amerosm je napisao/la:
@ effe_sa
izgleda da Gomez cita ovaj forum, pa odlucio da mi dokaze suporotno.

Pao si mi na pamet kod Gomezovi golova. Samo znaš šta, tebi toga Gomez puno manje mora dokazat, ti si opet govorio da je on dobar napadača, ali nije svjetska klasa. E sad to je stvar ukusa, neko tvoje viđenje (koje se možda još više promijeni

), ali je meni drago kad on ovako zabija pa nerealnim ljudima pokaže da je dobar, a to su oni koji kažu da je on prosjek. Pa majka mu stara kako pored ovoliki golova može biti prosjek
A evo gore kaže Sema da se Hoeness pita kako Gomez ne zabija u velikim utakmicama za Bayern? Ma ne pita se Uli to, on je realan, Uli gleda Gomezove golove, a ne njegove fule. Mnogi ovde samo vide njegova crna izdanja. Mario ne zabije u finalu i odmah se priča da nije zabio u velikoj utakmici.
E što se utakmice tiče, zaista sam uživao. Sjajno prvo poluvrijeme. Posebno je to dobro što Elf se ponaša kao mašina, koja gazi hladnokrvo protivnika, pravi su panceri, zabiju gol odjednom, onako iznenada. Ključne šanse se koriste, to je jako, jako bitno. Bore se svi igrači, pa Ozil ulazi u duele, vraća se. Khedira fantastičan, Gomez kao vrsni strijelac, Schweini odličan organizator i lavovi opet pozada Badstuber i Hummels. Kad zatreba tu je i Neuer, sjajna parada, pametno zadržavanje vremena

, dobra izbijanja lopte. Lahm danas isto bolji, dosta dobar, zatvorio dobro svoju stranu. Boateng pravi ratnik, kako se unese u onaj šut Sneijder, pa i rebra je svoja žrtvovao

Muller danas nešto bolji, par solidni poteza, dosta je radio na terenu. Poldi opet najlošiji, ali jako je puno trčao.
Malo dekoncentracije na kraju, po neka poziciona greška Badstubera i Hummelsa, ali opet je to sitno, ostalo je sve dobro izgledalo. Samo nevjerovatna je stvar koliko su kroz sredinu prostora kod prvog gola
tulipani ostavili. Ono mi je baš čudna situacija bila. Ali Elf je te šupljine super iskoristio. Velika pobjeda , idemo samo naprijed.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland