NHigh je napisao/la:Upravo tako, prodao se za treću ligu Austrije, izabrao neke druge stvar umjesto ljubavi prema FK Sarajevo. Hvala mu za sve, ali on je svoje davno rekao. Takvi nam ne trebaju.
Nekad kad sam bio mladji ,razmisljao sam slicno da nije sve u parama ,da se nekad treba igrati i iz ljubavi,da bi ja njihovom mjestu odbio pare,samo radi ljubavi,prema svome klubu.Ali sad kontam koliko covjek mora biti ogranicen da tako razmislja.Nije problem u ljubavi,mnogi je imaju,ali treba nekada biti i realan.Jedete **** mnogi ovdije po forumu,jer uzmimo da je ta prica da se covjek prodao,sto uopste nije 100 % tacno.Svi vi na ovom forumu,bi ste ,da ste fudbaleri,potrcali za parama kada bi vam bile ponudjene,a druga stvar,Alen je milion puta pokazao koliko voli Sarajevo,puno vise nego mnogi vi,ali sad serete po njemu,jer je otisao,a uopste vam nije bitno to sto je covjek govorio da ga je uprava prevarila i slicno.Treba ga neko **** u Sarajevu,da bi vi bili zadovoljni.Covjek ce zivjeti i biti sretan zato sto mu vi skandirate.Pa bolan ,da je ostao i da je odigrao lose,prvi vi svi bi mu **** mater i govorili kako je ostario,kao sto ste i za Hadzica.Imam osjecaj da jos samo sirotinja moze razmisljati da se u sportu iskljucivo treba okrenuti ljubavi,zato sto je sport ,bar za gledaoce,jedna zabava za sirotnju,pa daj da se sto kvalitetnije zabavlja,a **** njega i njegove potrebe.Davat cete mu vi pare,kad zavrsi karijeru,i kad se bude po sudu povlacio za pare koje mu duguju u Bh fudbalu.Nemoj mi samo reci da ja kao navijac Zelje nemam sta da pametujem,jer ovo nema veze sa klubovima.Pozdrav