Transferi, igrači Premijer Lige BiH

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jun 2012, 11:50

Dva kluba sa najvise prometa do sada:

FK Borac:

Otišli: Boris Raspudić, Perica Ivetić, Nemanja Bilbija, Saša Kajkut, Marko Maksimović, Dragoslav Stakić, Duško Stajić i Leonid Čorić.
Došli: Slaviša Dugić, Jovica Stokić, Asmir Avdukić, Vedran Kantar, Dalibor Kozić, Marko Živković.

FK Sarajevo:

Otišli: Semir Bajraktarević, Matija Matko, Đorđe Pantić, Vučina Šćepanović, Edin Husic, Kenan Handžić i Amel Handžić.
Došli: Boris Gujić, Muhamed Plakalo, Nemanja Zlatković, Žarko Karamatić .
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 jun 2012, 15:30

Ne znam gdje bi pitao, pa aj ovdje cu, nadam se da netko ima odgovor.
Jel postoji igdje na netu stranica na kojoj mozemo nac slobodne igrace il one kojim istice ugovor. Ne predlazite mi transfermarkt jer na njemu moras ic od kluba do kluba, a tko ce pregledat toliko klubova. Treba mi nesto kao ona opcija na FM-u il nesto slicno tome. Tako bi mogli nac puno kvalitetnih igraca bez aranzmana koji bi vjerovatno jako tesko dosli u BiH PL, al ja ovo trazim zbog Dinama koji je u mogucnosti dovest i platit bolje igrace. Jel mozda netko zna dal cak na transfermarktu postoji ta mogucnost, al ju ja ocigledno ne mogu nac.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 15 jun 2012, 21:55

Jack777Pott je napisao/la:Ne znam gdje bi pitao, pa aj ovdje cu, nadam se da netko ima odgovor.
Jel postoji igdje na netu stranica na kojoj mozemo nac slobodne igrace il one kojim istice ugovor. Ne predlazite mi transfermarkt jer na njemu moras ic od kluba do kluba, a tko ce pregledat toliko klubova. Treba mi nesto kao ona opcija na FM-u il nesto slicno tome. Tako bi mogli nac puno kvalitetnih igraca bez aranzmana koji bi vjerovatno jako tesko dosli u BiH PL, al ja ovo trazim zbog Dinama koji je u mogucnosti dovest i platit bolje igrace. Jel mozda netko zna dal cak na transfermarktu postoji ta mogucnost, al ju ja ocigledno ne mogu nac.
Jesi to ti neki faktor u Dinamu pa da trazis slobodne igrace :lol:
Ili ti je toliko dosadno u zivotu da nemas pametnijeg posla, pogledaj kroz prozor izadji vani nadji kaku picu mani se toga ;)
A ako bas volis da se zajebavas sa transferima onda opali neku igricu i uzivaj do mile volje.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 jun 2012, 21:59

Što napade momka ?
Jackpot preostaje ti da ides od kluba do kluba, i ja sam to trazio gugl nista nece da kaze :)
NO PYRO NO PARTY

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 jun 2012, 22:06

i ja sam trazio nesto slicno ali nista,a i transfermarkt nije bas uvijek tacan tako da je tesko naci prave podatke pogotovo za nase igrace i slabije lige
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jun 2012, 22:08

Ja sam jednom našao na transfermarktu slobodne igrače, ali ne mogu da se sjetim nikako kako sam to uspio :?
DRUG NEBI TI PUNCA

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 jun 2012, 22:19

Imate na transfermarktu , evo nasao sam ja , samo listate drzave :)

http://www.transfermarkt.de/de/bosnien- ... nd_24.html" onclick="window.open(this.href);return false;

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jun 2012, 22:25

Ma nađoh i ja sad ali mi mrsko bilo tražiti Bosnu :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 jun 2012, 23:22

propuh je napisao/la:
Jack777Pott je napisao/la:Ne znam gdje bi pitao, pa aj ovdje cu, nadam se da netko ima odgovor.
Jesi to ti neki faktor u Dinamu pa da trazis slobodne igrace :lol:
Ili ti je toliko dosadno u zivotu da nemas pametnijeg posla, pogledaj kroz prozor izadji vani nadji kaku picu mani se toga ;)
A ako bas volis da se zajebavas sa transferima onda opali neku igricu i uzivaj do mile volje.
Problem je kad recimo evo sad mi se ne spava, nemam sta radit, nitko nece odat i sta da radim, uibijam se od dosade. Volim taj nogomet i logicno da cu tu i tamo ponesto potrazit, pa kad sam s drustvom vani da bacimo neku pricu :mrgreen: . A faktor u Dinamu hvala Bogu dragom nisam, nemam zelju da mi se je*e mater svake subote s tribina :lol: . A i 'pica' sto se tice nemaj brige, tu sve stima vec godinama. :P. A i igrice sam davno prevazisao :mrgreen: . Logicno da ne trazim uvijek te slobodne igrace, uvijek si nadjem neku drugu zanimaciju, al evo danas mi pade napamet to, pa da pitam.

bavarian_bk je napisao/la:Imate na transfermarktu , evo nasao sam ja , samo listate drzave :)

http://www.transfermarkt.de/de/bosnien- ... nd_24.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala lijepa :D
Potraznja je potrajala 5 minuta, Brazil, Argentina i gotovo :lol: . Nadao sam se nekom laksem, a ne ovako kompliciranom, tko ce ovo klikat, al aj, nema veze.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 16 jun 2012, 00:57

Jack777Pott je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Imate na transfermarktu , evo nasao sam ja , samo listate drzave :)

Hvala lijepa :D
Potraznja je potrajala 5 minuta, Brazil, Argentina i gotovo :lol: . Nadao sam se nekom laksem, a ne ovako kompliciranom, tko ce ovo klikat, al aj, nema veze.
Ma imate gore ovo u desnom ćošku : ein anderes Land auswahlen i tu nađete državu , ne morate ići dole od države do države :D

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 16 jun 2012, 01:09

bavarian_bk je napisao/la: Ma imate gore ovo u desnom ćošku : ein anderes Land auswahlen i tu nađete državu , ne morate ići dole od države do države :D
Tako i idem, al je svejedno dosadno, tko ce to sve klikat. Da bi neki koji prikaze sve na jednom mjestu poredane po cijeni, to je vec neka druga prica u kojoj bi se mogla nac neka sobodna zvjezdica, a ovako tko zna gdje se tko skriva, treba bit bas je*acki dosadno da pregledam 200+ zemalja svijeta

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 25 jun 2012, 20:15

Izvrsena proziva u ofk gradina srebrenik.prozivci se odazvali svi domaci fudbaleri kojo su zavrsili sezonu u federalnoj ligi .pojavila su se i nova lica pojacanja golman efendic 28 god.povratak iz norveske.plejmejker hamzic iz gradacacke zvijezde .stoper jovanvevic 22 god povratnik iz grckog ofija.unarednim danima se ocekuje dolazak jos 4 pojacanja a za mnoge ce biti oznenadjenje jer se radi o poznatim imenima vrhunskim fudbalerima cak i doskotasnjo reprezentativav bih.
MOdric..MOdric..MOdric..

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 jun 2012, 10:58

svugdje u svijetu klubovi imaju menadžere, samo u BIH menadžeri imaju klubove (Husarić, Irfan...)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jun 2012, 11:03

Husarić nema nikakvu funkciju u klubu ... mislim na to direktor podpredsjednik i sl.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 jun 2012, 15:19

NK Široki Brijeg

Out : Juan Manuel Varea, Marciano, Jefthon, Hrvoje Mišić, Mario Kvesić, Tomislav Tomić.

In : Davor Landeka, Krešimir Kordić, Sandro Bloudek, Damir Zlomislić, Josip Barišić?, Mirko Hrgović?.
...Život za Široki...

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 01 jul 2012, 13:10

@ fidelis je li se vratio Hrgović ? definitivno ili su samo nagadjanja

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 13:13

Stole iz Bora je napisao/la:Dva kluba sa najvise prometa do sada:

FK Borac:

Otišli: Boris Raspudić, Perica Ivetić, Nemanja Bilbija, Saša Kajkut, Marko Maksimović, Dragoslav Stakić, Duško Stajić i Leonid Čorić.
Došli: Slaviša Dugić, Jovica Stokić, Asmir Avdukić, Vedran Kantar, Dalibor Kozić, Marko Živković.

FK Sarajevo:

Otišli: Semir Bajraktarević, Matija Matko, Đorđe Pantić, Vučina Šćepanović, Edin Husic, Kenan Handžić i Amel Handžić.
Došli: Boris Gujić, Muhamed Plakalo, Nemanja Zlatković, Žarko Karamatić .
i jos dosao sad napadac Emir Hadzic. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 jul 2012, 13:27

FK Sarajevo

Dosli:

Emir Hadzic, Zarko Karamatic, Mario Tadejevic, Boris Gujic, Nemanja Zlatkovic, Šunjarevic, Almin Abdihodzic (golman) , Muhamed Plakalo.

Kako god jaci smo ovu sezonu 3 puta sigurno, uz to bolji Said i Diatta 8-)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 13:28

aS_Roma je napisao/la:FK Sarajevo

Dosli:

Emir Hadzic, Zarko Karamatic, Mario Tadejevic, Boris Gujic, Nemanja Zlatkovic, Šunjarevic, Almin Abdihodzic (golman) , Muhamed Plakalo.

Sve si dobro rekao, ali Said ce nam otici poslije Evrope.. :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 jul 2012, 13:32

RedDevilS je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:FK Sarajevo

Dosli:

Sve si dobro rekao, ali Said ce nam otici poslije Evrope.. :roll:
Pa et vidjet cemo da li ce otici .. I ako ode opet smo jaci, a i ako ode sigurno ce opet nekoga dovesti :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordotim, feniksptica, fks74, Giuseppe1, klasik i 76 gostiju.