FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možda i jesu, nikad se ne zna......nisam ni rekao da ste pogriješili, to će vrijeme pokazati, samo mi je smješna izjava da ste puno jači, a uživo nisi pogledao ni jednog od tih vaših igrača, a nisu ni neki provjereni igrači. Opet ponavljam, možda budu extra, a možda i totalni promašaj, ali je više nego smješno tvrditi da ste puno jači nego prošle sezone.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Dobro, posteno od tebe.Ja nisam rekao da smo puno jaci ali jaci smo sigurno.ublehas je napisao/la:Možda i jesu, nikad se ne zna......nisam ni rekao da ste pogriješili, to će vrijeme pokazati, samo mi je smješna izjava da ste puno jači, a uživo nisi pogledao ni jednog od tih vaših igrača, a nisu ni neki provjereni igrači. Opet ponavljam, možda budu extra, a možda i totalni promašaj, ali je više nego smješno tvrditi da ste puno jači nego prošle sezone.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Na dvije, zajebo si se.Lose informacije imas.Aldinn1 je napisao/la:Alen Škoro potpisuje na jednu godinu.
Da napisem nesto. Moram priznati da sigurno 90% ljudi ovo nece zanimati iz njima poznatih razloga al eto za onih mozda 10% da napisem. Razne price ublehaske koje se pricaju na forumu padaju u vodu sto se tice Skore. Veceras sam sjedio sa Alaimom i bas ga pitao za Skoru ima li istine u prici da prelazi kod komsinica. Covjek se samo nasmijao i rekao da nema, a znajuci da su jako dobri prijatelji znao bi prvi. Svako od nas ima pravo da nekog voli, mrzi ili ne gotivi al meni je laknulo kad sam to cuo.
Sto se tice ovog lika iz Novog Pazara malo sam pogledao na netu, momak je 83god, zadnji vezni, 10god igrao za Slobodu, bio kapiten i kao takav sigurno da zna lopte. Mislim ako gledamo logicno i ko god prati nekad srpsku ligu igraci kod njih su daleko i fizicki i tehnicki bolji od nasih, a sigurno da ni kapiten nemoze biti svako. Valjat ce ovaj nama sigurno, mada ocekujem i jedno do dva malo zvucnija pojacanja do kraja prelaznog roka.
Sto se tice ovog lika iz Novog Pazara malo sam pogledao na netu, momak je 83god, zadnji vezni, 10god igrao za Slobodu, bio kapiten i kao takav sigurno da zna lopte. Mislim ako gledamo logicno i ko god prati nekad srpsku ligu igraci kod njih su daleko i fizicki i tehnicki bolji od nasih, a sigurno da ni kapiten nemoze biti svako. Valjat ce ovaj nama sigurno, mada ocekujem i jedno do dva malo zvucnija pojacanja do kraja prelaznog roka.
- pintol_TM87
- Kontakt:
uspjeli smo HAHAHHAHAHAAHado-hz je napisao/la:Da napisem nesto. Moram priznati da sigurno 90% ljudi ovo nece zanimati iz njima poznatih razloga al eto za onih mozda 10% da napisem. Razne price ublehaske koje se pricaju na forumu padaju u vodu sto se tice Skore. Veceras sam sjedio sa Alaimom i bas ga pitao za Skoru ima li istine u prici da prelazi kod komsinica. Covjek se samo nasmijao i rekao da nema, a znajuci da su jako dobri prijatelji znao bi prvi. Svako od nas ima pravo da nekog voli, mrzi ili ne gotivi al meni je laknulo kad sam to cuo.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
alen škoro se trenutno nalazi u austriji, nije još došao u sarajevo, tako da skretničarske bombe tipa viđen sa vodenom glavom ne piju vodu.
Znam nije vam lako.
Nadam se da će te se brzo naviknuti na vašu zvijezdu na našoj klupi ..
Potpis!
Na klipu ovom sto je neko postavio za Radana po meni je dobar igrac. Jest da klip nije mjerilo nego teren al lik zna lopte vidi se, nije ga strah povuci loptu, bas sam pozorno gledao vise puta tekmu protiv Partizana i jos neke meni se svidja iskreno. Zlatkovic, Sunjevaric , Sesar, Gujic (jer je i on vezni) bekovi Tatomirovic i Tedejevic, Torlak i Zrnanovic uz pomoc Husejinovica i Karamarica, u napadu nadam se Skorinjo ne izgleda toliko lose, sad koliko ce se uigrati to cemo da vidimo. A mozda jos neko opet kazem extra pojacanje bude slag na tortu ostaje da se vidi.
Zelja moja Dzakmic....mada nerealna
Zelja moja Dzakmic....mada nerealna
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sto nece doci da mu neko nogu slomi prvi derby.Igrac je dobar, medju boljim u Sarajevu poslje rata, mozda i najtalentovaniji fudbaler u BiH u svoje vrijeme, dosta golova je zabio ali nas je izradio i prodo se kad nam je bio potreban.Aldinn1 je napisao/la:Znam nije vam lako.
Ne vracaj se u Sarajevo.
edit:
ado zar gujic nije desni bek?
Gujić pored desnog veznog može igrati i na poziciji desnog beka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jest al ja nebi dirao tu tatomirovica na desnom beku, a lijevo tedejevic tako bi ja a ne pitam se nista sto jest jestsamosarajvo je napisao/la:Sto nece doci da mu neko nogu slomi prvi derby.Igrac je dobar, medju boljim u Sarajevu poslje rata, mozda i najtalentovaniji fudbaler u BiH u svoje vrijeme, dosta golova je zabio ali nas je izradio i prodo se kad nam je bio potreban.Aldinn1 je napisao/la:Znam nije vam lako.
Ne vracaj se u Sarajevo.
edit:
ado zar gujic nije desni bek?
-
samosarajvo
- Kontakt:
Mislim da mu je bek pozicija broj 1 pa onda vezni.
Ma neka tatomirovica na stoperu.Uz dobro spremnu ekipu nam trebaju ofanzivni bekovi, koji znaju probit,centirati.Ivan je klasicni defanzivac.
Ma neka tatomirovica na stoperu.Uz dobro spremnu ekipu nam trebaju ofanzivni bekovi, koji znaju probit,centirati.Ivan je klasicni defanzivac.
onda neko mora na hoklicu ako razmisljas ovako
tedejevic ( Beli) tatomirovic ( zrnanovic) torlak ( zrnanovic) gujic

evo ga bivsi kapiten slobode nadam se da ce biti od koristi
-
samosarajvo
- Kontakt:
Uz ofanzivne bekove sa dobrim ubacajem, dobrim zadnjim veznim i dobro spremljenim krilima da pomazu u defanzivi i to j eto.Danas vise bekovi imaju asistencija od krila...ado-hz je napisao/la:onda neko mora na hoklicu ako razmisljas ovako
- Sarajlijc@
- Kontakt:

Šunjevarić, Karamatić, Gujić, Zlatković i Tadejević
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Je li ima neko da je iz Slovenije i da bi mogao otici na tu utakmicu u 18.00h ?
Nisam upratio koliko dana ostajemo u Sloveniji, nesto kontam zar nismo mogli otici na prve fizicke pripreme negdje kod nas, Bjelasnica, Vlasic pa pobogu valjda je jeftinije pa onda otici 7dana radi utakmica i uigravanja u sloveniju....kukaju nemaju para a pripreme cijele u sloveniji....osvojite nesto ove godine a ne slikajte se i pozirajte
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zato sto su nase planine preskupe ,a niko se ne priprema na njima tako da ne bi imali protivnika 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.