vec kaparisani bili Yaya Toure, Benzema i onaj jos jedan iz fran. Lige....
- 10DelPiero
- Kontakt:
To i jeste problem sto je ADL rekao kako pise tamo na temi Napolija da nece prodati oba igraca ovo ljeto ili ce to biti Lavezzi ili Cavani, posto je Lavezzi vec u PSG-u znaci da Cavani ostaje jos jednu (polu)sezonu. Ovu sezonu dovesti Van Persija a narednu Cavanija i kombinirati malo mladosti i malo iskustva, bio bi to strasan dvojac.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Svi nekako zele Cavani al niko nije siguran ako bi nam lego ko sto svi to tvrde. Ja bi bio sretan kad bi doveli RvP , to je znak da smo se vratili i da mozemo dovesti jednog vrhunskog igraca. Napoli su uvijek bili teski oko transfera al brate traze previse za Cavania...
Ja da sam Marotta ponudio bi im Mela, plus pare i to je to, nista vise od 300..
Ja da sam Marotta ponudio bi im Mela, plus pare i to je to, nista vise od 300..
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Upravo zato nam i treba dovođenje neke mega giga zvijezde, kad ostali igrači vide da smo u stanju dovoditi takve klase u naš tim, odmah će i oni krenuti istim stopama i sigurno će Marotti biti mnogo laške kad bude pregovarao sa timovima.
Moja bi želja bila da sljedeće sezone igramo ovako:

Nije ovo daleko od nerealnog.
@Toma
Zovi me Beg, Husref mi nekako zvuči pitarski, znaš i sam što.
Moja bi želja bila da sljedeće sezone igramo ovako:

Nije ovo daleko od nerealnog.
@Toma
Željezničar ale!
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Da se razumijemo ljudi smo nismo Pitari...GaziHusrevbeg je napisao/la: @Toma
EDIT valjda se nece Sarac i ostali Pitari sa ovog dijela foruma naljutiti poput Dzenana ili ramirala.... Ima jos Pitara to znam al' se nw mogu svih sjetiti....
Zadnja izmjena: TomaZdravkovic, dana/u 11 jun 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Beg
Odlicna formacija jos kad bi to Marotta mogo srediti bili bi zvijer u champions leagu a da ne govorim sta bi radili u domacoj ligi
..Al ce se sigurno cekati dok se ovo prventsvo zavrsi oko neki pregovora...Bilo bi dobro kad bi Holandija sto prije ispala 
Turkish reports: Fenerbahce have agreed to sign Ziegler on a permanent basis. €4m
Odlicna formacija jos kad bi to Marotta mogo srediti bili bi zvijer u champions leagu a da ne govorim sta bi radili u domacoj ligi
Turkish reports: Fenerbahce have agreed to sign Ziegler on a permanent basis. €4m
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja sam danas pročitao da ćemo mi tražiti 5 miliona za Zieglera, mada i ta 4 su odlična cifra, ja sam računao neka 3 miliona od Zieglera.
Ma samo je Jovetić nerealna opcija, iako se i on spominje u posljednje vrijeme, pitanje hoće li i Isla igrati lijevo, ali pisao sam već, on je igrač za prve postave i Conte će sigurno za njega naći neku poziciju u ekipu, pozicija lijevog beka mi se čini logičnijom, nego da igra ofanzivno desno krilo.
Baš kad si spomenuo EURO na kojem nastupaju naši ključni igrači bojim se da ćemo protiv Napolija igrati u drugom sastavi i vjerovatno izgubiti utakmicu. Utakmica Super kupa je 11. augusta, a ovi igrači koji nastupaju na EURU će sigruno dobiti par sedmica slobodnog odmora, pa će propustit dio priprema i neće biti spremni za utakmicu protiv Napolija.
@Toma
Ma neće, svi su oni raja.
Iako nas zovu trolovima i svakakvim nekakvim, ja se ne sjećam kad smo se mi juventini međusobno zakačili na našoj temi kao što to rade navijači drugih klubova na ovom forumu.
Ma samo je Jovetić nerealna opcija, iako se i on spominje u posljednje vrijeme, pitanje hoće li i Isla igrati lijevo, ali pisao sam već, on je igrač za prve postave i Conte će sigurno za njega naći neku poziciju u ekipu, pozicija lijevog beka mi se čini logičnijom, nego da igra ofanzivno desno krilo.
Baš kad si spomenuo EURO na kojem nastupaju naši ključni igrači bojim se da ćemo protiv Napolija igrati u drugom sastavi i vjerovatno izgubiti utakmicu. Utakmica Super kupa je 11. augusta, a ovi igrači koji nastupaju na EURU će sigruno dobiti par sedmica slobodnog odmora, pa će propustit dio priprema i neće biti spremni za utakmicu protiv Napolija.
@Toma
Ma neće, svi su oni raja.
Iako nas zovu trolovima i svakakvim nekakvim, ja se ne sjećam kad smo se mi juventini međusobno zakačili na našoj temi kao što to rade navijači drugih klubova na ovom forumu.
Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma koliko god dobili za Zieglera dobro ce doci, ipak smo ga dzabe doveli al pitanje je koliko cemo zaraditi na Mela. Tu cemo na minus otici...
I meni je nekako nerealna opcija za Jovetica, jedino ako se odlucimo da samo njega dovedemo od sviju ovi sto se spominje. Al nama je potrebnije jedan razbijac gore(RvP) i onda mozemo pokusati dovesti nazad Giovinca i to bi isto bilo odlicno.
A za Islu ne znam nija gdje ce ga staviti, jedino u 3-5-2 formaciju vidim da ce imati mjesta jer nekako on mi nije za beka??
I meni je nekako nerealna opcija za Jovetica, jedino ako se odlucimo da samo njega dovedemo od sviju ovi sto se spominje. Al nama je potrebnije jedan razbijac gore(RvP) i onda mozemo pokusati dovesti nazad Giovinca i to bi isto bilo odlicno.
A za Islu ne znam nija gdje ce ga staviti, jedino u 3-5-2 formaciju vidim da ce imati mjesta jer nekako on mi nije za beka??
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Isla je polivalentan igrač, nije se njemu teško prilagoditi na bilo koju poziciju u ekipi, sličan je Vidalu, na koju ga god poziciju Conte stavi odradit će on odličan posao.
Ako Fiorentina odluči da proda Jovetića mislim da ćemo mi biti prvi izbor, jer smo najbolje rješenje za igrača, a i možemo najviše ponuditi, jer realno, u ostatku lige vlada teški kokuzluk.
Izgubit ćemo mi na Melu najmanje 15 miliona, neki Turčini pišu da je Corintihans ponudio 10 miliona za Mela, a ovaj španski Elmundodeportivo piše kako je Van Persie već odbio Barcu i PSG i da bi ključni čovjek u dovođenju napadača mogao biti Pavel Nedved.
Ako Fiorentina odluči da proda Jovetića mislim da ćemo mi biti prvi izbor, jer smo najbolje rješenje za igrača, a i možemo najviše ponuditi, jer realno, u ostatku lige vlada teški kokuzluk.
Izgubit ćemo mi na Melu najmanje 15 miliona, neki Turčini pišu da je Corintihans ponudio 10 miliona za Mela, a ovaj španski Elmundodeportivo piše kako je Van Persie već odbio Barcu i PSG i da bi ključni čovjek u dovođenju napadača mogao biti Pavel Nedved.
Željezničar ale!
Jel dobar ovaj Elia hebem vam
Nećete nam valjda opet utrpat ko i Poulsena 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Ne mozes njih dvojicu porediti jer Elia nije dobio sansu a i nema teorije da moze neko biti flop kao Poulsen...Stivi_Dzi je napisao/la:Jel dobar ovaj Elia hebem vamNećete nam valjda opet utrpat ko i Poulsena
U tom trenutku mislio sam da je uprava Juveta najgora ne ovi sada, mada ima i sad pacijenata koji su bili i prije al' kad su vasi uzeli Poulsena a jos ga i platili odmah sam promijenio misljenje...
Taj nema vise mjesta ni u Danskoj...
Ne poredim ih uopste samo kazem da ne bude da je loš, jbg stalna smo musterija 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ne vjerujem, kod nas se ipak nije uklapao u sistem igre kao ni Krasic a vidi se da zna igrati ima potencijala.
Alessandro Del Piero !
Dobar je Eljero, žrtva taktike i nepoznavanja jezika, šteta, jer je strašan potencijal.Stivi_Dzi je napisao/la:Ne poredim ih uopste samo kazem da ne bude da je loš, jbg stalna smo musterija
Kad tad će pokazati svoj pravi kvalitet.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nadam se da Conte nije gledao utakmicu Ukrajina - Švedska jer bi nam sljedeće pojačanje mogao biti Konoplyanka. 
Željezničar ale!
- pinturicchio30
- Kontakt:
Ko je taj Konoplyanka.. Nisam gledao utakmicu, jel bar valja..

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ekstra lijevo krilo/krilni napadač ... prebrz, zna s loptom i ima odličan šut.
22 godine ... već su ga tražili klubovi iz liga petice
22 godine ... već su ga tražili klubovi iz liga petice
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.