Koliko se samo na ovim utakmicama vidi sta je Svabo .. najpametniji, najdisciplinovaniji, najborbeniji ..
Mentalitet Lala je naspram njihovog bio kao da smo mi igrali
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
schweinsteiger je napisao/la:Gomez veceras blista![]()
Zavrtice se Heitingi i Mathijsenu zbog njega,Pepe samo jednom spustio gard i Gomez zabi.
Na desnoj strani veceras ima da izdominiramo
Muller nije u stanju napraviti visak, i ti svi njegovi golovi u velikim mecevima su vecinom bili otpaci prve klase, ili plodovi odlicnih kontranpada. On ne moze povuci ekipu, za razliku od npr. Gotzea (sam raskovao najvecu fudbalsku naciju na svijetu jesenas), pa cak i Reusa.
Pa ko ce biti zasluzan za uspjeh kluba nego trener,tacnije DR.KLOPP!!!secer je napisao/la:Muller nije u stanju napraviti visak, i ti svi njegovi golovi u velikim mecevima su vecinom bili otpaci prve klase, ili plodovi odlicnih kontranpada. On ne moze povuci ekipu, za razliku od npr. Gotzea (sam raskovao najvecu fudbalsku naciju na svijetu jesenas), pa cak i Reusa.![]()
![]()
dobilo jednu opkladicu i nama misli da je uhvatilo ulija za damu.
goce bio povrijedjen nekih 656 godina i on ocekuje da mali zaigra i jos da nadmasi nenadmasnog mulera![]()
![]()
rojs![]()
imala su zuta vnago sansu protiv svice, us.rali i sefa i stanicu, pokazali da nemaju blage i da je za sav domuzov uspjeh zasluzen klop, pa je bio red da bavarski majstori preuzmu stvar u svoje ruke i provedu repku kroz grupu smrti.
nego, ne rekoh li ja jucer da ce vasa uzdanica humi(valjda od humka ili ti dio mezara) uprskati?
je li ispad´o protiv persija? - jeste. je li kriv za primljeni gol? - jeste.
je li badstuber ucinio nevidljivim prvog strijelca bundeske? naravno da je.
polahko, na putu do finala ce se isprijeciti par repki koje su daleko jace od rastelovane holandije koja nema ni deseti dio forme kakvu je imala na sp-u. ima da se nagledamo napadaca humelsa![]()
nego, her zuti, ako si musko i od muskarca, onda stisni damu i izadji na revans.
Nema ti taj damu.secer je napisao/la: dobilo jednu opkladicu i nama misli da je uhvatilo ulija za damu.
Vidjeli smo "nenadmasnog" protiv Portugala, ta nije ti valjda mjerilo maloljetni drkadzija od sinoc (gdje je opet po meni poprilicno podbacio).secer je napisao/la:goce bio povrijedjen nekih 656 godina i on ocekuje da mali zaigra i jos da nadmasi nenadmasnog mulera![]()
![]()
rojs![]()
Itekako da su imali sansu - Rovokopacevo majmunisanje s formacijom i igra s jednim zadnjim veznim protiv jednog od najvecih takticara u historiji.secer je napisao/la:imala su zuta vnago sansu protiv svice, us.rali i sefa i stanicu, pokazali da nemaju blage i da je za sav domuzov uspjeh zasluzen klop, pa je bio red da bavarski majstori preuzmu stvar u svoje ruke i provedu repku kroz grupu smrti.
Jah, a ni na jednom yebenom portalu/novinama nije dobio bolju ocjenu od Hummynatora.secer je napisao/la:nego, ne rekoh li ja jucer da ce vasa uzdanica humi(valjda od humka ili ti dio mezara) uprskati?
je li ispad´o protiv persija? - jeste. je li kriv za primljeni gol? - jeste.
je li badstuber ucinio nevidljivim prvog strijelca bundeske? naravno da je.
polahko, na putu do finala ce se isprijeciti par repki koje su daleko jace od rastelovane holandije koja nema ni deseti dio forme kakvu je imala na sp-u. ima da se nagledamo napadaca humelsa![]()
Uvijek herr zuckeru, uvijek. Prijedlog na sunce.secer je napisao/la:nego, her zuti, ako si musko i od muskarca, onda stisni damu i izadji na revans.

Oli čak pogodi i tačan rezultat, u onoj uvodnoj emisiji je prognozirao 2:1 za Deutschlandeffe_sa je napisao/la: A inače Oli Kahn je večeras govorio da su Gomezovi golovi bili u brazilskom stilu.
Niko sretniji od mene ukoliko mi ovo bude avatar narednih godinu dana.schweinsteiger je napisao/la:
@amerosm
izgleda da ce Gomez biti narednih godinu dana kao avatar
zbog jednog loseg poluvremena popljuvati sp10, kvale, tekmu protiv niskih zemaca i drugo pv protiv portugalaVidjeli smo "nenadmasnog" protiv Portugala
x-faktorMullera postujem i cijenim, ali on nema u sebi taj x faktor, a Gotze ga ima.
ljudi ga proglasise najboljim mladim igracem sp-a, zar ne? zelis li da ti pobrojim njegove konkurente?uopce te nisam citirao u vezi tog, vec radi izjave da je on "najbolji njemacki igrac"
nemoj da tracim prostor postavljanjem slike ´bich pliz´.Itekako da su imali sansu - Rovokopacevo majmunisanje s formacijom i igra s jednim zadnjim veznim protiv jednog od najvecih takticara u historiji.
njemacka igra je sve samo ne sablonska. moram priznati da se slazem s drugim dijelom recenice.Budi iskren pa reci da li stvarno vjerujes da Elf s ovom sablonskom igrom i ovakvim pocetnim sastavom moze uzeti titulu?
u nekom od prethodnih postova napisah par rijeci o tim portalima i insanima koji tamo skrabaju.Jah, a ni na jednom yebenom portalu/novinama nije dobio bolju ocjenu od Hummynatora.

Damir_BvB je napisao/la: Ljudi dragi niko od nas nije svjestan da je nas najgori igrac OZIL . Jer to je jedini genijalac u prvih 11 i onaj koji pravi rupe pasovima driblingom, al tog nema od njeg ... Iskreno jako je los Meho Mesut ... Ovo do sad je doista podbacio, i mnogo se okurcio, glumi zvijezdu mnogo pada trazi faulove koji ne postoje, slabo se zalaze, kao da gledam Ronalda kad njeg gledam ( mislim naravno na ponasanje ) ... A da je ko Ronaldo pa hajd da mu cojk progleda kroz prste al morat ce on jos pure jest ... I ko je od vas gledo Real ove sezone moze potvrdit da se vise zalaze za Madridane nego za Elf ... Nema ga nigdje pravu divu glumi, il ja zaista od njeg previse ocekujem ...
!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.