Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AYAN
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la AYAN » 18 sep 2009, 23:36

Postoje Miske i Zizu...ali jedan je Džeko :D
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 sep 2009, 23:38

iduce kolo lige prvaka ,haha...Manutd-Wolfsburg 1-3
17.Dzeko 0-1
29.Rooney 1-1
62.Dzeko 1-2.
87.Misimovic 1-3..
Nakon utakmice ferguson odlazi do Dzeke i na uho mu govori "ti ces biti moj igrac"!HAHAHA
iDEMO U AFRIKU DZEKSONEEEEEEEE!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2009, 23:40

Virtu4l je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:al' me **** onaj komentator kad kaze lopta je kod džeka
Tako se govori u većini krajeva bivše Jugoslavije, što je čak mislim gramatički ispravnije nego kod Džeke.
:roll: Podrinje ne cjelo i Sandzak kao i Crna Gora dio.Vecina krajeva bivse Jugoslavije u svakom slucaju ne.
Zar nije pravilnije na Dzeku,sa Dzekom nego......Na Dzeka sa Dzeka :mrgreen:
Nego da se uopste ne mjenjaju padezi i da Dzeko ostaje vazda Dzeko :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 sep 2009, 23:46

Vidjet ćete kad DJ Krmak napravi pjesmu o Džđeki... :lol:

Ima da to bude hit :lol: :lol: :lol:
Željo i samo Željo...

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 18 sep 2009, 23:49

Dzeko odlican 2 gola uz dosta dobrih sansi -Miske djeli lopte ko ona zena u ratu humanitarnu -Grafite mi je odvratan da nemoze odvratniji biti sebican ufuro se nesto a pojma nema da valja sta bio bi kod Dunge u repki one golove prosle sezone sve skoro iz penala dao - al eto jos jednom DZEKO MAJSTORE :mrgreen:
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 18 sep 2009, 23:55

ST-57 Ciciban je napisao/la:Dzeko odlican 2 gola uz dosta dobrih sansi -Miske djeli lopte ko ona zena u ratu humanitarnu -Grafite mi je odvratan da nemoze odvratniji biti sebican ufuro se nesto a pojma nema da valja sta bio bi kod Dunge u repki one golove prosle sezone sve skoro iz penala dao - al eto jos jednom DZEKO MAJSTORE :mrgreen:
Nisam ga nikad kritikovao svako ima svojih uspona i padova, cisti primjer je Ronaldo najbolji u svijetu pa opet zakaze, al ko se imalo razumije u fudbal i prati zna da ni Dzeko ne bi bio Dzeko da nije Misketa, svaka cast momci.

Gdje ste gledali tekmu, jel to neka TV prenosila ili na netu, obzirom da nisam bio at home??
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 18 sep 2009, 23:57

EnZo_85 je napisao/la:
ST-57 Ciciban je napisao/la:Dzeko odlican 2 gola uz dosta dobrih sansi -Miske djeli lopte ko ona zena u ratu humanitarnu -Grafite mi je odvratan da nemoze odvratniji biti sebican ufuro se nesto a pojma nema da valja sta bio bi kod Dunge u repki one golove prosle sezone sve skoro iz penala dao - al eto jos jednom DZEKO MAJSTORE :mrgreen:
Nisam ga nikad kritikovao svako ima svojih uspona i padova, cisti primjer je Ronaldo najbolji u svijetu pa opet zakaze, al ko se imalo razumije u fudbal i prati zna da ni Dzeko ne bi bio Dzeko da nije Misketa, svaka cast momci.

Gdje ste gledali tekmu, jel to neka TV prenosila ili na netu, obzirom da nisam bio at home??
eurosport 2 ko je imao,onda stream...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 sep 2009, 23:57

Dzeko je majstor ali i Grafite je, morate priznati. dobro saradjuju njih dvojica, 54 gola prosle sezone zajedno. samo 6 cini mi se da su iz penala (sve ih je dao Grafite) :D

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 19 sep 2009, 00:01

jocker123 je napisao/la:
EnZo_85 je napisao/la:

eurosport 2 ko je imao,onda stream...
E nemam te 2 na kablovskoj to je onaj srbijanski eurosport2 predpostavljam..
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 19 sep 2009, 00:08

calcio je napisao/la:
Dzeko je majstor ali i Grafite je, morate priznati. dobro saradjuju njih dvojica, 54 gola prosle sezone zajedno. samo 6 cini mi se da su iz penala (sve ih je dao Grafite) :D
Ti mislis da Grafite nije sebican -pa koliko je lopti upropastio a Dzeko mu bio otvoren samo da doda i gol al ne on konta Brazilac i neka sila . Svako ima svoje misljenje
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 19 sep 2009, 00:10

E zbog tih sto zavrsavaju sa imenima na "A" sarajevo je postalo selendra od 700-800 hiljada stanovnika. :cry:
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 19 sep 2009, 00:11

Za Golmane vrijeme je sve teže,

Edin Džeko opet dere mreže.

Bundesliga cijela kao i evropa,

Nikome se neda Džeku da uštopa...

Sad se ćeka potez od DJ KRMKA hihihi
Željo i samo Željo...

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 19 sep 2009, 00:22

Džeko je pod naponommmmmmmmmm :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 sep 2009, 00:23

seha je napisao/la:Džeko je pod naponommmmmmmmmm :D
opeeeeet :D :D :D

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 19 sep 2009, 00:48

Da bas tako, tako kako on kaze je ispravno. Lopta je kod Edina Dzeka, ili Dzeka.

Oni koji misle da komentator pogresno izgovara veliko ime (Dzeko Edin), varaju se i pod hitno da idu kod seoskih ucitelja da traze ostetu sto im nije preneo malo znanja, naravno ako je i sam imao isto. 8-)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 sep 2009, 00:56

Nadam se da je Dzeko probio led i da ce ubuduce pokazati da je jedan odlican napadac, koji ce aBd naredne sezone igrati u jos vecem klubu od Wolfsburga.

PS: Grafite je prosle godine dao osam golova s bijele tacke, gdje onih 26 golova Dzeke pokazuju ko je bolji napadac od njih dvojce. Grafite je bio i prosle sezone sebican, ali je odmah nakon toga od Magatha dobijao opmenu ili mu slijedi klupa, a ove godine kod Veha smije raditi sta god zeli.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 19 sep 2009, 00:59

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Tako se govori u većini krajeva bivše Jugoslavije, što je čak mislim gramatički ispravnije nego kod Džeke.
:roll: Podrinje ne cjelo i Sandzak kao i Crna Gora dio.Vecina krajeva bivse Jugoslavije u svakom slucaju ne.
Zar nije pravilnije na Dzeku,sa Dzekom nego......Na Dzeka sa Dzeka :mrgreen:
Nego da se uopste ne mjenjaju padezi i da Dzeko ostaje vazda Dzeko :lol:
Koliko padeza su tebi poznata i ako ti nije tesko pojasni nam kako ti menjas Dzeka u padezima.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 sep 2009, 00:59

to majstore...proradi pa da zabijes i onim estoncima 3 komada
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2009, 01:01

amerosm je napisao/la:Nadam se da je Dzeko probio led i da ce ubuduce pokazati da je jedan odlican napadac, koji ce aBd naredne sezone igrati u jos vecem klubu od Wolfsburga.

PS: Grafite je prosle godine dao osam golova s bijele tacke, gdje onih 26 golova Dzeke pokazuju ko je bolji napadac od njih dvojce. Grafite je bio i prosle sezone sebican, ali je odmah nakon toga od Magatha dobijao opmenu ili mu slijedi klupa, a ove godine kod Veha smije raditi sta god zeli.
Mislis,ako se imalo Vehu zadrma stolica on je sljedeci za klupe.
Mada iskreno kad prorade obadvojica na istoj tekmi onda i Bajern i mnogo jaci padaju sa peticom u mrezi. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 19 sep 2009, 01:05

harishp je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Nadam se da je Dzeko probio led i da ce ubuduce pokazati da je jedan odlican napadac, koji ce aBd naredne sezone igrati u jos vecem klubu od Wolfsburga.

Mislis,ako se imalo Vehu zadrma stolica on je sljedeci za klupe.
Mada iskreno kad prorade obadvojica na istoj tekmi onda i Bajern i mnogo jaci padaju sa peticom u mrezi. 8-)
Mislis, ako se Vehu zadrma stolica one je sljedeci za klupe?...obadvojica-oba dvojica!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.