FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ne vidim zbog čega ti osporavas i omalovažavaš gotovo svaki potez naše uprave, potpise u vezi ugovora i ostalog ? Vama vaše, nama naše, i to je to. Bezveze navlačiš neke glupe komentare na temu, pusti da ljudi pišu u granicama. Nama su dobri, za tuđa mišljenja ne živimo. Svoj ti pos'o.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sta god ti prico njihova liga je mnogo jaca od nase.Igraci im imaju mnogo bolji i profesionalniji pristup prema igri, za razliku od nasih.
Ja isto tako mislim da to nije bas kako si rekao, tj da su Puric,Mesanovic,Bekic (dvojica iz ekipe koja je ispala) nisu toliko bolji, zapravo pitanje je da li su uopste, od ovih gore navedenih.Ne može me niko ubijediti da je neki od ovih igrača koje ste doveli bolji od Purića, Mešanovića, Bekića iz Slobode, i tako dalje da ne nabrajam.Ali eto vi "kupujte" tako te igrače pa ćemo vidjeti dokle ćete dogurati.
senci-071 je napisao/la:Za sada?
Odlasci: Pantić, Trebinjac, K.Handžić, Bajraktarević, Šćepanović, Matko, Obuća,
A.Handžić
Došli: Abidhodžić, Gujić, Tadejević, Plakalo, Šunjevarić, Zlatković, Karamatić.
Puno smo jaci nego prosle sezone ;)Boldirani gotovo da nisu igrali.Obuca i Scepanovic dugo povrjedjeni.Matko isto tako klupa,ne pamtim kad je starter bio.
Ovo mora da se šališ......molim te raci mi na osnovu čega si zaključio da ste puno jači ? Na osnovu rezerve u mladoj reprezentaciji ( za kojeg smatram da je najbolji potez od svih dosadašnjih dolazaka), na osnovu vašeg juniora koji se prije vratio iz Portugala nego što je otišao, ili na osnovu 5 anonimusa iz Srbije, koje si možda gledao na klipu, a možda ni to. Ne kažem da oni ne valjaju. Pojma nemam. možda su bolji od ovih što su vam otišli, a možda su i lošiji, ali davati takve bombastične izjave da ste ne jači, nego puno jači ne u najmanju ruku smiješno.
Srpska ili Hrvatska liga nisu puno kvalitetnije od naše.Kvalitetnije su za Dinamo, Partizan i Zvezdu, Hajduk je trenutno ofalio strašno.Ostale ekipe su u pet deka sa našim.
Mešanović i Bekić iako su ispali iz lige isticali su se od ostatka ekipe i sigurno bi mogli igrati u svakoj ekipi u PLBiH.Bekić bi u Želji mogao igrati u prvih 11.
Ja ne osporavam i ne omalovažavam poteze važe uprave, nego samo govorim onako kako jeste.Tebi ako je drago što tvoj klub potpisuje igrače na godinu dana onda ok.
Mešanović i Bekić iako su ispali iz lige isticali su se od ostatka ekipe i sigurno bi mogli igrati u svakoj ekipi u PLBiH.Bekić bi u Želji mogao igrati u prvih 11.
Druže ovo je forum, a na forumima se iznose mišljenja.Sve dok ne vrijeđam nikoga i konstruktivno raspravljam, nemoj mi te priče.high je napisao/la:Ja ne vidim zbog čega ti osporavas i omalovažavaš gotovo svaki potez naše uprave, potpise u vezi ugovora i ostalog ? Vama vaše, nama naše, i to je to. Bezveze navlačiš neke glupe komentare na temu, pusti da ljudi pišu u granicama. Nama su dobri, za tuđa mišljenja ne živimo. Svoj ti pos'o.
Ja ne osporavam i ne omalovažavam poteze važe uprave, nego samo govorim onako kako jeste.Tebi ako je drago što tvoj klub potpisuje igrače na godinu dana onda ok.
DRUG NEBI TI PUNCA
Zbog tvog posta se došlo o spominjaju 92-95. Čestitam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta se ti javljas da barem malo pratis fudbal u regionu znao bi ko su Karamatic,Sunjarevic,Tadejevic !ublehas je napisao/la:senci-071 je napisao/la:Za sada?
A.Handžić
Puno smo jaci nego prosle sezone ;)Boldirani gotovo da nisu igrali.Obuca i Scepanovic dugo povrjedjeni.Matko isto tako klupa,ne pamtim kad je starter bio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo mora da se šališ......molim te raci mi na osnovu čega si zaključio da ste puno jači ? Na osnovu rezerve u mladoj reprezentaciji ( za kojeg smatram da je najbolji potez od svih dosadašnjih dolazaka), na osnovu vašeg juniora koji se prije vratio iz Portugala nego što je otišao, ili na osnovu 5 anonimusa iz Srbije, koje si možda gledao na klipu, a možda ni to. Ne kažem da oni ne valjaju. Pojma nemam. možda su bolji od ovih što su vam otišli, a možda su i lošiji, ali davati takve bombastične izjave da ste ne jači, nego puno jači ne u najmanju ruku smiješno.
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
Ja sam samo pisao o sportu i o igračima iz Srbije.Taj period koji ti spominješ nisam nigdje spomenuo i tome nije mjesto na ovom forumu.High je napisao/la:Zbog tvog posta se došlo o spominjaju 92-95. Čestitam.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
samosarajvo
- Kontakt:
A mozda su bolji od svih vasih ?ublehas je napisao/la:senci-071 je napisao/la:Za sada?
A.Handžić
Puno smo jaci nego prosle sezone ;)Boldirani gotovo da nisu igrali.Obuca i Scepanovic dugo povrjedjeni.Matko isto tako klupa,ne pamtim kad je starter bio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I sesar je manje vise bio anonimus a sad je najbolji centralni vezni u ligi...
Mi nemamo pare da dovodimo mlade i dobre igrace iz nase lige iz Slobode,Celika i slicnih.Te tipa Mesanovic jer oni ili ce kod vas ili u Siroki jer ste bolji sa parama trenutno ili odose vani.
To je sto se tice mladih i dobrih.Imaju oni sad dobri, iskusniji i malo stariji igraci, tamo negdje 25-28 godina.Takvi koji igraju u jacim klubovima (Zrinjski,Zeljo,Borac,Siroki) opet mogu otic samo vani jer sumnjam da bi neko ko je vec izgradio ime u jednom klubu preso u suparnicki.Postoje takvi i koji igraju u malo slabijim klubovima (Olimpic,Zvjezda,Celik,Velez) ali i oni ganjaju Kazastan,Azerbejdzan,Austrijsku II ligu itd...
Mislim da je trenutno dobro rjesenje dovodjenje igraca iz inostranstva ovih srednjih godina pa mozda i ubodemo, eventualno neke mlade iz federalne lige, znali smo ubost dobro sa njima.
Možda i jesu, nikad se ne zna......nisam ni rekao da ste pogriješili, to će vrijeme pokazati, samo mi je smješna izjava da ste puno jači, a uživo nisi pogledao ni jednog od tih vaših igrača, a nisu ni neki provjereni igrači. Opet ponavljam, možda budu extra, a možda i totalni promašaj, ali je više nego smješno tvrditi da ste puno jači nego prošle sezone.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Dobro, posteno od tebe.Ja nisam rekao da smo puno jaci ali jaci smo sigurno.ublehas je napisao/la:Možda i jesu, nikad se ne zna......nisam ni rekao da ste pogriješili, to će vrijeme pokazati, samo mi je smješna izjava da ste puno jači, a uživo nisi pogledao ni jednog od tih vaših igrača, a nisu ni neki provjereni igrači. Opet ponavljam, možda budu extra, a možda i totalni promašaj, ali je više nego smješno tvrditi da ste puno jači nego prošle sezone.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Na dvije, zajebo si se.Lose informacije imas.Aldinn1 je napisao/la:Alen Škoro potpisuje na jednu godinu.
Da napisem nesto. Moram priznati da sigurno 90% ljudi ovo nece zanimati iz njima poznatih razloga al eto za onih mozda 10% da napisem. Razne price ublehaske koje se pricaju na forumu padaju u vodu sto se tice Skore. Veceras sam sjedio sa Alaimom i bas ga pitao za Skoru ima li istine u prici da prelazi kod komsinica. Covjek se samo nasmijao i rekao da nema, a znajuci da su jako dobri prijatelji znao bi prvi. Svako od nas ima pravo da nekog voli, mrzi ili ne gotivi al meni je laknulo kad sam to cuo.
Sto se tice ovog lika iz Novog Pazara malo sam pogledao na netu, momak je 83god, zadnji vezni, 10god igrao za Slobodu, bio kapiten i kao takav sigurno da zna lopte. Mislim ako gledamo logicno i ko god prati nekad srpsku ligu igraci kod njih su daleko i fizicki i tehnicki bolji od nasih, a sigurno da ni kapiten nemoze biti svako. Valjat ce ovaj nama sigurno, mada ocekujem i jedno do dva malo zvucnija pojacanja do kraja prelaznog roka.
Sto se tice ovog lika iz Novog Pazara malo sam pogledao na netu, momak je 83god, zadnji vezni, 10god igrao za Slobodu, bio kapiten i kao takav sigurno da zna lopte. Mislim ako gledamo logicno i ko god prati nekad srpsku ligu igraci kod njih su daleko i fizicki i tehnicki bolji od nasih, a sigurno da ni kapiten nemoze biti svako. Valjat ce ovaj nama sigurno, mada ocekujem i jedno do dva malo zvucnija pojacanja do kraja prelaznog roka.
- pintol_TM87
- Kontakt:
uspjeli smo HAHAHHAHAHAAHado-hz je napisao/la:Da napisem nesto. Moram priznati da sigurno 90% ljudi ovo nece zanimati iz njima poznatih razloga al eto za onih mozda 10% da napisem. Razne price ublehaske koje se pricaju na forumu padaju u vodu sto se tice Skore. Veceras sam sjedio sa Alaimom i bas ga pitao za Skoru ima li istine u prici da prelazi kod komsinica. Covjek se samo nasmijao i rekao da nema, a znajuci da su jako dobri prijatelji znao bi prvi. Svako od nas ima pravo da nekog voli, mrzi ili ne gotivi al meni je laknulo kad sam to cuo.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
alen škoro se trenutno nalazi u austriji, nije još došao u sarajevo, tako da skretničarske bombe tipa viđen sa vodenom glavom ne piju vodu.
Znam nije vam lako.
Nadam se da će te se brzo naviknuti na vašu zvijezdu na našoj klupi ..
Potpis!
Na klipu ovom sto je neko postavio za Radana po meni je dobar igrac. Jest da klip nije mjerilo nego teren al lik zna lopte vidi se, nije ga strah povuci loptu, bas sam pozorno gledao vise puta tekmu protiv Partizana i jos neke meni se svidja iskreno. Zlatkovic, Sunjevaric , Sesar, Gujic (jer je i on vezni) bekovi Tatomirovic i Tedejevic, Torlak i Zrnanovic uz pomoc Husejinovica i Karamarica, u napadu nadam se Skorinjo ne izgleda toliko lose, sad koliko ce se uigrati to cemo da vidimo. A mozda jos neko opet kazem extra pojacanje bude slag na tortu ostaje da se vidi.
Zelja moja Dzakmic....mada nerealna
Zelja moja Dzakmic....mada nerealna
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sto nece doci da mu neko nogu slomi prvi derby.Igrac je dobar, medju boljim u Sarajevu poslje rata, mozda i najtalentovaniji fudbaler u BiH u svoje vrijeme, dosta golova je zabio ali nas je izradio i prodo se kad nam je bio potreban.Aldinn1 je napisao/la:Znam nije vam lako.
Ne vracaj se u Sarajevo.
edit:
ado zar gujic nije desni bek?
Gujić pored desnog veznog može igrati i na poziciji desnog beka.
jest al ja nebi dirao tu tatomirovica na desnom beku, a lijevo tedejevic tako bi ja a ne pitam se nista sto jest jestsamosarajvo je napisao/la:Sto nece doci da mu neko nogu slomi prvi derby.Igrac je dobar, medju boljim u Sarajevu poslje rata, mozda i najtalentovaniji fudbaler u BiH u svoje vrijeme, dosta golova je zabio ali nas je izradio i prodo se kad nam je bio potreban.Aldinn1 je napisao/la:Znam nije vam lako.
Ne vracaj se u Sarajevo.
edit:
ado zar gujic nije desni bek?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.