Ova Italija je fakat ''
crna macketina'' za Furiju

mislim dok je nogometa,Spanija ih nece pobijediti

.
Odlicna utakmica,po meni,Spanija je bila malo bolja ...Imala je vise suteva,pasova,veci posjed itd.Italijani,takodje odlicni, pogotovo u prvom poluvremenu. Mogli su lahko do prednosti od 2-3 gola . Al' za razliku od mnogih ovdje rekao sam ja da ce tesko Spanija do pobijede . A jos sam bio sigurniji u to kada sam vidjeo pocetni sastav !! Koji je ono kuratz ?? Nije mi jasno zasto bez napadaca?! Koja je svrha brko ,ono, igra sa na golove a ne pasove

mrzim tog lika iz dna duse,prvo sto je napravio onu nepravdu prema Soldadu i Adrianu ,a sada drzi na klupi Ljorentea lika koji je u top formi . Takodje,pisao sam ranije da je Spanija mnogo konkretnija u napadu sa Navasom u timu .Vidjelo se kako Spanija bila prilicno bezopasna bez pravih krilnih igraca. U prvih 60 minuta gotovo da nisu imali pravih prilika,nisu imali tu sirinu u igru ,Iniesta,Silva,Cesc su igraci koji se odlicno snalaze na malom prostoru , oni treba da igraju iza napadaca ,da sire igru , ne da je umrtve . Torres jeste promasio dvije odlicne prilike,ali taj Torres je za 15 min. bio opasniji od citave Spanije do njegovog ulaza .
Bez obzira koliko mi je privatno Torres drag igrac,Ljorente mora igrati u prvih 11 ,peljator Silva na klupu .
Za moj ukus,taj igrac previse siluje loptu, previse komplikuje , vraca je nazad,nije konkretan u napadu i dosta je slab pri realizaciji. Jucer je mogao dosta bolje reagovati u one dvije situacije .
Nego Iniesta

milina ga gledati

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡