GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

badblueboylivno
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la badblueboylivno » 15 jun 2012, 15:39

amho je napisao/la:hrvatska je top 10 reprezentacija na svijetu preko 10 godina (jedino ciklus za euro 2000 su 'prespavali', ako se ne varam), tako da omalovazavanje i podcjenjivanje stvarno nemaju pokrice...ne znam zasto navijaci hrvatske uopste imaju potrebu da to brane dodatno kad rezultati sami za sebe govore... objektivno su najuspjesnija fudbalska nacija s prostora nekadasnje jugoslavije.. sve ostale jugoslavenske zemlje uspjehe hrvatske tesko da mogu ponovit' i za 20 godina... to su cinjenice kojih bi svaki navijac hrvatske trebao biti svjestan bez potrebe da reaguje na provokacije...

hrvatska dobro igra na ovom prvenstvu, ostvaruje solidne rezultate... vise nisu mogli ni ocekivat' u ovakvoj grupi... imaju 4 boda i borice se za prolaz sa najboljom selekcijom svijeta... u takvoj konstelaciji ni ispadanje nakon grupe nije neuspjeh... s tim da ni spanija ne smije unaprijed upisat' 3 boda ma kako superiorni bili...los dan, losa sreca i stvari vrlo lako krenu nizbrdo s tim da hrvatskoj treba da se sve poklopi..
PotpisČINA na ovo. :D
Hayley <3

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jun 2012, 15:49

Mog'o bi Mandžo u Barcu :D

http://www.klix.ba/sport/nogomet/el-mun ... /120615099" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 15 jun 2012, 15:52

ja ću u ponedjeljak više gledat irsku i i italiju nego hrvatsku :)
teško će tu irci nešto napravit i mislim da hrvatska neće proći,ali nisam baš tužan..naravno nada još uvijek postoji...ali ponosan sam na hrvatske igrače..pokazali su da znaju i borili su se kao luđaci....to se traži...zajebo nas je remi španjolaca i talijana
realno imamo odličan vezni red i napad sa igračima koji nisu stari....nadam se da ćemo se poboljšat u obrani(tj. da će neki mladi igrači još napredovat) i nema zime za hrvatsku reprezentaciju...
VanBasten je napisao/la:Mog'o bi Mandžo u Barcu :D

http://www.klix.ba/sport/nogomet/el-mun ... /120615099" onclick="window.open(this.href);return false;
ne znam baš da li će u barcu, ali vjerojatno si je osigurao neki dobar transfer..nadam se da će i strinić promjenit klub...navodno su neki talijanski kluboi zainteresirani..a odigrao je jako dobro protiv talijana
Zadnja izmjena: dean_, dana/u 15 jun 2012, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jun 2012, 15:54

Nema zime, naravno, a tek ovi što dolaze, Reno Kelić, Kovačić, Halilović...još 4 turnira smo se osigurali...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jun 2012, 16:06

dean_ je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Mog'o bi Mandžo u Barcu :D

ne znam baš da li će u barcu, ali vjerojatno si je osigurao neki dobar transfer..nadam se da će i strinić promjenit klub...navodno su neki talijanski kluboi zainteresirani..a odigrao je jako dobro protiv talijana
Da hoće baš u Barcu, time bi mi se ispunila predviđanja stara 3 godine i često povod žustrim raspravama na kafi :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 jun 2012, 17:01

GaziHusrevbeg je napisao/la:Škutori se mogu samo zahvaliti Webu što su neporaženi danas, dakle bile su 4 identične situacije, Italijanima su svirana 3 ofsajda dok 'rvatima nije jedna i iz te su dali izjednačujući gol.

Ovim remijem Italijani su osigurali plasman dalje normlano uz pobjedu protiv Irske.

pojedi se od zavisti kralju :mrgreen:
od 1994 pa do danas italija nas nije dobila

IDEMO DALJE

NAPRIJED HRVATSKA
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 jun 2012, 17:04

ZOI84 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Hrvatska dobra , nekoliko SAFE odluka linijskog. Znaci bolje suditi offside nego ne suditi manja blamaza.

Ono sto me imponovalo jeste Hrvastka pofesionalnost i pozrtvovanost. Prije svega Mandzukica koji je odrzao danas lekciju nasem Dzeki kako igra jedan moderni napadac. Znaci i postizanje golova i vracanje u odbranu i podrska saigracima. Svaka cast, divota je bilo gledati linije kretanja i optimalne (beskompleksne) odluke koje je ovaj igrac donosio svaki put kada je bio u posjedu lopte ili uopste u nekoj duel situaciji.

Isto tako mislim da je Pranjic unio dosta zivosti a o apsolutnoj taktickoj pobjedi Bilica da i ne govorim. Izvesti 2 napadaca "sidrasa" na teren odma daje do znanja protivniku da nema predaje.
Cuj Mandukic da drži lekcije Džeki? Kad Mandžukic postigne ono što Džeko nek se javi. Imaju isto godina Džeko je dao 21 gol za rep., prvi strijelac BL, najbolji igrac BL, drugi strijelac Citya , a Mandžukic?

a mandzukic na euru najubojitiji strijelac trenutno ;)

kakvo slavlje u mostaru,svaka cast,
protiv spanjolske mozemo do nerjesenog sigurno i idemo dalje,pa neka se ovi sto kude hrvatsku pojedu od zavisti
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 jun 2012, 17:08

Madzukicu treba pridodati Eduarda jer onaj Jelavic nije tehnicar,on je tipican igrac za eng. premijer lige,igra hrvatske mu ne odgovara jer se mora previse izvlaciti ka svojoj polovici i grijesi pri svako drugom dodavanju,jucer glavni krivac za gol Italije!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jun 2012, 17:25

Italija je bila dosta bolja u prvom dijelu, a mi smo nesto bolje odigrali drugo poluvrijeme i zasluzio se gol, pa makar zbog pozrtovnosti.

Mislim da nema potrebe govoriti da je Spanjolska veliki favorit protiv bilo koga, ali zasto bi sada Hrvatska trebala reci 'mi to ne mozemo' ili nesto deseto? Pazi, to je Hrvatska, to je jedna od top europskih reprezentacija, svidjalo se nekome ili ne, sigurno da ce se boriti do zadnje minute, a da li ce uspjeti u svom naumu, to cemo jos vidjeti, ali puna podrska i trud vjerujem nece izostati.

Mandzukic objasnjava neke stvari, zaista je milina gledati ga kako usutkava kriticara za kriticarom. Ne bih bacao kritiku ni na Jelavica, covjek jako puno radi i nosi dva igraca na ledjima redovito i bas njegove kretnje i doprinos daju i Mandzukicu prostor, iako sam i ja zagovornik toga da protiv Spanjolske pocne Eduardo zbog njegove hitrine i tehnike, pa kasnije da udje Jelavic za skok igru.

Kako god, sad zasad sve OK, ima tu jos za igrati 90 minuta, sve opcije su otvorene, neozbiljno je i glupo pricati i nagadjati nesto u ovom momentu.
...Život za Široki...

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 15 jun 2012, 19:09

Ko god mislio da će Italija rutinski natrpati Irce, vara se. Nema ništa gore nego ovakvu odlučujuću utakmicu igrati protiv tako ponosne nacije kao što su Irci. Pa oni se plasiraju na svako deseto prvenstvo i krv će propišati da zabiju gol i uzmu jedan bod. Ne za Hrvatsku, već za sebe! Tu je i psihološka barikada osluškivanja dešavanja sa utakmice Španija Hrvatska jer je Italija jedina u ovoj grupi koja ne odlučuje sama o sebi. Treba biti realan i reći da je to jedina šansa Hrvatske za prolaz dalje. Ako kojim slučajem Hrvatska uspije otkinuti bod (sa dva gola) ili pobijediti, to bi bilo nešto nevjerovatno. Sve dosadašnje pobjede na velikim prvenstvima Italija 2002, Njemci 1998 i 2008, Holandija 1998, ma ni ona pobjeda na Wembleyu,,, niti bronza u Francuskoj, ubijanje Turaka u Istanbulu 3:0
(nije čudo al je golemo), apsolutno ništa ne bi bilo ravno tom čudu. :o
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 jun 2012, 23:46

Slusam danas izjavu Modrica i oplakah, kaze lik ovako: "Ne vidim kako nas Spanije moze pobijediti" :lol: :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 jun 2012, 23:54

Harrison je napisao/la:Slusam danas izjavu Modrica i oplakah, kaze lik ovako: "Ne vidim kako nas Spanije moze pobijediti" :lol: :lol:

Ja ocekujem pobjedu Spanije al vjerujem isto tako da im nece biti lako kad se Hrvati nabriju i pocnu trcat ko bikonje :D
.. treba pohvalit Hrvatsku za sve sto su napravili na Euru .. jedna od najborbenijih ekipa na prvenstvu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 jun 2012, 00:01

Harrison je napisao/la:Slusam danas izjavu Modrica i oplakah, kaze lik ovako: "Ne vidim kako nas Spanije moze pobijediti"
Dobro reče moja profesorica jednom :
njihov najveći domet je ŠUP - škola učenika u privredi
( misleći na fudbalere )
Naravno, ima ih i školovanih, al je većina...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jun 2012, 00:04

A jel ti rekla uciteljica koji je to nas najveci domet ?
.. baraž ? :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 jun 2012, 00:08

Zar moze Hrvatska zabit 2 Spaniji?

Mislim da Spanija to nece dozvolit sebi. Sa druge strane, teska utakmica za talijane, mozda i vise nego sto oni misle. Sto rece neko iznad, bice nabrijani samo da svjetla obraza se vrate kuci.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 16 jun 2012, 00:20

Harrison je napisao/la:Slusam danas izjavu Modrica i oplakah, kaze lik ovako: "Ne vidim kako nas Spanije moze pobijediti" :lol: :lol:
Jel to Luka ocoravio gledajuci Pirlov slobodnjak pa ne vidi.Sta li oni sebi sipaju u kafu u taboru HR repke pa od Bilica do ostalih ovakve gluposti valjaju.Samo je Ciro znao lupnut vece al je to Ciro radio radi motivacije a ovi ...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 jun 2012, 00:21

Ako Hrvatska i Španija odigraju 1:1 ko onda ide dalje?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 jun 2012, 00:22

Mandzukicu ce ovo doci kao dobra odskocna daska da se proda, ako je istina ovo za Barcu svaka cast. Kad ga se samo sjetim u Dinamu kako je nervirao Mamica. :lol:

Teska utakmica ceka Hrvate, Spanija uvijek ide na pobjedu tesko je njima naci mane. Talijan ce se muciti sa Ircima ali na kraju ce ih uzet.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jun 2012, 00:22

Pa Hrvatska ustvari nista lose nije napavila na ovom Euru .. samo sto im je raspored takav kakav je .

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 16 jun 2012, 00:24

to ti najbolje objasnit jednom strofom iz pjesme marjane, marjane

"Tko se pod njim bije (barjak), tko se pod njim bije,
tko se pod njim bije, kukavica nije,
a 'ko se ne bije, a 'ko se ne bije,
a 'ko se ne bije, bolje da ga nije".

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.