VAMOS ESPANA!
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
@Mulder, šta ja rekoh?
VAMOS ESPANA!
VAMOS ESPANA!
- nemampojma
- Kontakt:
Ja ne znam za vas, ali ja nisam debil da stalno mogu gledati njihovu tekmu sa 800 dodavanja.
Boli me qrac za rezultatom, da su zabili još toliko golova oni su dosadni.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
- Nail for Real
- Kontakt:
Najbolji smo.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ramos na fb:
España 4 - 1 Irlanda | Si, señor!
España 4 - 1 Irlanda | Si, señor!
- Nail for Real
- Kontakt:
Cudo im brko nije zabranio fb, twitter i ostale qrce
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
a Cesc veli na tonemampojma je napisao/la:Ja ne znam za vas, ali ja nisam debil da stalno mogu gledati njihovu tekmu sa 800 dodavanja.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zabranio im je.Ovo je neki lazni profil il izmisljotina.Nail for Real je napisao/la:Cudo im brko nije zabranio fb, twitter i ostale qrce.
Furija predominantna.Njima treba ekipa koja ce se smjeti suprostaviti u ofanzivnoj igri.Ekipa koja ce ga samo tako oglabati.Za Njemce tipujem da bi u ovom trenutku bez problema primili 3 komada od ove ekipe Spanije koja iako nije u najjacem izdanju i dalje je za klasu jaca od ostalih ekipa.Jasno je da ovu ekipu ovako silnom cine najbolji igrac na Svijetu i dirigent ovog orkestra.(Iniesta i Xavi)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Nail for Real
- Kontakt:
Najbitnije za Spaniju da se odbrana ustabili i stekne rutinu. A valjda nece svi igrati bunker, pa ce napad biti i efikasniji
.
Spaniju jedino na srecu je moguce izbaciti.Toliko su dominanti kada igraju maximalno ozbiljno.Uz onakve carobnjake u ekipi ne vidim apsolutno nikoga da im moze parirati.Ovaj tim jedino nadigrati moze Argentina sa malo jacom odbranom.Iskljucivo radi Messija i ostatka kompanije koji su u stanju zabiti brutalan broj golova.To saznati mozemo tek za 2 godineNail for Real je napisao/la:Najbitnije za Spaniju da se odbrana ustabili i stekne rutinu. A valjda nece svi igrati bunker, pa ce napad biti i efikasniji.
Johnny b, how much there is to see
jbs sve to,ja Llorentea jos nisam vidio na terenu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- nemampojma
- Kontakt:
Arbeloa i danas fenomenalan, Xabi niz katastrofalnih dodavanja, ali šta je tu je.

- nemampojma
- Kontakt:
Slažem se.

"
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Argentinci trebaju da se brutalno poprave u svome pristupu igri, odbrani, svemu onome što timsku igru dovodi do savršenstva da bi ih se moglo uopšte porediti sa Španijom, a ne da bi mogli da ih pobjede, miljama su oni daleko od Furije, realno pišućiJohny je napisao/la:Ovaj tim jedino nadigrati moze Argentina sa malo jacom odbranom.Iskljucivo radi Messija i ostatka kompanije koji su u stanju zabiti brutalan broj golova.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Izgledao je na terenu k'o nekada, mora se priznati i to me jako raduje. U svakoj tekmi do kraja prvenstva napadac furije ce imati barem 2 ciste sanse po mecu, samo ih je bitno realizovati.mandraX je napisao/la:@Mulder, šta ja rekoh?![]()
VAMOS ESPANA!
Sredina terena Silva, Xavi, Iniesta voli meljati loptu i zato je igra kakva je, ali meni iskreno nikad nece smetati sve dok donosi rezultat. Ekipa koja je na klupi Cazorla, Cesc, Mata bi to radila mnogo agresivnije i brze. Cazorla je opalio s 25 metara veceras cim je prvi put primio loptu. Ponekad nedostaje te konkretnosti spanskoj igri. Dobih i neku lovu na njima veceras.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Johny je napisao/la:Zabranio im je.Ovo je neki lazni profil il izmisljotina.Nail for Real je napisao/la:Cudo im brko nije zabranio fb, twitter i ostale qrce.
Furija predominantna.Njima treba ekipa koja ce se smjeti suprostaviti u ofanzivnoj igri.Ekipa koja ce ga samo tako oglabati.Za Njemce tipujem da bi u ovom trenutku bez problema primili 3 komada od ove ekipe Spanije koja iako nije u najjacem izdanju i dalje je za klasu jaca od ostalih ekipa.Jasno je da ovu ekipu ovako silnom cine najbolji igrac na Svijetu i dirigent ovog orkestra.(Iniesta i Xavi)
Sa Dzonijem se slazem u svemu ali medju Iniestu i Xavija jednostavno moras ubaciti i 2 najbolja defanzivna veznjaka.
Silva po meni glumi neku zvijezdu,tj. hoce da bude glavni pored ovakvih igraca .. previse je sebican i cesto gubi lopte.
Fabregas je puno bolji igrac od njega i dosta je uigraniji sa trojkom iz Barse.
Sljedecu tekmu bi stavio Llorentea u napad a Fabregasa umjesto Silve u vezu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Onda bi tek bilo meljanje lopte..
Silva je jedini igrac koji povezuje sredinu i napad,ima muda da povuce naprijed i dadne riskantan umjesto sigurnog pasa..
Rezultat tome je 2 asistencije,1 gol i polu-asistencija,da je tako nazovem,za Torresa..
Ovo ga cini do sad uz Iniestu najboljim igracem Roje..
Silva je jedini igrac koji povezuje sredinu i napad,ima muda da povuce naprijed i dadne riskantan umjesto sigurnog pasa..
Rezultat tome je 2 asistencije,1 gol i polu-asistencija,da je tako nazovem,za Torresa..
Ovo ga cini do sad uz Iniestu najboljim igracem Roje..
- nemampojma
- Kontakt:
E jes ti logika neka.M4kaveli je napisao/la:
Sa Dzonijem se slazem u svemu ali medju Iniestu i Xavija jednostavno moras ubaciti i 2 najbolja defanzivna veznjaka.
Silva po meni glumi neku zvijezdu,tj. hoce da bude glavni pored ovakvih igraca .. previse je sebican i cesto gubi lopte.
Fabregas je puno bolji igrac od njega i dosta je uigraniji sa trojkom iz Barse.
Sljedecu tekmu bi stavio Llorentea u napad a Fabregasa umjesto Silve u vezu.
Pa Silva je posljednji vezni igrač u formaciji, ili drukčije rečeno, ofanzivni vezni koji mora igrati na takav način.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.