Da, ali si vidio protiv Italije kako se Španija preporodila njegovim ulaskom, nekako mi djeluje bolji od Llorente-a, pokretniji itd itd...i nekako sam mišljenja da mu treba samo jedan gol za repku, jedna dobra tekma, da explodira, da vrati to samopouzdanje, a Irska mi djeluje kao prava prilika za takvo nešto...Mulder je napisao/la:Torres je izgubio onaj njuh za gol koji je mao dok je bio u Liverpoolu. O samopouzdanju da ne govorim. 2-3 dobre partije pred kraj sezone za Chelsea su ga malo vratila u zivot ali, po meni, ipak nedovoljno da predvodi napad glavnog favorita za titulu. Llorente je zasluzio prvih 11, pa poluvrijeme- poluvrijeme!mandraX je napisao/la:Ebo vas Llorente, šta ste navalili!Mulder je napisao/la:Ma, kakav crni Pedro! Vjerovatno se i on zijanio kad je vidio svoje ime na spisku. Treba da igra ekipa iz prosle tekme, samo umjesto Cesca Llorente na mjestu klasicnog napadaca. Nakon 3:0, mogu uci Torres i Pedro.![]()
![]()
![]()
Torresa u prvih 11 brko, vakat je!![]()
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Ma, OK je to sve: on se odlicno postavlja, dobar je u polju, utrcava kad treba, ali on je napadac i njegov je zadatak da postigne pogodak, uostalom, zbog toga je i usao, imao dvije mrtve sanse, obje upropastio. U glavi je problem, to je jasno. Pogledaj samo ovu majstoriju protiv Koreje u prijateljskoj, ali fazon je sto je tekma odigrana u jednom skoro revijalnom tonu, gdje nije bilo nikakvog pritiska. Ovo bi protiv Italije prob'o ustopatmandraX je napisao/la:Da, ali si vidio protiv Italije kako se Španija preporodila njegovim ulaskom, nekako mi djeluje bolji od Llorente-a, pokretniji itd itd...i nekako sam mišljenja da mu treba samo jedan gol za repku, jedna dobra tekma, da explodira, da vrati to samopouzdanje, a Irska mi djeluje kao prava prilika za takvo nešto...
[youtube][/youtube]
I ja sam za to nek pocne tekmu, ako ne bude islo Llorente/Negredo sto prije na teren.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljudi, budimo realni. Ovo ni Lazar Popović nebi sebi dopustio
poslije ove blamaže ni otac rođeni ga ne bi pozvao, ali eto Brko ga drži kao maskotu radi stare slave od prije pune 4 godine sa Euroa 2008. Presmiješno.
Pa covjek je zabio rekordnih 6 golova u 32 tekme minule sezone. Dakle, zabije svakih pola godine.
Nije ovo prventsvo od 30 kola, pa da se levat ceka kad ce proigrati. Svaki promašaj se skupo placa i mogao bi koštati Španiju ispadanja još iz grupne faze. Lopatu ostaviti na klupi, a ubaciti igrace koji ce zabijati zicere koji mu namjeste Xavi ,iniesta, Alonso, Cesc i ostali. Ne možeš ti nadavati levatu lopti koliko ovaj zicera može promašiti.
Pogledajte ovaj klip i tu smijuriju. Sve je receno.
Ljudi, budimo realni. Ovo ni Lazar Popović nebi sebi dopustio
Pa covjek je zabio rekordnih 6 golova u 32 tekme minule sezone. Dakle, zabije svakih pola godine.
Nije ovo prventsvo od 30 kola, pa da se levat ceka kad ce proigrati. Svaki promašaj se skupo placa i mogao bi koštati Španiju ispadanja još iz grupne faze. Lopatu ostaviti na klupi, a ubaciti igrace koji ce zabijati zicere koji mu namjeste Xavi ,iniesta, Alonso, Cesc i ostali. Ne možeš ti nadavati levatu lopti koliko ovaj zicera može promašiti.
Pogledajte ovaj klip i tu smijuriju. Sve je receno.
Ninho od pocetka umjesto Cesca..
Bit ce golova
Bit ce golova
To mi se gustaL_blancos je napisao/la:Ninho od pocetka umjesto Cesca..
Bit ce golova
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma dobra stvar brke.
ovo il ce ga napucat samopouzdanjem(eventualni golovi)
il ce ga otpisati za daljni turnir.
a pobjeda protiv Irske kakva jeste nece svakako doci u pitanje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- nemampojma
- Kontakt:
Opametio se Del Bosque.
Iker Casillas; Arbeloa, Ramos, Piqué, Alba; Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Silva y Torres.
Iker Casillas; Arbeloa, Ramos, Piqué, Alba; Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Silva y Torres.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Bude li Torres kakav je inace zadnjih par godina - doci ce i to u pitanje, ne briniRaul_64 je napisao/la:Ma dobra stvar brke.
Torres je pokazao u zadnjoj utakmici koliko je napadac bitan za repku Spanije.. Dok je igrao Cesc ,niko nije imao da povuce stopere za sobom da istrci u prostor i rasiri igru Spanije.. Cim je Ninho usao vezni red je dosao do izrazaja jer je teret razvucen po cijelom terenu a ne samo na vezni red,Ninho je za malo vremena najvise svojim kretanjem omogucio veznjacima da stvore par sansi,vidjet cemo za 90 min sta ce uraditi.. Tipujem na par lopti pirge iza Givena 
- anonymousHD
- Kontakt:
Bolesno je koliko smo jaki!!! Idemo do kraja!!! 
Prva varijantacamp je napisao/la:Bude li Torres kakav je inace zadnjih par godina - doci ce i to u pitanje, ne briniRaul_64 je napisao/la:Ma dobra stvar brke.
a pobjeda protiv Irske kakva jeste nece svakako doci u pitanje....valjda ce drugi povuci kad su golovi u pitanju.
sve je oK.
tesko ce Hrvati odigrati i trecu utakmicu na nivou pa ocekujem relativno laganu pobjedu.
a i X valja tako da problema nema.
Kako ih ne volim gledat.Mrži su mu od Žabara postali.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Prelijepa igra Furije,Torres se konacno raspucao
Ali na igru Davida Silve mogu samo ovo
Ali na igru Davida Silve mogu samo ovo

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- nemampojma
- Kontakt:
**** ti igru.
Jeste li vi svjesni da je njima trebalo milion pasova da zabiju 4 gola.
Pa pet puta je bila bolja ona utakmica na otvaranju, nego ova danas.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Silva dvije asistencije a i kod prvog gola se moze reci da je ucestovao u akciji,+ asistencija iz prve tekme.
Najbolji igrac furije uz Xabija i Iniestu trenutno..
Veceras je i Jordi Alba bio dobar..
Savrsenstvo,mada se ne moze toliko sad hvaliti igra jer se igralo protiv dosta slabijeg protivnika..
Najbolji igrac furije uz Xabija i Iniestu trenutno..
Veceras je i Jordi Alba bio dobar..
Savrsenstvo,mada se ne moze toliko sad hvaliti igra jer se igralo protiv dosta slabijeg protivnika..
Igra je donijela 4:0..
poslije iste ne mozes se napravit pametan.
a ova igra prolazi vec 4 godine i šamara švabe i kompaniju.
tako da je uredu.
tako da je uredu.
Demantova me Fernando, zacepi mi usta a i neka valaRaul_64 je napisao/la:Prva varijantacamp je napisao/la:Bude li Torres kakav je inace zadnjih par godina - doci ce i to u pitanje, ne briniRaul_64 je napisao/la:Ma dobra stvar brke.
a pobjeda protiv Irske kakva jeste nece svakako doci u pitanje....valjda ce drugi povuci kad su golovi u pitanju.
sve je oK.
tesko ce Hrvati odigrati i trecu utakmicu na nivou pa ocekujem relativno laganu pobjedu.
a i X valja tako da problema nema.
Ovo sa ircima je bilo rutinski sa pola snage.
I šta sad?nemampojma je napisao/la:**** ti igru.
Igrom su ja mislim izludili Irce koji su jedva čekali za izađu sa terena. Nisu znali gdje gone.
Brko je samo copy-paste Barcine igre, što bi pametovao i rizikovao kad ima te igrace na raspolaganju. Svako bi to logicno uradio. Samo sa Silvom umjesto Messia ,pa to malo teže ide u samoj završnici.Raul_64 je napisao/la:Igra je donijela 4:0..
tako da je uredu.
Volim tiki-taku i ja....ali znaju brate umoriti cesto, nakon 2-0 ja poceo zijevati, rekoh privode kraju preko neke stvari, kad opet zabiše dva komada
Treba cesce mjenjati igrace koji donose živost u igri (kao maloprije Cesc) da nebi zaspali.
Al je Barca copy paste igru od brke prije nekih 9 godinacamp je napisao/la:Brko je samo copy-paste Barcine igre, što bi pametovao i rizikovao kad ima te igrace na raspolaganju. Svako bi to logicno uradio. Samo sa Silvom umjesto Messia ,a to malo teže ide u saoj završnici.Raul_64 je napisao/la:Igra je donijela 4:0..
tako da je uredu.
Volim tiki-taku i ja....ali znaju brate umoriti cesto, nakon 2-0 ja poceo zijevati, rekoh privode kraju preko neke stvari, kad opet zabiše dva komada![]()
Treba cesce mjenjati igrace koji donose živost u igri (kao maloprije Cesc) da nebi zaspali.
Da si malo vise upucen znao bih da je on oduvijek preferirao ovu igru..
Nego stvarno mi je zao sto Cazorla ne dobiva previse prilika da zaigra, savrsen igrac..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.