Jest,ali mislim da su se nešto žalili i da je na kraju popustio (tako nekakoJohny je napisao/la:Zabranio im je.Ovo je neki lazni profil il izmisljotina.Nail for Real je napisao/la:Cudo im brko nije zabranio fb, twitter i ostale qrce.
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- nemampojma
- Kontakt:
Kada pričamo o Alvaru Arbeloi s razlogom nas većina kaže i smatra da je on najbolji desni bek današnjice. U prilog tome ide i podatak da je on trenutno u idealnoj postavi EURA i sa Xavijem jedini Španjolac među 11 najboljih:
Inače, idealni tim dosadašnjeg dijela Eura izgleda ovako: Formacija 4-4-2: Joe Hart (Engleska), Alvaro Arbeloa (Španija), Mats Hummels (Njemačka), Pepe (Portugal), Yuri Žirkov (Rusija), Alan Džagoev (Rusija), Xavi (Španija), Wesley Sneijder (Holandija), Andrej Aršavin (Rusija), Mario Mandžukić (Hrvatska), Mario Gomez (Njemačka).
Inače, idealni tim dosadašnjeg dijela Eura izgleda ovako: Formacija 4-4-2: Joe Hart (Engleska), Alvaro Arbeloa (Španija), Mats Hummels (Njemačka), Pepe (Portugal), Yuri Žirkov (Rusija), Alan Džagoev (Rusija), Xavi (Španija), Wesley Sneijder (Holandija), Andrej Aršavin (Rusija), Mario Mandžukić (Hrvatska), Mario Gomez (Njemačka).
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cudi me samo kako nema Inieste ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Na ovakvom takmicenju glupo je ista prognozirati (sinoc se ti najbolje vidjelo!) al gledam malo ovaj raspored i u slucaju nekog realnog scenarija u cetvrtfinalu se vjerovatno ide na Englesku ili Ukrajinu, a onda kad bi se to proslo na pobjednika duela Ceska- najvjerovatnije Portugal, mozda Danska a mozda kojim cudom i Holandija. Izbjeci Njemacku, Francusku prije finala bi bilo idealno.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Ma svaku ekipu mogu rasturiti osim Nijemaca, od kojih su po meni za klasu bolji, al Švabo je to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma ja, Švabo je to, ali svako prvenstvo ih Španci izbace. Odlično si to zaključio, klanjam ti se... 
- nemampojma
- Kontakt:
Španija koja je na Svjetskom skoro sve utakmice u kojima je pobijedila slavila sa minimalnih 1:0, ovo prvenstvo izgleda dosta jače.
Mislim da razlog za takvo nešto leži u činjenici da je Arbeloa ovo prvenstvo najprodorniji igrač.
Rekao bih spoj Salgada i Carlosa u jednom, samo što, naravno, ne želim ovu dvojicu porediti sa Arbeloom. On je dosta bolji igrač od njih.
Mislim da razlog za takvo nešto leži u činjenici da je Arbeloa ovo prvenstvo najprodorniji igrač.
Rekao bih spoj Salgada i Carlosa u jednom, samo što, naravno, ne želim ovu dvojicu porediti sa Arbeloom. On je dosta bolji igrač od njih.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Kakva je ovo greska na grbu - logu rep. Spanije na EP... jeli ko upucen

Nisu samo nasi ljiljani

Nisu samo nasi ljiljani
FORZA NAPOLI
anonymousHD je napisao/la:Ma ja, Švabo je to, ali svako prvenstvo ih Španci izbace. Odlično si to zaključio, klanjam ti se...
Bravo ti.
Hoce li jos neko potvrditi njegova razmisljanja ?
Ma, nidje veze.. Neko upratio da se razlikuje ovaj mali stit na grbu. Ova prva slika je sa zastave Španije, a ova druga sa grba na dresovima. Španci su inace jedna od rijetkih selekcija koja umjesto grba fudbalskog saveza, nosi drzavni grb.Bulkin je napisao/la:Kakva je ovo greska na grbu - logu rep. Spanije na EP... jeli ko upucen![]()
Nisu samo nasi ljiljani
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Idemo večeras opet, Torres show!

Veceras ocekujem malo rotacije,morat ce brko barem jednog veznjaka odmorit..
Nadam se da ce bar jedna od ovih izmjena biti veceras :
Santi-Silva/Iniesta
Javi/Xabi
Juanfran/Arbeloa
Nadam se da ce bar jedna od ovih izmjena biti veceras :
Santi-Silva/Iniesta
Javi/Xabi
Juanfran/Arbeloa
VAMOS ESPANA !!!
Bome spanjolci se zale, nije neko... greska o namjerno nije isto kao na grbu Spanije.Mulder je napisao/la:Ma, nidje veze.. Neko upratio da se razlikuje ovaj mali stit na grbu. Ova prva slika je sa zastave Španije, a ova druga sa grba na dresovima. Španci su inace jedna od rijetkih selekcija koja umjesto grba fudbalskog saveza, nosi drzavni grb.Bulkin je napisao/la:Kakva je ovo greska na grbu - logu rep. Spanije na EP... jeli ko upucen![]()
Nisu samo nasi ljiljani
http://futbol.as.com/futbol/2012/06/16/ ... 88357.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i Villar predsj. saveza nije zelio kometarisati nista na ovu temu
http://futbol.as.com/futbol/2012/06/17/ ... 32756.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA NAPOLI
VAMOS ESPAÑA!!!
Ma, slicno k'o i kod nas otvaraju se neka pitanja kad im nije vrijeme... O cemu ljudi pisu nekoliko sati pred odlucujucu utakmicu na Euru!Bulkin je napisao/la: Bome spanjolci se zale, nije neko... greska o namjerno nije isto kao na grbu Spanije.
http://futbol.as.com/futbol/2012/06/16/ ... 88357.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i Villar predsj. saveza nije zelio kometarisati nista na ovu temu![]()
http://futbol.as.com/futbol/2012/06/17/ ... 32756.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nick Hornby
- Nick Hornby
mandraX je napisao/la:VAMOS TAMOS ESPAÑA!!!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ma, slicno k'o i kod nas otvaraju se neka pitanja kad im nije vrijeme... O cemu ljudi pisu nekoliko sati pred odlucujucu utakmicu na Euru!
Grb je ponos Spanije, a mala greska ima
FORZA NAPOLI
Pogledaj Marcu, ni rijeci o ovome! Meni dosta. Za rasprave o grbu ima vremena od 1.7. do pocetka kvalifikacija za SPBulkin je napisao/la:Ma, slicno k'o i kod nas otvaraju se neka pitanja kad im nije vrijeme... O cemu ljudi pisu nekoliko sati pred odlucujucu utakmicu na Euru!![]()
Grb je ponos Spanije, a mala greska imauostalom neka im Villar objasni kad bude u stanju... sad nije imao komentara.
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Naravno jer nisu ni primijetili, za razliku od AS-a.Mulder je napisao/la: Pogledaj Marcu, ni rijeci o ovome! Meni dosta. Za rasprave o grbu ima vremena od 1.7. do pocetka kvalifikacija za SP
Eduardo da Silva: "España es grande aun con Arbeloa como '9"
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.