Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
-
raul-zakon
-
Kontakt:
Postao/la raul-zakon » 15 jun 2012, 13:18
Harrison je napisao/la:Kao prvo ovo je forum sportsport.
BA, a ne
HR, tako da...

mada se to zna, al eto nije zgoreg da se jos jednom ponovi.
Za mene, a vjerujem i za mnoge druge Hrvatska je za mene strana zemlja, isto kao Finska, Bugarska, Skotska itd.jedino sto nam je prednost sto nemamo jezickih barijera.
I ne znam sto se ovi sto navijaju za nasu susjednu zemlju ljute sto mi recimo navijamo za Italiju ili Spaniju. Razumio bih da odemo na neki hrvatski forum i tamo pisemo kako ne navijamo za Hrvate pa da nas ospu paljbom. Mi smo Bosanci i Hercegovci na bosanskom forumu i za nas je Hrvatska strana zemlja,
a ovi sto nam prebacuju su samo uljezi koji ne znaju gdje su, gdje zive ni kome pripadaju.
Potpis !
A za ovo boldirano te častim !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
-
raul-zakon
-
Kontakt:
Postao/la raul-zakon » 15 jun 2012, 13:40
OT: Hrvatska ima veoma male šanse da dobiju Špance, ali fudbal je čudna i nepredvidiva igra, zato ga i volimo. Dopustimo mu da nas još jednom iznenadi ! Sretno susjedi !!!
Uredio: dubrava
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
-
Elegant
-
Kontakt:
starmo94 je napisao/la:Nemojte uopce obracati pozornost na ove provokatore koji su ljubomorni na uspjehe Hrvatske reprezentacije.
Njima je jednostavno krivo sto nemaju reprezentaciju koja je 8. na FIFA ljestvici i koja je stalni ucesnik velikih natjecanja.
Danas nama govore da ne znamo tko smo i sto smo, a do jucer su navijali za Brazil,Tursku,Irsku itd. Mjenjaju se kako vjetar puse..
Naprijed Vatreni !
Pa sta ako navijamo za ostale ? Jel zabranjeno ? Kako ne shvacas da neke ljude zaboli sto je Hrvatska nama susjdena i to nije razlog da ih podrze. Slobda izbora ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
dubrava
- Moderator
-
Kontakt:
Svaki sljedeći koji bude spamao ili išao off topic sa glupostima će lagano odlepršati, nebitno o kome se radi i koliko postova imao. Imate moju riječ! Pa vi nastavite!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
mandraX
-
Kontakt:
Vamos España!
-
starmo94
-
Kontakt:
Naprijed Vatreni !
-
ramiral
-
Kontakt:
Italijani protiv Iraca teško 1:0 do '81 minute, pa onda daju drugi za mirnih tri boda.
Španci protiv Hrvatske 2:0

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
ZOI84
-
Kontakt:
Na ovom forumu braniti vlastitu zemlju izgleda nije dozvoljeno, ali zato vrijedati jeste, e svaka vam cast
-
el-fighter
-
Kontakt:
Postao/la el-fighter » 15 jun 2012, 14:31
I u ovoj grupi je 2. kolo proteklo u ocekivanom ambijentu. Spanci su ocekivano pregazili Irce, dok su Hrvati i Italijani odigrali po poluvrijeme i remizirali. Zadnje kolo ce biti zanimljivo, ali vec postoji poprilicno uvjerljiv scenario istog. Italijani ce pobjediti Irce, a Spanci Hrvate, te ce Italija i Spanija proci dalje. Vidjet cemo da li Hrvatska i Irska imaju snage da pomrse racune velikanima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 15 jun 2012, 14:39
Ja cak mislim, da Italijani mogu kiksati protiv Irske, dakle odigrati nerijeseno. 0:0 pa Hrvatskoj nebi ni trebalo nerijeseno. Spanci su se pravo razigrali protiv Irske, taman sam mislio da ce imati los start. Iskreno receno pozitivno sam iznenadjen sa susjedima, mislio sam, da ce im defenziva brzo puci, pa cak i protiv Irske vec.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
amho
-
Kontakt:
hrvatska je top 10 reprezentacija na svijetu preko 10 godina (jedino ciklus za euro 2000 su 'prespavali', ako se ne varam), tako da omalovazavanje i podcjenjivanje stvarno nemaju pokrice...ne znam zasto navijaci hrvatske uopste imaju potrebu da to brane dodatno kad rezultati sami za sebe govore... objektivno su najuspjesnija fudbalska nacija s prostora nekadasnje jugoslavije.. sve ostale jugoslavenske zemlje uspjehe hrvatske tesko da mogu ponovit' i za 20 godina... to su cinjenice kojih bi svaki navijac hrvatske trebao biti svjestan bez potrebe da reaguje na provokacije...
hrvatska dobro igra na ovom prvenstvu, ostvaruje solidne rezultate... vise nisu mogli ni ocekivat' u ovakvoj grupi... imaju 4 boda i borice se za prolaz sa najboljom selekcijom svijeta... u takvoj konstelaciji ni ispadanje nakon grupe nije neuspjeh... s tim da ni spanija ne smije unaprijed upisat' 3 boda ma kako superiorni bili...los dan, losa sreca i stvari vrlo lako krenu nizbrdo s tim da hrvatskoj treba da se sve poklopi..
-
England
-
Kontakt:
Imamo super utakmicu odluke i to je najvažnije, ako nisi u stanju dobiti jednu veliku reprezentaciju i ne treba dalje, možemo mi i sa njima igrati ako se kvalitetno pripreme, a i realno za Hrvatsku je ovo i najlakša utakmica, nemamo za izgubiti.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
badblueboylivno
-
Kontakt:
Postao/la badblueboylivno » 15 jun 2012, 15:39
amho je napisao/la:hrvatska je top 10 reprezentacija na svijetu preko 10 godina (jedino ciklus za euro 2000 su 'prespavali', ako se ne varam), tako da omalovazavanje i podcjenjivanje stvarno nemaju pokrice...ne znam zasto navijaci hrvatske uopste imaju potrebu da to brane dodatno kad rezultati sami za sebe govore... objektivno su najuspjesnija fudbalska nacija s prostora nekadasnje jugoslavije.. sve ostale jugoslavenske zemlje uspjehe hrvatske tesko da mogu ponovit' i za 20 godina... to su cinjenice kojih bi svaki navijac hrvatske trebao biti svjestan bez potrebe da reaguje na provokacije...
hrvatska dobro igra na ovom prvenstvu, ostvaruje solidne rezultate... vise nisu mogli ni ocekivat' u ovakvoj grupi... imaju 4 boda i borice se za prolaz sa najboljom selekcijom svijeta... u takvoj konstelaciji ni ispadanje nakon grupe nije neuspjeh... s tim da ni spanija ne smije unaprijed upisat' 3 boda ma kako superiorni bili...los dan, losa sreca i stvari vrlo lako krenu nizbrdo s tim da hrvatskoj treba da se sve poklopi..
PotpisČINA na ovo.

Hayley <3
-
dean_
-
Kontakt:
ja ću u ponedjeljak više gledat irsku i i italiju nego hrvatsku
teško će tu irci nešto napravit i mislim da hrvatska neće proći,ali nisam baš tužan..naravno nada još uvijek postoji...ali ponosan sam na hrvatske igrače..pokazali su da znaju i borili su se kao luđaci....to se traži...zajebo nas je remi španjolaca i talijana
realno imamo odličan vezni red i napad sa igračima koji nisu stari....nadam se da ćemo se poboljšat u obrani(tj. da će neki mladi igrači još napredovat) i nema zime za hrvatsku reprezentaciju...
ne znam baš da li će u barcu, ali vjerojatno si je osigurao neki dobar transfer..nadam se da će i strinić promjenit klub...navodno su neki talijanski kluboi zainteresirani..a odigrao je jako dobro protiv talijana
Zadnja izmjena:
dean_, dana/u 15 jun 2012, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
England
-
Kontakt:
Nema zime, naravno, a tek ovi što dolaze, Reno Kelić, Kovačić, Halilović...još 4 turnira smo se osigurali...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
dean_ je napisao/la:
ne znam baš da li će u barcu, ali vjerojatno si je osigurao neki dobar transfer..nadam se da će i strinić promjenit klub...navodno su neki talijanski kluboi zainteresirani..a odigrao je jako dobro protiv talijana
Da hoće baš u Barcu, time bi mi se ispunila predviđanja stara 3 godine i često povod žustrim raspravama na kafi

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
Rosas7
-
Kontakt:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Škutori se mogu samo zahvaliti Webu što su neporaženi danas, dakle bile su 4 identične situacije, Italijanima su svirana 3 ofsajda dok 'rvatima nije jedna i iz te su dali izjednačujući gol.
Ovim remijem Italijani su osigurali plasman dalje normlano uz pobjedu protiv Irske.
pojedi se od zavisti kralju
od 1994 pa do danas italija nas nije dobila
IDEMO DALJE
NAPRIJED HRVATSKA
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
Rosas7
-
Kontakt:
ZOI84 je napisao/la:kimbo je napisao/la:Hrvatska dobra , nekoliko SAFE odluka linijskog. Znaci bolje suditi offside nego ne suditi manja blamaza.
Ono sto me imponovalo jeste Hrvastka pofesionalnost i pozrtvovanost. Prije svega Mandzukica koji je odrzao danas lekciju nasem Dzeki kako igra jedan moderni napadac. Znaci i postizanje golova i vracanje u odbranu i podrska saigracima. Svaka cast, divota je bilo gledati linije kretanja i optimalne (beskompleksne) odluke koje je ovaj igrac donosio svaki put kada je bio u posjedu lopte ili uopste u nekoj duel situaciji.
Isto tako mislim da je Pranjic unio dosta zivosti a o apsolutnoj taktickoj pobjedi Bilica da i ne govorim. Izvesti 2 napadaca "sidrasa" na teren odma daje do znanja protivniku da nema predaje.
Cuj Mandukic da drži lekcije Džeki? Kad Mandžukic postigne ono što Džeko nek se javi. Imaju isto godina Džeko je dao 21 gol za rep., prvi strijelac BL, najbolji igrac BL, drugi strijelac Citya , a Mandžukic?
a mandzukic na euru najubojitiji strijelac trenutno
kakvo slavlje u mostaru,svaka cast,
protiv spanjolske mozemo do nerjesenog sigurno i idemo dalje,pa neka se ovi sto kude hrvatsku pojedu od zavisti
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
bekicamir
-
Kontakt:
Madzukicu treba pridodati Eduarda jer onaj Jelavic nije tehnicar,on je tipican igrac za eng. premijer lige,igra hrvatske mu ne odgovara jer se mora previse izvlaciti ka svojoj polovici i grijesi pri svako drugom dodavanju,jucer glavni krivac za gol Italije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []