Transferi, igrači Premijer Lige BiH
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH
Dva kluba sa najvise prometa do sada:
FK Borac:
Otišli: Boris Raspudić, Perica Ivetić, Nemanja Bilbija, Saša Kajkut, Marko Maksimović, Dragoslav Stakić, Duško Stajić i Leonid Čorić.
Došli: Slaviša Dugić, Jovica Stokić, Asmir Avdukić, Vedran Kantar, Dalibor Kozić, Marko Živković.
FK Sarajevo:
Otišli: Semir Bajraktarević, Matija Matko, Đorđe Pantić, Vučina Šćepanović, Edin Husic, Kenan Handžić i Amel Handžić.
Došli: Boris Gujić, Muhamed Plakalo, Nemanja Zlatković, Žarko Karamatić .
FK Borac:
Otišli: Boris Raspudić, Perica Ivetić, Nemanja Bilbija, Saša Kajkut, Marko Maksimović, Dragoslav Stakić, Duško Stajić i Leonid Čorić.
Došli: Slaviša Dugić, Jovica Stokić, Asmir Avdukić, Vedran Kantar, Dalibor Kozić, Marko Živković.
FK Sarajevo:
Otišli: Semir Bajraktarević, Matija Matko, Đorđe Pantić, Vučina Šćepanović, Edin Husic, Kenan Handžić i Amel Handžić.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ne znam gdje bi pitao, pa aj ovdje cu, nadam se da netko ima odgovor.
Jel postoji igdje na netu stranica na kojoj mozemo nac slobodne igrace il one kojim istice ugovor. Ne predlazite mi transfermarkt jer na njemu moras ic od kluba do kluba, a tko ce pregledat toliko klubova. Treba mi nesto kao ona opcija na FM-u il nesto slicno tome. Tako bi mogli nac puno kvalitetnih igraca bez aranzmana koji bi vjerovatno jako tesko dosli u BiH PL, al ja ovo trazim zbog Dinama koji je u mogucnosti dovest i platit bolje igrace. Jel mozda netko zna dal cak na transfermarktu postoji ta mogucnost, al ju ja ocigledno ne mogu nac.
Jel postoji igdje na netu stranica na kojoj mozemo nac slobodne igrace il one kojim istice ugovor. Ne predlazite mi transfermarkt jer na njemu moras ic od kluba do kluba, a tko ce pregledat toliko klubova. Treba mi nesto kao ona opcija na FM-u il nesto slicno tome. Tako bi mogli nac puno kvalitetnih igraca bez aranzmana koji bi vjerovatno jako tesko dosli u BiH PL, al ja ovo trazim zbog Dinama koji je u mogucnosti dovest i platit bolje igrace. Jel mozda netko zna dal cak na transfermarktu postoji ta mogucnost, al ju ja ocigledno ne mogu nac.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Jesi to ti neki faktor u Dinamu pa da trazis slobodne igraceJack777Pott je napisao/la:Ne znam gdje bi pitao, pa aj ovdje cu, nadam se da netko ima odgovor.

Ili ti je toliko dosadno u zivotu da nemas pametnijeg posla, pogledaj kroz prozor izadji vani nadji kaku picu mani se toga

A ako bas volis da se zajebavas sa transferima onda opali neku igricu i uzivaj do mile volje.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Što napade momka ?
Jackpot preostaje ti da ides od kluba do kluba, i ja sam to trazio gugl nista nece da kaze
Jackpot preostaje ti da ides od kluba do kluba, i ja sam to trazio gugl nista nece da kaze

NO PYRO NO PARTY
i ja sam trazio nesto slicno ali nista,a i transfermarkt nije bas uvijek tacan tako da je tesko naci prave podatke pogotovo za nase igrace i slabije lige
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja sam jednom našao na transfermarktu slobodne igrače, ali ne mogu da se sjetim nikako kako sam to uspio 

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Imate na transfermarktu , evo nasao sam ja , samo listate drzave 
http://www.transfermarkt.de/de/bosnien- ... nd_24.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.de/de/bosnien- ... nd_24.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nađoh i ja sad ali mi mrsko bilo tražiti Bosnu 

DRUG NEBI TI PUNCA
- Jack777Pott
- Kontakt:
Problem je kad recimo evo sad mi se ne spava, nemam sta radit, nitko nece odat i sta da radim, uibijam se od dosade. Volim taj nogomet i logicno da cu tu i tamo ponesto potrazit, pa kad sam s drustvom vani da bacimo neku pricupropuh je napisao/la:Jesi to ti neki faktor u Dinamu pa da trazis slobodne igraceJack777Pott je napisao/la:Ne znam gdje bi pitao, pa aj ovdje cu, nadam se da netko ima odgovor.
Jel postoji igdje na netu stranica na kojoj mozemo nac slobodne igrace il one kojim istice ugovor. Ne predlazite mi transfermarkt jer na njemu moras ic od kluba do kluba, a tko ce pregledat toliko klubova. Treba mi nesto kao ona opcija na FM-u il nesto slicno tome. Tako bi mogli nac puno kvalitetnih igraca bez aranzmana koji bi vjerovatno jako tesko dosli u BiH PL, al ja ovo trazim zbog Dinama koji je u mogucnosti dovest i platit bolje igrace. Jel mozda netko zna dal cak na transfermarktu postoji ta mogucnost, al ju ja ocigledno ne mogu nac.![]()
Ili ti je toliko dosadno u zivotu da nemas pametnijeg posla, pogledaj kroz prozor izadji vani nadji kaku picu mani se toga![]()
A ako bas volis da se zajebavas sa transferima onda opali neku igricu i uzivaj do mile volje.

Hvala lijepabavarian_bk je napisao/la:Imate na transfermarktu , evo nasao sam ja , samo listate drzave

Potraznja je potrajala 5 minuta, Brazil, Argentina i gotovo

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
- Kontakt:
Ma imate gore ovo u desnom ćošku : ein anderes Land auswahlen i tu nađete državu , ne morate ići dole od države do državeJack777Pott je napisao/la:Hvala lijepabavarian_bk je napisao/la:Imate na transfermarktu , evo nasao sam ja , samo listate drzave
Potraznja je potrajala 5 minuta, Brazil, Argentina i gotovo. Nadao sam se nekom laksem, a ne ovako kompliciranom, tko ce ovo klikat, al aj, nema veze.

- Jack777Pott
- Kontakt:
Tako i idem, al je svejedno dosadno, tko ce to sve klikat. Da bi neki koji prikaze sve na jednom mjestu poredane po cijeni, to je vec neka druga prica u kojoj bi se mogla nac neka sobodna zvjezdica, a ovako tko zna gdje se tko skriva, treba bit bas je*acki dosadno da pregledam 200+ zemalja svijetabavarian_bk je napisao/la: Ma imate gore ovo u desnom ćošku : ein anderes Land auswahlen i tu nađete državu , ne morate ići dole od države do države
Izvrsena proziva u ofk gradina srebrenik.prozivci se odazvali svi domaci fudbaleri kojo su zavrsili sezonu u federalnoj ligi .pojavila su se i nova lica pojacanja golman efendic 28 god.povratak iz norveske.plejmejker hamzic iz gradacacke zvijezde .stoper jovanvevic 22 god povratnik iz grckog ofija.unarednim danima se ocekuje dolazak jos 4 pojacanja a za mnoge ce biti oznenadjenje jer se radi o poznatim imenima vrhunskim fudbalerima cak i doskotasnjo reprezentativav bih.
MOdric..MOdric..MOdric..
svugdje u svijetu klubovi imaju menadžere, samo u BIH menadžeri imaju klubove (Husarić, Irfan...)
-
- Moderator
- Kontakt:
Husarić nema nikakvu funkciju u klubu ... mislim na to direktor podpredsjednik i sl.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
NK Široki Brijeg
Out : Juan Manuel Varea, Marciano, Jefthon, Hrvoje Mišić, Mario Kvesić, Tomislav Tomić.
In : Davor Landeka, Krešimir Kordić, Sandro Bloudek, Damir Zlomislić, Josip Barišić?, Mirko Hrgović?.
Out : Juan Manuel Varea, Marciano, Jefthon, Hrvoje Mišić, Mario Kvesić, Tomislav Tomić.
In : Davor Landeka, Krešimir Kordić, Sandro Bloudek, Damir Zlomislić, Josip Barišić?, Mirko Hrgović?.
...Život za Široki...
@ fidelis je li se vratio Hrgović ? definitivno ili su samo nagadjanja
i jos dosao sad napadac Emir Hadzic.Stole iz Bora je napisao/la:Dva kluba sa najvise prometa do sada:
FK Borac:
FK Sarajevo:

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
FK Sarajevo
Dosli:
Emir Hadzic, Zarko Karamatic, Mario Tadejevic, Boris Gujic, Nemanja Zlatkovic, Šunjarevic, Almin Abdihodzic (golman) , Muhamed Plakalo.
Kako god jaci smo ovu sezonu 3 puta sigurno, uz to bolji Said i Diatta
Dosli:
Emir Hadzic, Zarko Karamatic, Mario Tadejevic, Boris Gujic, Nemanja Zlatkovic, Šunjarevic, Almin Abdihodzic (golman) , Muhamed Plakalo.

Sve si dobro rekao, ali Said ce nam otici poslije Evrope..aS_Roma je napisao/la:FK Sarajevo
Dosli:

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Pa et vidjet cemo da li ce otici .. I ako ode opet smo jaci, a i ako ode sigurno ce opet nekoga dovestiRedDevilS je napisao/la:Sve si dobro rekao, ali Said ce nam otici poslije Evrope..aS_Roma je napisao/la:FK Sarajevo
Dosli:

Trenutno korisnika/ca: rishovski, samirr, tuitamo, VolimBiH96 i 30 gostiju.