FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2012, 20:11

Ma FB i ona lijeva stranica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 16 jun 2012, 20:13

koliko istine da Skoro dolazi k vama, oposto je slobodan igrac?

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 16 jun 2012, 20:14

sonik24 je napisao/la:koliko istine da Skoro dolazi k vama, oposto je slobodan igrac?
Trenutno nema nikakvih informacija o dolasku Skore to su za sada samo glasine.
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 16 jun 2012, 20:19

Spustite tenzije, koliko god mu zamijerali zbog grijeha koji je počinio prije nekoliko mjeseci, Alen Škoro je i dalje najjači napadač kojeg trenutno Sarajevo može dobiti. Treba se gledati uspjeh kluba prije nekih lični razmišljanja, definitvno da bi on unaprijedio igru minimalno 30%.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 16 jun 2012, 20:23

Gdje ce on ako nece u Sarajevo. ;)

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 16 jun 2012, 20:24

vecaveca je napisao/la:Gdje ce on ako nece u Sarajevo. ;)
A nece sigurno u Zelju. :lol: :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2012, 20:29

vecaveca je napisao/la:Gdje ce on ako nece u Sarajevo. ;)
Haj da se kladimo da nece ...moze i zavrsiti karijeru,i nako nije odigro vise od 10 utakmica u zadnje 2-3 godine
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 16 jun 2012, 21:04

ne znam, da je Škoro što je bio, uz produženje Saidu i povratak Kojaševića (ako su tačne te glasine) imali bi dosta fin tim na papiru :D a da ne govorim kako su nas pojačali pojedini odlasci

ali pitanje je da li želimo Alena, da li će Said produžiti? Također da li je propao transfer Damiru ?

ništa drugo, no čekati rasplet

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 16 jun 2012, 21:38

Desole je napisao/la:ne znam, da je Škoro što je bio, uz produženje Saidu i povratak Kojaševića (ako su tačne te glasine) imali bi dosta fin tim na papiru :D a da ne govorim kako su nas pojačali pojedini odlasci

ali pitanje je da li želimo Alena, da li će Said produžiti? Također da li je propao transfer Damiru ?

ništa drugo, no čekati rasplet
Cisto sumjam da ce se Kojasevic vratiti osim ako se oko ugovora nesto pravo dobro zakuhalo,oko Seida transfer u Hajduk nece biti ostvaren slabi su sa parama u zadnje vrijeme a Skoro ako dode sto je takodzer pod upitnikom bez obzira sta se prije desavalo oko njegovog transfera u FK Sarajevo sigurno da bi dobrodosao u prvom timu.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jun 2012, 21:38

Kad ste već spominjali eventualna pojačanja iz Afrike,zanimljivo mi je da isti onaj Helsinborg kojeg je Sarajevo izbacilo ima u svojim redovima Maya Mahlangu,igrača koji je igrao i u tim utakmicama i čija se vrijednost procjenjuje preko 2M eura,traže ga od Schalkea do Galatasaraya.
A doveli su ga kao 19-godišnjaka iz nekog Afričkog tima za kojeg niko nije ni čuo,prepostavljam za ne baš veliku sumu.
Poenta moje priče nije samo bilo navesti primjer kako se može usrećiti sa tim mladim igračima iz Afrike,već i da izrazim žaljenje da ekipa za koje smo vidjeli na terenu da razlika u kvaliteti uopće nije velika(zapravo,Sarajevo je njih izbacilo) može svoje igrače tako visoko cijeniti i privući pažnju velikih evropskih timova dok npr. u Sarajevu bi vjerovatno bili presretni da dobiju ponudu od par stotina hiljada eura iz klubova iz Poljske ili Češke za nekog svog igrača :(
Nije pošteno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 16 jun 2012, 21:45

LBJ MVP je napisao/la:Kad ste već spominjali eventualna pojačanja iz Afrike,zanimljivo mi je da isti onaj Helsinborg kojeg je Sarajevo izbacilo ima u svojim redovima Maya Mahlangu,igrača koji je igrao i u tim utakmicama i čija se vrijednost procjenjuje preko 2M eura,traže ga od Schalkea do Galatasaraya.
A doveli su ga kao 19-godišnjaka iz nekog Afričkog tima za kojeg niko nije ni čuo,prepostavljam za ne baš veliku sumu.
Poenta moje priče nije samo bilo navesti primjer kako se može usrećiti sa tim mladim igračima iz Afrike,već i da izrazim žaljenje da ekipa za koje smo vidjeli na terenu da razlika u kvaliteti uopće nije velika(zapravo,Sarajevo je njih izbacilo) može svoje igrače tako visoko cijeniti i privući pažnju velikih evropskih timova dok npr. u Sarajevu bi vjerovatno bili presretni da dobiju ponudu od par stotina hiljada eura iz klubova iz Poljske ili Češke za nekog svog igrača :(
Nije pošteno.
Mozda kada bi se FK Sarajevo dokazalo u predstojecim Europskim utakmicama pa bi mozda koji skaut iz vecih europskih klubova npr. Poljske i Ceske i mogao imati posla oko FK Sarajeva.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 16 jun 2012, 21:51

miky_hz je napisao/la:Ma FB i ona lijeva stranica
Popaj plus Oliva ga locirali :lol: .Ja sto se ismijah majko mila,svašta covjek moze procitati :D

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 16 jun 2012, 23:58

Kenan Handzic zadovoljio u Mjallby-u.U inat svima! ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 jun 2012, 23:59

Kojasevic otiso u Azerbjdzan i dobicemo nesto od njega ;)

SKoro nije pozeljan u FKS!

I neka je Keno zadovoljo gdje je vec zadovoljio, u Sarajevu nije a imao je previse vremena.Cao i sretno mu bilo.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 17 jun 2012, 00:15

samosarajvo je napisao/la:Kojasevic otiso u Azerbjdzan i dobicemo nesto od njega ;)

I neka je Keno zadovoljo gdje je vec zadovoljio, u Sarajevu nije a imao je previse vremena.Cao i sretno mu bilo.
kako ces dobiti ako je otisao dzabe ne kontam :?
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 jun 2012, 00:17

Ma naka ćarlama je bila između nas i Budućnosti, kao posuđen a nije. Kojašević je imao ugovor do 2013 s nama.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 17 jun 2012, 00:22

samosarajvo je napisao/la:Kojasevic otiso u Azerbjdzan i dobicemo nesto od njega ;)

malo google ukucaj ime kluba ne budi sarkastican ;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 17 jun 2012, 00:23

VanBasten je napisao/la:Ma naka ćarlama je bila između nas i Budućnosti, kao posuđen a nije. Kojašević je imao ugovor do 2013 s nama.
Ono sto je zeljo uradio sa šehom. tolko i tolko procenata od narednog trasnfera.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 17 jun 2012, 09:59

**** vas skoro da vas ****, nek mu se sad ambicije ne poklapaju picka ofirna, dabogda ocima ne vidio grad sarajevo, a ne klub, ne mogu da vjerujem da neko zeli njegov povratak, boze sacuvaj kakvi smo mi ljudi i ne zasluzujemo bolje :oops:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 jun 2012, 10:05

sad vam skoro kriv sto nije htio doci u klub gdje su lopovi u upravi,pa morate ga razumiti,znao je on da mu ne bi isplatili sto bi obecali nije covjek lud.sada kad se malo uprava organizovala on ima zelju da vam uzme koju paru i okaci kopacke o klin :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, rimljanin90 i 19 gostiju.