Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Postoje Miske i Zizu...ali jedan je Džeko 
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- velez_mostar
- Kontakt:
iduce kolo lige prvaka ,haha...Manutd-Wolfsburg 1-3
17.Dzeko 0-1
29.Rooney 1-1
62.Dzeko 1-2.
87.Misimovic 1-3..
Nakon utakmice ferguson odlazi do Dzeke i na uho mu govori "ti ces biti moj igrac"!HAHAHA
iDEMO U AFRIKU DZEKSONEEEEEEEE!
17.Dzeko 0-1
29.Rooney 1-1
62.Dzeko 1-2.
87.Misimovic 1-3..
Nakon utakmice ferguson odlazi do Dzeke i na uho mu govori "ti ces biti moj igrac"!HAHAHA
iDEMO U AFRIKU DZEKSONEEEEEEEE!
Virtu4l je napisao/la:Tako se govori u većini krajeva bivše Jugoslavije, što je čak mislim gramatički ispravnije nego kod Džeke.jocker123 je napisao/la:al' me **** onaj komentator kad kaze lopta je kod džeka
Zar nije pravilnije na Dzeku,sa Dzekom nego......Na Dzeka sa Dzeka
Nego da se uopste ne mjenjaju padezi i da Dzeko ostaje vazda Dzeko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidjet ćete kad DJ Krmak napravi pjesmu o Džđeki...
Ima da to bude hit

Ima da to bude hit
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Dzeko odlican 2 gola uz dosta dobrih sansi -Miske djeli lopte ko ona zena u ratu humanitarnu -Grafite mi je odvratan da nemoze odvratniji biti sebican ufuro se nesto a pojma nema da valja sta bio bi kod Dunge u repki one golove prosle sezone sve skoro iz penala dao - al eto jos jednom DZEKO MAJSTORE 
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
Nisam ga nikad kritikovao svako ima svojih uspona i padova, cisti primjer je Ronaldo najbolji u svijetu pa opet zakaze, al ko se imalo razumije u fudbal i prati zna da ni Dzeko ne bi bio Dzeko da nije Misketa, svaka cast momci.ST-57 Ciciban je napisao/la:Dzeko odlican 2 gola uz dosta dobrih sansi -Miske djeli lopte ko ona zena u ratu humanitarnu -Grafite mi je odvratan da nemoze odvratniji biti sebican ufuro se nesto a pojma nema da valja sta bio bi kod Dunge u repki one golove prosle sezone sve skoro iz penala dao - al eto jos jednom DZEKO MAJSTORE
Gdje ste gledali tekmu, jel to neka TV prenosila ili na netu, obzirom da nisam bio at home??
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
eurosport 2 ko je imao,onda stream...EnZo_85 je napisao/la:Nisam ga nikad kritikovao svako ima svojih uspona i padova, cisti primjer je Ronaldo najbolji u svijetu pa opet zakaze, al ko se imalo razumije u fudbal i prati zna da ni Dzeko ne bi bio Dzeko da nije Misketa, svaka cast momci.ST-57 Ciciban je napisao/la:Dzeko odlican 2 gola uz dosta dobrih sansi -Miske djeli lopte ko ona zena u ratu humanitarnu -Grafite mi je odvratan da nemoze odvratniji biti sebican ufuro se nesto a pojma nema da valja sta bio bi kod Dunge u repki one golove prosle sezone sve skoro iz penala dao - al eto jos jednom DZEKO MAJSTORE
Gdje ste gledali tekmu, jel to neka TV prenosila ili na netu, obzirom da nisam bio at home??
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dzeko je majstor ali i Grafite je, morate priznati. dobro saradjuju njih dvojica, 54 gola prosle sezone zajedno. samo 6 cini mi se da su iz penala (sve ih je dao Grafite)ST-57 Ciciban je napisao/la:Dzeko odlican 2 gola uz dosta dobrih sansi -Miske djeli lopte ko ona zena u ratu humanitarnu -Grafite mi je odvratan da nemoze odvratniji biti sebican ufuro se nesto a pojma nema da valja sta bio bi kod Dunge u repki one golove prosle sezone sve skoro iz penala dao - al eto jos jednom DZEKO MAJSTORE
E nemam te 2 na kablovskoj to je onaj srbijanski eurosport2 predpostavljam..jocker123 je napisao/la:eurosport 2 ko je imao,onda stream...EnZo_85 je napisao/la:Nisam ga nikad kritikovao svako ima svojih uspona i padova, cisti primjer je Ronaldo najbolji u svijetu pa opet zakaze, al ko se imalo razumije u fudbal i prati zna da ni Dzeko ne bi bio Dzeko da nije Misketa, svaka cast momci.ST-57 Ciciban je napisao/la:Dzeko odlican 2 gola uz dosta dobrih sansi -Miske djeli lopte ko ona zena u ratu humanitarnu -Grafite mi je odvratan da nemoze odvratniji biti sebican ufuro se nesto a pojma nema da valja sta bio bi kod Dunge u repki one golove prosle sezone sve skoro iz penala dao - al eto jos jednom DZEKO MAJSTORE
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Ti mislis da Grafite nije sebican -pa koliko je lopti upropastio a Dzeko mu bio otvoren samo da doda i gol al ne on konta Brazilac i neka sila . Svako ima svoje misljenjecalcio je napisao/la:Dzeko je majstor ali i Grafite je, morate priznati. dobro saradjuju njih dvojica, 54 gola prosle sezone zajedno. samo 6 cini mi se da su iz penala (sve ih je dao Grafite)ST-57 Ciciban je napisao/la:Dzeko odlican 2 gola uz dosta dobrih sansi -Miske djeli lopte ko ona zena u ratu humanitarnu -Grafite mi je odvratan da nemoze odvratniji biti sebican ufuro se nesto a pojma nema da valja sta bio bi kod Dunge u repki one golove prosle sezone sve skoro iz penala dao - al eto jos jednom DZEKO MAJSTORE
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
E zbog tih sto zavrsavaju sa imenima na "A" sarajevo je postalo selendra od 700-800 hiljada stanovnika. 
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Za Golmane vrijeme je sve teže,
Edin Džeko opet dere mreže.
Bundesliga cijela kao i evropa,
Nikome se neda Džeku da uštopa...
Sad se ćeka potez od DJ KRMKA hihihi
Edin Džeko opet dere mreže.
Bundesliga cijela kao i evropa,
Nikome se neda Džeku da uštopa...
Sad se ćeka potez od DJ KRMKA hihihi
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Džeko je pod naponommmmmmmmmm 
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
opeeeeetseha je napisao/la:Džeko je pod naponommmmmmmmmm
Da bas tako, tako kako on kaze je ispravno. Lopta je kod Edina Dzeka, ili Dzeka.jocker123 je napisao/la:al' me **** onaj komentator kad kaze lopta je kod džeka
Oni koji misle da komentator pogresno izgovara veliko ime (Dzeko Edin), varaju se i pod hitno da idu kod seoskih ucitelja da traze ostetu sto im nije preneo malo znanja, naravno ako je i sam imao isto.
Nadam se da je Dzeko probio led i da ce ubuduce pokazati da je jedan odlican napadac, koji ce aBd naredne sezone igrati u jos vecem klubu od Wolfsburga.
PS: Grafite je prosle godine dao osam golova s bijele tacke, gdje onih 26 golova Dzeke pokazuju ko je bolji napadac od njih dvojce. Grafite je bio i prosle sezone sebican, ali je odmah nakon toga od Magatha dobijao opmenu ili mu slijedi klupa, a ove godine kod Veha smije raditi sta god zeli.
PS: Grafite je prosle godine dao osam golova s bijele tacke, gdje onih 26 golova Dzeke pokazuju ko je bolji napadac od njih dvojce. Grafite je bio i prosle sezone sebican, ali je odmah nakon toga od Magatha dobijao opmenu ili mu slijedi klupa, a ove godine kod Veha smije raditi sta god zeli.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Koliko padeza su tebi poznata i ako ti nije tesko pojasni nam kako ti menjas Dzeka u padezima.harishp je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Tako se govori u većini krajeva bivše Jugoslavije, što je čak mislim gramatički ispravnije nego kod Džeke.jocker123 je napisao/la:al' me **** onaj komentator kad kaze lopta je kod džekaPodrinje ne cjelo i Sandzak kao i Crna Gora dio.Vecina krajeva bivse Jugoslavije u svakom slucaju ne.
Zar nije pravilnije na Dzeku,sa Dzekom nego......Na Dzeka sa Dzeka![]()
Nego da se uopste ne mjenjaju padezi i da Dzeko ostaje vazda Dzeko
to majstore...proradi pa da zabijes i onim estoncima 3 komada
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Mislis,ako se imalo Vehu zadrma stolica on je sljedeci za klupe.amerosm je napisao/la:Nadam se da je Dzeko probio led i da ce ubuduce pokazati da je jedan odlican napadac, koji ce aBd naredne sezone igrati u jos vecem klubu od Wolfsburga.
Mada iskreno kad prorade obadvojica na istoj tekmi onda i Bajern i mnogo jaci padaju sa peticom u mrezi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislis, ako se Vehu zadrma stolica one je sljedeci za klupe?...obadvojica-oba dvojica!!!harishp je napisao/la:Mislis,ako se imalo Vehu zadrma stolica on je sljedeci za klupe.amerosm je napisao/la:Nadam se da je Dzeko probio led i da ce ubuduce pokazati da je jedan odlican napadac, koji ce aBd naredne sezone igrati u jos vecem klubu od Wolfsburga.
Mada iskreno kad prorade obadvojica na istoj tekmi onda i Bajern i mnogo jaci padaju sa peticom u mrezi.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Mow, Sveti, Zglavkar i 49 gostiju.