FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma FB i ona lijeva stranica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
koliko istine da Skoro dolazi k vama, oposto je slobodan igrac?
Trenutno nema nikakvih informacija o dolasku Skore to su za sada samo glasine.sonik24 je napisao/la:koliko istine da Skoro dolazi k vama, oposto je slobodan igrac?
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Spustite tenzije, koliko god mu zamijerali zbog grijeha koji je počinio prije nekoliko mjeseci, Alen Škoro je i dalje najjači napadač kojeg trenutno Sarajevo može dobiti. Treba se gledati uspjeh kluba prije nekih lični razmišljanja, definitvno da bi on unaprijedio igru minimalno 30%.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Gdje ce on ako nece u Sarajevo. 
A nece sigurno u Zelju.vecaveca je napisao/la:Gdje ce on ako nece u Sarajevo.
Haj da se kladimo da nece ...moze i zavrsiti karijeru,i nako nije odigro vise od 10 utakmica u zadnje 2-3 godinevecaveca je napisao/la:Gdje ce on ako nece u Sarajevo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ne znam, da je Škoro što je bio, uz produženje Saidu i povratak Kojaševića (ako su tačne te glasine) imali bi dosta fin tim na papiru
a da ne govorim kako su nas pojačali pojedini odlasci
ali pitanje je da li želimo Alena, da li će Said produžiti? Također da li je propao transfer Damiru ?
ništa drugo, no čekati rasplet
ali pitanje je da li želimo Alena, da li će Said produžiti? Također da li je propao transfer Damiru ?
Cisto sumjam da ce se Kojasevic vratiti osim ako se oko ugovora nesto pravo dobro zakuhalo,oko Seida transfer u Hajduk nece biti ostvaren slabi su sa parama u zadnje vrijeme a Skoro ako dode sto je takodzer pod upitnikom bez obzira sta se prije desavalo oko njegovog transfera u FK Sarajevo sigurno da bi dobrodosao u prvom timu.Desole je napisao/la:ne znam, da je Škoro što je bio, uz produženje Saidu i povratak Kojaševića (ako su tačne te glasine) imali bi dosta fin tim na papirua da ne govorim kako su nas pojačali pojedini odlasci
Kad ste već spominjali eventualna pojačanja iz Afrike,zanimljivo mi je da isti onaj Helsinborg kojeg je Sarajevo izbacilo ima u svojim redovima Maya Mahlangu,igrača koji je igrao i u tim utakmicama i čija se vrijednost procjenjuje preko 2M eura,traže ga od Schalkea do Galatasaraya.
A doveli su ga kao 19-godišnjaka iz nekog Afričkog tima za kojeg niko nije ni čuo,prepostavljam za ne baš veliku sumu.
Poenta moje priče nije samo bilo navesti primjer kako se može usrećiti sa tim mladim igračima iz Afrike,već i da izrazim žaljenje da ekipa za koje smo vidjeli na terenu da razlika u kvaliteti uopće nije velika(zapravo,Sarajevo je njih izbacilo) može svoje igrače tako visoko cijeniti i privući pažnju velikih evropskih timova dok npr. u Sarajevu bi vjerovatno bili presretni da dobiju ponudu od par stotina hiljada eura iz klubova iz Poljske ili Češke za nekog svog igrača
Nije pošteno.
A doveli su ga kao 19-godišnjaka iz nekog Afričkog tima za kojeg niko nije ni čuo,prepostavljam za ne baš veliku sumu.
Poenta moje priče nije samo bilo navesti primjer kako se može usrećiti sa tim mladim igračima iz Afrike,već i da izrazim žaljenje da ekipa za koje smo vidjeli na terenu da razlika u kvaliteti uopće nije velika(zapravo,Sarajevo je njih izbacilo) može svoje igrače tako visoko cijeniti i privući pažnju velikih evropskih timova dok npr. u Sarajevu bi vjerovatno bili presretni da dobiju ponudu od par stotina hiljada eura iz klubova iz Poljske ili Češke za nekog svog igrača
Nije pošteno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mozda kada bi se FK Sarajevo dokazalo u predstojecim Europskim utakmicama pa bi mozda koji skaut iz vecih europskih klubova npr. Poljske i Ceske i mogao imati posla oko FK Sarajeva.LBJ MVP je napisao/la:Kad ste već spominjali eventualna pojačanja iz Afrike,zanimljivo mi je da isti onaj Helsinborg kojeg je Sarajevo izbacilo ima u svojim redovima Maya Mahlangu,igrača koji je igrao i u tim utakmicama i čija se vrijednost procjenjuje preko 2M eura,traže ga od Schalkea do Galatasaraya.
Poenta moje priče nije samo bilo navesti primjer kako se može usrećiti sa tim mladim igračima iz Afrike,već i da izrazim žaljenje da ekipa za koje smo vidjeli na terenu da razlika u kvaliteti uopće nije velika(zapravo,Sarajevo je njih izbacilo) može svoje igrače tako visoko cijeniti i privući pažnju velikih evropskih timova dok npr. u Sarajevu bi vjerovatno bili presretni da dobiju ponudu od par stotina hiljada eura iz klubova iz Poljske ili Češke za nekog svog igrača![]()
Nije pošteno.
Popaj plus Oliva ga lociralimiky_hz je napisao/la:Ma FB i ona lijeva stranica
Kenan Handzic zadovoljio u Mjallby-u.U inat svima! 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kojasevic otiso u Azerbjdzan i dobicemo nesto od njega
SKoro nije pozeljan u FKS!
I neka je Keno zadovoljo gdje je vec zadovoljio, u Sarajevu nije a imao je previse vremena.Cao i sretno mu bilo.
I neka je Keno zadovoljo gdje je vec zadovoljio, u Sarajevu nije a imao je previse vremena.Cao i sretno mu bilo.
-
old school
- Kontakt:
kako ces dobiti ako je otisao dzabe ne kontamsamosarajvo je napisao/la:Kojasevic otiso u Azerbjdzan i dobicemo nesto od njega![]()
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ma naka ćarlama je bila između nas i Budućnosti, kao posuđen a nije. Kojašević je imao ugovor do 2013 s nama.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
malo google ukucaj ime kluba ne budi sarkasticansamosarajvo je napisao/la:Kojasevic otiso u Azerbjdzan i dobicemo nesto od njega![]()
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ono sto je zeljo uradio sa šehom. tolko i tolko procenata od narednog trasnfera.VanBasten je napisao/la:Ma naka ćarlama je bila između nas i Budućnosti, kao posuđen a nije. Kojašević je imao ugovor do 2013 s nama.
- theprodigy
- Kontakt:
**** vas skoro da vas ****, nek mu se sad ambicije ne poklapaju picka ofirna, dabogda ocima ne vidio grad sarajevo, a ne klub, ne mogu da vjerujem da neko zeli njegov povratak, boze sacuvaj kakvi smo mi ljudi i ne zasluzujemo bolje 
sad vam skoro kriv sto nije htio doci u klub gdje su lopovi u upravi,pa morate ga razumiti,znao je on da mu ne bi isplatili sto bi obecali nije covjek lud.sada kad se malo uprava organizovala on ima zelju da vam uzme koju paru i okaci kopacke o klin 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, jasmin10, rimljanin90 i 20 gostiju.