Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

M4kaveli
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemacke - Elf

Post Postao/la M4kaveli » 14 jun 2012, 02:28

A ja mislio da ce Holandija nesto napravit a ono ispade ko da su prijateljsku igrali, a Nijemci ih razmontirali :mrgreen:

Koliko se samo na ovim utakmicama vidi sta je Svabo .. najpametniji, najdisciplinovaniji, najborbeniji ..
Mentalitet Lala je naspram njihovog bio kao da smo mi igrali :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 jun 2012, 03:25

Evo sada gledam gdje ce se odigravati utakmice 1/4 finala. Ukoliko osvojimo grupu B, utakmicu 1/4 finala cemo igrati u Gdansku sto znaci da ce ekipa imati idealne uslove da se pripremi za taj susret i nece morati putovati s obzirom da se trening kamp nalazi u tom gradu.

Inace na utakmici protiv Holandije su jedino bile prisutne djevojke Hummelsa, Schmelzera i Kroosa, a Lene i Sarhe ni na vidiku. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 jun 2012, 03:30

schweinsteiger je napisao/la:Gomez veceras blista 8-)
Zavrtice se Heitingi i Mathijsenu zbog njega,Pepe samo jednom spustio gard i Gomez zabi.
Na desnoj strani veceras ima da izdominiramo
:)

volim kad znam,Gomez zablistao,a preko desne strane sve islo 8-) 8-) 8-)

@amerosm
izgleda da ce Gomez biti narednih godinu dana kao avatar :D
#miasanmia

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 jun 2012, 08:22

Tako je Elf.... samo derite momci 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 jun 2012, 10:52

Muller nije u stanju napraviti visak, i ti svi njegovi golovi u velikim mecevima su vecinom bili otpaci prve klase, ili plodovi odlicnih kontranpada. On ne moze povuci ekipu, za razliku od npr. Gotzea (sam raskovao najvecu fudbalsku naciju na svijetu jesenas), pa cak i Reusa.
:roll: :roll:
dobilo jednu opkladicu i nama misli da je uhvatilo ulija za damu.
goce bio povrijedjen nekih 656 godina i on ocekuje da mali zaigra i jos da nadmasi nenadmasnog mulera :lol: :roll:
rojs :lol:
imala su zuta vnago sansu protiv svice, us.rali i sefa i stanicu, pokazali da nemaju blage i da je za sav domuzov uspjeh zasluzen klop, pa je bio red da bavarski majstori preuzmu stvar u svoje ruke i provedu repku kroz grupu smrti.

nego, ne rekoh li ja jucer da ce vasa uzdanica humi(valjda od humka ili ti dio mezara) uprskati?
je li ispad´o protiv persija? - jeste. je li kriv za primljeni gol? - jeste.
je li badstuber ucinio nevidljivim prvog strijelca bundeske? naravno da je.
polahko, na putu do finala ce se isprijeciti par repki koje su daleko jace od rastelovane holandije koja nema ni deseti dio forme kakvu je imala na sp-u. ima da se nagledamo napadaca humelsa ;)

nego, her zuti, ako si musko i od muskarca, onda stisni damu i izadji na revans.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 14 jun 2012, 11:44

Odlicna partija Elf-a,iako mislim da oni mogu i bolje!Holandjani razocarali...
Gomez odlicno odigrao,sve pohvale,sprzio dva gola i dosta od njega,onaj drugi pravi .ebacki! :D
Sweini dvije asistencije,isto tako dosta od njega,to se i trazi,svaka cast!
Hummy i Holger odlicno odigrali,jbg,Persi pobjegao jednom Hummy-u,kroz noge prosla lopta Holgeru...Ne treba ih kriviti,dosta duela su dobili,dosta lopti presjekli,izbili...Jos da udje Matts-ova lopta kad je prosao 18 igraca... :lol:
Opet losa partija Poldia,neznam sto ga "strucnjak" drzi u igri,a na klupi onakav Reus..cccc
I sto je bilo veoma bitno za Elf...Robben je igrao :lol: Sta je ono onako sebicno,s.ebo se decko,Lahm ga strpao u dzep.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 14 jun 2012, 11:54

secer je napisao/la:
Muller nije u stanju napraviti visak, i ti svi njegovi golovi u velikim mecevima su vecinom bili otpaci prve klase, ili plodovi odlicnih kontranpada. On ne moze povuci ekipu, za razliku od npr. Gotzea (sam raskovao najvecu fudbalsku naciju na svijetu jesenas), pa cak i Reusa.
:roll: :roll:
dobilo jednu opkladicu i nama misli da je uhvatilo ulija za damu.
goce bio povrijedjen nekih 656 godina i on ocekuje da mali zaigra i jos da nadmasi nenadmasnog mulera :lol: :roll:
imala su zuta vnago sansu protiv svice, us.rali i sefa i stanicu, pokazali da nemaju blage i da je za sav domuzov uspjeh zasluzen klop, pa je bio red da bavarski majstori preuzmu stvar u svoje ruke i provedu repku kroz grupu smrti.

nego, ne rekoh li ja jucer da ce vasa uzdanica humi(valjda od humka ili ti dio mezara) uprskati?
polahko, na putu do finala ce se isprijeciti par repki koje su daleko jace od rastelovane holandije koja nema ni deseti dio forme kakvu je imala na sp-u. ima da se nagledamo napadaca humelsa ;)

nego, her zuti, ako si musko i od muskarca, onda stisni damu i izadji na revans.
Pa ko ce biti zasluzan za uspjeh kluba nego trener,tacnije DR.KLOPP!!! :lol:
Ne zavisi BvB od jednog ili 2-3 igraca,to je KOLEKTIV,a ne kao neki,jel razumijes??
To sto ne volis Hummy-a i ostale igrace BvB-a,ne znaci da trebas lupati gluposti,u prve dvije utakmice je skoro najbolje ocjenjen igrac Elf-a,a ti pricas kako je los,kriv..bla bla bla,ti jedini pametan,svi glupi... :lol:
Covjece tebi je Mulla najbolji igrac :lol:Da je neko drugi igrao mjesto njega,Elf-u bi gol razlika do sad bila mnogo bolja,on i Poldi ubjedljivo najslabije karike repke!!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 jun 2012, 11:58

secer je napisao/la: dobilo jednu opkladicu i nama misli da je uhvatilo ulija za damu.
Nema ti taj damu. :twisted:
secer je napisao/la:goce bio povrijedjen nekih 656 godina i on ocekuje da mali zaigra i jos da nadmasi nenadmasnog mulera :lol: :roll:
Vidjeli smo "nenadmasnog" protiv Portugala, ta nije ti valjda mjerilo maloljetni drkadzija od sinoc (gdje je opet po meni poprilicno podbacio). :roll: Mullera postujem i cijenim, ali on nema u sebi taj x faktor, a Gotze ga ima. 8-) Covjek je podredjen kolektivu i njegov performans iskljucivo zavisi od igre kolektiva. Neka njega u prvom sastavu, i uopce te nisam citirao u vezi tog, vec radi izjave da je on "najbolji njemacki igrac" :roll:
secer je napisao/la:imala su zuta vnago sansu protiv svice, us.rali i sefa i stanicu, pokazali da nemaju blage i da je za sav domuzov uspjeh zasluzen klop, pa je bio red da bavarski majstori preuzmu stvar u svoje ruke i provedu repku kroz grupu smrti.
Itekako da su imali sansu - Rovokopacevo majmunisanje s formacijom i igra s jednim zadnjim veznim protiv jednog od najvecih takticara u historiji. :?

Budi iskren pa reci da li stvarno vjerujes da Elf s ovom sablonskom igrom i ovakvim pocetnim sastavom moze uzeti titulu? ;)
secer je napisao/la:nego, ne rekoh li ja jucer da ce vasa uzdanica humi(valjda od humka ili ti dio mezara) uprskati?
Jah, a ni na jednom yebenom portalu/novinama nije dobio bolju ocjenu od Hummynatora. :roll: Nije sramota da ti umakne najbolji strijelac najjace fudbalske lige na dunjaluku, a doduse i Holga je malo okasnio s blokom. Usput, Mats je uzeo tucet lopti, ocistio vecinu opasnih situacija i dao veliki doprinos u gradjenju igre. Manje vise obojica su odigrali vrlo dobar mec, pogotovo kad se vidi snaga artiljerije koja je stajala nasuprot njih.
secer je napisao/la:nego, her zuti, ako si musko i od muskarca, onda stisni damu i izadji na revans.
Uvijek herr zuckeru, uvijek. Prijedlog na sunce. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jun 2012, 12:35

Secera ne treba uzimati za ozbiljno .. cuj Hummels prosjecan igrac :lol:

A da samo znate kako mi je bilo drago zbog Švajnija .. pa covjek ovakvu utakmicu nije odigrao ima jedno 2 godine :D
..ne znam jesu li oni pasovi bili slucajnost ( ako ikako mogu biti :mrgreen: ) ili se polako vraca u formu
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 jun 2012, 12:49

slika

Ovako sam ja izasao sinoc iz kafica gdje sam gledao utakmicu sa nekoliko predstavnika dijaspore u Holanidiji
Thomas Müller - Fußballgott

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jun 2012, 12:56

Njemacka k'o Njemacka, kad najvise treba oni su najbolji.

Sinoc su se lagano prosetali pored Niskozemaca, a ocigledno da ce se isto prosetati i najjacom grupom na ovom prvenstvu.
U Gomeza su mnogo sumnjali, doduse i ja sam isto, ali me momak sinoc po ko zna koji put razuvjerio.
Dva vrlo lijepa gola za prvo mjesto liste strijelaca.

Cjelokupna ekipa je dosta dobro odigrala, mada su i Holandezi imali svoje prilike, ali ko im je kriv sto iste nisu znali iskoristiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jun 2012, 12:57

effe_sa je napisao/la: A inače Oli Kahn je večeras govorio da su Gomezovi golovi bili u brazilskom stilu.
Oli čak pogodi i tačan rezultat, u onoj uvodnoj emisiji je prognozirao 2:1 za Deutschland :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 jun 2012, 14:22

schweinsteiger je napisao/la:
@amerosm
izgleda da ce Gomez biti narednih godinu dana kao avatar :D
Niko sretniji od mene ukoliko mi ovo bude avatar narednih godinu dana. :D :D

Schweinsteiger je danas na konferenciji za medije izjavio sljedece: Nakon prvog gola ostao sam sokiran potezom Gomeza i nisam se odmah mogao radovati istom. :lol: :lol: :lol:

Dalje je izjavio da je najvaznije da cijela ekipa obavlja zadatke u odbrani i da o plasmanu na velikom takmicenju najvise odlucuje kako ekipa stoji u odbrani i da svi zajedno moraju dijelovati kao jedan ZID za protivnika.
Isto tako je rekao da ekipa ima dosta kvaliteta na klupi i da ce Joakim pronaci pravu zamjenu za Boatenga.

Bas me zanima smatra li van der Vaart nakon jucerasnje predstave i dalje da Njemacka ima samo tri vrhunska igraca. :lol: :lol:

Najaci natpis u danasnjoj stampi je: Mario Gomez - smrtonosno, Bavarsko oruzije.

PS: Najca slika sa jucerasnje utakmice:

slika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jun 2012, 14:25

amere ne mjenjaj mi sad priču, protiv Maria smo i tako mora i ostati :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 jun 2012, 14:55

Decki man'te se sad prepirke oko Bavaraca i Žuća.Par hefti cemo navijat za Elf 8-) a onda cemo opet ispocetka morat dokazivat Žućama kako njihovi nemaju mjesta u Elf-u,zato sto ima neko bolji,ucinkovitiji, efikasniji, veći itd :P
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 jun 2012, 15:00

S obzirom na ove 2 pobjede oprastam Low-u na svim greskama koje pravi ali brate Podolski mora van...frajer u 2 meca apsolutno nista nije napravio.Da nema kvalitetnu zamjenu pa bi' i razumio ali Reus,Gotze,Shurlle...da se najezis :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 14 jun 2012, 16:17

Imamo 6 bodova, 2 pobjede to je ono sto je vazno sto se broji ... Ali ja zadovoljan nisam, igra totalna nula, bez idejni smo u napadu ... Schweini je ponovo tu to nam je veliku plus jer je to nas vodja jedini na terenu ;) ... Ali ona nasa krila Mulla i Poldi su ko Slobodina krila Slomic i Bekic jednom rijecu bruka ! Mulla inekako moze proc al Poldi je izdrkana Ka.rina ... Za sve to je naravno kriv Joachim ... Nismo mi toliko jaki koliko je u ovom trenutku slaba Holandija i Portugal i to treba imat na umu ... Nekako su sve vece repke u nekom padu forme na ovom EP ...

Opet s druge strane treba rec igramo lose a pobjedujemo i to je odlika samo vrhunskih ekipa ! Gomezu svaka cast momak zabija li zabija i samo njemu trebamu zahvalit po najvise, al i Lowu koji je imao muda gurnut ga pored Mire majstora Klosea .... Ljudi dragi niko od nas nije svjestan da je nas najgori igrac OZIL . Jer to je jedini genijalac u prvih 11 i onaj koji pravi rupe pasovima driblingom, al tog nema od njeg ... Iskreno jako je los Meho Mesut ... Ovo do sad je doista podbacio, i mnogo se okurcio, glumi zvijezdu mnogo pada trazi faulove koji ne postoje, slabo se zalaze, kao da gledam Ronalda kad njeg gledam ( mislim naravno na ponasanje ) ... A da je ko Ronaldo pa hajd da mu cojk progleda kroz prste al morat ce on jos pure jest ... I ko je od vas gledo Real ove sezone moze potvrdit da se vise zalaze za Madridane nego za Elf ... Nema ga nigdje pravu divu glumi, il ja zaista od njeg previse ocekujem ...

Low je stvarno idiot, i nek ne misli da ce s ovom igrom i ovih prvih 11 doc do titule ... Debil vidi da je Poldi zaluto u prvih 11, pa i Mulla mozda ... Al opet Mulla je za njeg suho zlato barem trenutno ... Poldija stvarno volim cjenim gotivim isto kao Ozila, ali malo je ovo od njih dvojice do sad ... Dok recimo Khediru kojeg mrzim moram pohvalit odlicno igra momak odlicno ... Dakle gospodine Joachime zene vam se naje.bem mjenjajte sta cekate da nas neko osamari pregazi izdominira ... Jer kad krene nokaut faza sve ce bit drugcije i ozbiljnije mnogo ... Ima dosta tog sto ne stima pogotov u ofanzivi ... Sinoc smo imali barem 3 kontre za gol sansu, sve smo prokockali nema onih automatizama igraci ne znaju kako da se krecu kako da se otvaraju, da protrce iza ledja da rasire stvaraju rupe odvuke igrace za sobom stvore slobodan prostor, dakle Jogi imas posla mnogo otvori oci je.bem te corava ... Jos kad sam vidjeo Bendera na krilu tv sam htio razbit stvarno izmisljanje tople vode, ili bolje receno jede go.vna a kifla bon ... nema smisla dragi selektore to ...

Obrana beton osim onog primljenog gola koji ide na dusu Hummelsa 50% i Neuera 50% ... Nije Hummy imao sinoc najbolji mec moze i mora mnogo bolje al nema brige za njeg ipak je on komadant i stub odbrane ;)... Boateng je masina odlican momak odlican, imamo super dobrog beka koji je odlican u odbrani a ponekad zna i u napadu iznenadit ... Dobro je da dobi zuti da ocisti kartone na vrijeme... Dakle taktika mora da se popravi jer nece moc ovako citav turnir s ovom igrom nismo uvjerljivi ni u ubjedljivi s igrom, vise je ovo ono " koliko treba ", al to nekad nece bit dovoljno ...

Steht auf wen ihr Deutsche seid !
BvB Echte Liebe !!!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 jun 2012, 17:06

Vidjeli smo "nenadmasnog" protiv Portugala
zbog jednog loseg poluvremena popljuvati sp10, kvale, tekmu protiv niskih zemaca i drugo pv protiv portugala :? :o
pa, zar nije dovoljno argumenata u njegovu korist ako kazemo da svaki yebeni napad ide preko njegove strane dok je lijeva potpuno sterilna?
Mullera postujem i cijenim, ali on nema u sebi taj x faktor, a Gotze ga ima.
x-faktor :? fudbal je vrlo jednostavan i sasvim je bespotrebno uvoditi neke sajns fikshn termine.
goce je talenat i vise od toga, goce je nesto sto njemacka nikada nije imala, goce ima potencijal da dostigne mesijev nivo, itd. ali, goce je bio povrijedjen i men´ se cini da je trenutno deblji no ikad, tako da...
da, lov(a) plagijator ga je pokusao upariti sa ozilom(haman u dvije utakmice), zar ne? taj eksperiment je propao jer je u jednoj od utakmica malac uzeo titulu ´flop of d mec´.

osim toga, goce je rodjena desetka, dok bi po meni bio najbolji ako bi ga se ubacilo umjesto gomeza, tako da nema sta traziti na krilu koje je, usput receno, rezervisano za najboljeg mladog fudbalera minulog sp-a 8-)
i da, cak je i dortmund odigrao jos bolju sezonu kada je na krilu ordinirao kuba blasikwskgqfskiiiiii.
blago retardirani klop: piscek(flop of d mec) je bolji od danija alvesa :lol: :lol: halalite, mor´o sam.
uopce te nisam citirao u vezi tog, vec radi izjave da je on "najbolji njemacki igrac"
ljudi ga proglasise najboljim mladim igracem sp-a, zar ne? zelis li da ti pobrojim njegove konkurente?

vidoviti secko blikenuje in di cukunft i kae: gospoda navijaci i simpatizeri ce se nagledati tomice mulera i nece ostati nijedan a da nece reci: ´masala tomi, affferim´ 8-)
Itekako da su imali sansu - Rovokopacevo majmunisanje s formacijom i igra s jednim zadnjim veznim protiv jednog od najvecih takticara u historiji.
nemoj da tracim prostor postavljanjem slike ´bich pliz´.
zar her plagijator na tern nije izveo nenadmasne domuzovce neporazene u 255555 rundi?
takticar hichko hicfeldic? dobro si rekao - radi se o historijskom ili ti muzejskom primjerku koji je umro onog dana kada je izumrla pozicija libera.
Budi iskren pa reci da li stvarno vjerujes da Elf s ovom sablonskom igrom i ovakvim pocetnim sastavom moze uzeti titulu?
njemacka igra je sve samo ne sablonska. moram priznati da se slazem s drugim dijelom recenice.
treba li napominjati da niko ziv ne moze prezivjeti na racun stare slave, pa tako ni njemacki elf.
misljenja sam da je princ poldi strano tijelo u ovom timu i kao takav nema sta traziti u istom.
dalo bi se raspravljati i o humelsu koji je dobar igrac i vise od toga, ali koji cesto ima blekautove zbog kojih i dortmund, a evo sad i repka primaju bespotrebne golove.
tako je bilo na dortmundovom izletu u ligi prvaka, tako je i na njegovom drugom nastupu na ovom velikom takmicenju.
sve je dobro dok je navala elfa u stanju nadoknaditi te propuste, ali sta je sa eventualnim finalom u kojem takva greska moze kostati titule? sama knok aut faza nije mjesto na kojem ce nekaznjeno proci humelsova ispadanja.
helem, momak je kvalitetan ali ima tih ispadanja zbog kojih strepimo, bas kao svajni.
Jah, a ni na jednom yebenom portalu/novinama nije dobio bolju ocjenu od Hummynatora.
u nekom od prethodnih postova napisah par rijeci o tim portalima i insanima koji tamo skrabaju.
pa, za njih je gomez jedan od najboljih, ako ne i najbolji napadac na svijetu - klasa nad klasama, tip u rangu kristijana i mesija :mrgreen:

sto se tice ostatka teksta u kojem spominjes humelsa, odgovoricu ti citirajuci ulija: ´osterhaze nikada nije bio paja patak, niti je siljo preuzimao mikijevu ulogu´. reko je ovak il bi njesta slicno :? :lol:
cemo da vidimo matsa, ce da vidimo tomasa.

nego, ti si jedini forumas kojeg sam podcjenio. ne mogu da vjerujem da se meni desilo da ne prepoznam potencijal koji se razvio u jednog od najkvalitetnijih forumasa najjaceg pdf-a. to je pocelo ono glupom ´raspravom´ o formacijama(je li postojala 3-4-3 ili ne) i proteglo se sve do evropskog. bas me zanima sta bi bilo da je ´prvi sudar´ zavrsio nekim drugim ishodom. steta, mogli smo postati prijatelji. ovako, izgleda da ces ti biti moj dzejms moriarti.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 jun 2012, 17:27

Ocjene Kickera za jucerasnji sraz sa uveHlim Tulipanima :mrgreen:

slika
slika

slika

slika ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mats
Kontakt:

Post Postao/la mats » 14 jun 2012, 22:28

Damir_BvB je napisao/la: Ljudi dragi niko od nas nije svjestan da je nas najgori igrac OZIL . Jer to je jedini genijalac u prvih 11 i onaj koji pravi rupe pasovima driblingom, al tog nema od njeg ... Iskreno jako je los Meho Mesut ... Ovo do sad je doista podbacio, i mnogo se okurcio, glumi zvijezdu mnogo pada trazi faulove koji ne postoje, slabo se zalaze, kao da gledam Ronalda kad njeg gledam ( mislim naravno na ponasanje ) ... A da je ko Ronaldo pa hajd da mu cojk progleda kroz prste al morat ce on jos pure jest ... I ko je od vas gledo Real ove sezone moze potvrdit da se vise zalaze za Madridane nego za Elf ... Nema ga nigdje pravu divu glumi, il ja zaista od njeg previse ocekujem ...

!

U ovome se donekle slaszem, i ja imam osjecaj da gosp. Ozil leti previsoko, morat ce pokazat vise agilnosti i spremnosti za rad s kolektivom
Zadnja izmjena: mats, dana/u 14 jun 2012, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Zuerst ignorieren sie dich, dann lachen sie über dich, dann bekämpfen sie dich und dann gewinnst du.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.