Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- nemampojma
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Ili da kažemo šta je to tačno Eduardo rekao:
"Španija je toliko dobra da bi u poziciji napada jednako dobri bili Ramos i Arbeloa iako to nije njihova pozicija"
Dakako, u pravu je što se Arbeloe tiče jer je pravi univerzalac, mislim da bi odlično odigrao u samom vrhu, a za Sergia sumnjam.
Svi spominju Arbelou. A kako i ne bi kad je momak dosad najbolji španski reprezentativac prema ocjenama uz Xavija.
"Španija je toliko dobra da bi u poziciji napada jednako dobri bili Ramos i Arbeloa iako to nije njihova pozicija"
Dakako, u pravu je što se Arbeloe tiče jer je pravi univerzalac, mislim da bi odlično odigrao u samom vrhu, a za Sergia sumnjam.
Svi spominju Arbelou. A kako i ne bi kad je momak dosad najbolji španski reprezentativac prema ocjenama uz Xavija.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- nemampojma
- Kontakt:
Casillas; Arbeloa, Ramos, Piqué, Jordi Alba; Busquets, Xabi Alonso, Xavi; Iniesta, Silva y Torres.
Veceras Arbeloa i Busquets najlosiji u rep. Spanije 
FORZA NAPOLI
Iker provukao Španiju do druge faze.Ne vjerujem da Del Bosque vjeruje da može opet s ovakvom igrom osvojiti nešto jednom je uspjelo,a sad su iskusnije Njemačka i Portugal jače Francuska i Italija nema šanse da odu do kraja s ovakvom igrom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jedini razlog ovog tvog Arbelonso tandema je taj da je Arbeloa na ignore listi svih spanskih igraca osim Alonsa koji voli poslati dugu loptu na stranu. Ostali mu dosaju samo kad moraju, obicno sve njegove lopte idu Silvi.nemampojma je napisao/la:Casillas; Arbeloa, Ramos, Piqué, Jordi Alba; Busquets, Xabi Alonso, Xavi; Iniesta, Silva y Torres.
Sto se veceras utakmice tice po meni sramotna igra i vise nego sretna pobjeda. Bude li ovakva igra i nedostatak bilo kakve konkretnosti u cevrtfinalu nam se crno pise, pa protiv bilo koga. Najbolji Alonso i Iker, Iniesta nije bio los. Svi ostali na celu sa Busquetsom katastrofa.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Previše šablonski.
rotacija od 13 igraca(Cesk,Torres ili Navas)
a to mi je nekako premalo.
Mata,Llorente,Pedro il neko da ga je ukljucio barem.
a sada kad krene nokaut faza tesko da ce neko upasti u tu ionako malu rotaciju.
i fakat ne vidim nikakve prednosti sa 6 veznjaka od kojih jedino Inesta moze povuci loptu naprijed a niko ne moze odglumiti false nine kako treba.
al dobro.
bit ce Spanci bolji protiv boljih ono.
al jel to dovoljno,vidjet cemo.
rotacija od 13 igraca(Cesk,Torres ili Navas)
a to mi je nekako premalo.
Mata,Llorente,Pedro il neko da ga je ukljucio barem.
a sada kad krene nokaut faza tesko da ce neko upasti u tu ionako malu rotaciju.
i fakat ne vidim nikakve prednosti sa 6 veznjaka od kojih jedino Inesta moze povuci loptu naprijed a niko ne moze odglumiti false nine kako treba.
al dobro.
bit ce Spanci bolji protiv boljih ono.
al jel to dovoljno,vidjet cemo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Špancima bi se mogla obiti o glavu ovakva igra. Treba tu nešta konkretno uraditi. Napadač je pod "must have". Uz Silvu i Iniestu trebalo bi tu ubaciti i Navasa ili Pedra u startnu postavu. Previše zuje, a malo meda daju. Mogli bi ovako vrlo lahko naići na tvrd orah i da odu do penala recimo. Imaju sve predispozicije da sruše sve moguće rekorde, samo da ne komplikuju previše.
FK Pjetlovi
" onclick="window.open(this.href);return false;
- nemampojma
- Kontakt:
Ne znam je li neko vidio onu situaciju kad je Iniesta poslao loptu Busquetsu. Izvrsna šansa 5 na 3 kontra, i Busquets na ponovljenoj snimci se vidi kako nikako nije pogledao naprijed već mu je cilj bio prodriblati igrača, a ne krenuti prema golu. To je pokazatelj da je Španija nemoćna bez nekoga ko nema ući u završnicu.
Meni baš nisu. Arbeloa je odigrao vrhunski.Bulkin je napisao/la:Veceras Arbeloa i Busquets najlosiji u rep. Spanije
Arbeloa je odigrao vrhunski.Mulder je napisao/la: Jedini razlog ovog tvog Arbelonso tandema je taj da je Arbeloa na ignore listi svih spanskih igraca osim Alonsa koji voli poslati dugu loptu na stranu. Ostali mu dosaju samo kad moraju, obicno sve njegove lopte idu Silvi.

Cist penal!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Opet ovaj troll sa Arbelonsom.
Iniesta ubjedljivo najbolji, Iker, Ramos pa Pique također mogu dobiti nešto bolju ocjenu. Ostali prosjek. Ne znam, al' ja bih rek'o da se Brko uplašio pa je Torresa zamijenio Navasom. Pa Silva je upropastio svaku akciju prije toga i dobio par minuta pride da pokaže kako to nije njegova večer.
Ovo nije ni 50% onoga što Španija može. Eh, nije sad da oni neće da igraju (to bi bilo smiješno reći), al' fali Villa više nego iko. Vjerujem da bi zabili barem 3 gola više da je Villa na prvenstvu. Nadam se da će ovo ličiti na nešto u narednim utakmicama i volio bih gledati okršaj prvo sa Englezima u polufinalu, a kasnije sa Portugalcima i Nijemcima. Što bi to bio raj za sve ljubitelje fudbala.
Iniesta ubjedljivo najbolji, Iker, Ramos pa Pique također mogu dobiti nešto bolju ocjenu. Ostali prosjek. Ne znam, al' ja bih rek'o da se Brko uplašio pa je Torresa zamijenio Navasom. Pa Silva je upropastio svaku akciju prije toga i dobio par minuta pride da pokaže kako to nije njegova večer.
Ovo nije ni 50% onoga što Španija može. Eh, nije sad da oni neće da igraju (to bi bilo smiješno reći), al' fali Villa više nego iko. Vjerujem da bi zabili barem 3 gola više da je Villa na prvenstvu. Nadam se da će ovo ličiti na nešto u narednim utakmicama i volio bih gledati okršaj prvo sa Englezima u polufinalu, a kasnije sa Portugalcima i Nijemcima. Što bi to bio raj za sve ljubitelje fudbala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Lose, lose... neka jalova inicijativa ali nista konkretno osim gola i one kontre. Torres je dao ona dva gola protiv Iraca, ali opet ne vjerujem da on moze ponuditi neku bolju igri protiv neke ozbiljnije ekipe. Odbrana je jadna, Pique u slaboj formi, Ramosu bolje lezi pozicija beka pa nek' prica ko sta hoce. Alba izgubljen u vremenu i prostoru, Capdevilla je mozda bio manje talentovan, ali je bio hiljadu puta pouzdaniji od njega.
Don't hate what you don't understand.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zar ne igraju u 1/4 finalu sa drugoplasiranim iz skupine D, a to bi u slucaju nerijesenog rezultata ili pobjede nad Ukrajinom trebali biti EngleziMonolog je napisao/la:Opet ovaj troll sa Arbelonsom.![]()
volio bih gledati okršaj prvo sa Englezima u polufinalu, a kasnije sa Portugalcima i Nijemcima. Što bi to bio raj za sve ljubitelje fudbala.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma i mislio sam na četvrtfinale, znam da se križaju grupe C i D. Al', prsti poletiše, a moram priznati da nisam ni provjerio šta sam napisao. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- nemampojma
- Kontakt:
A jel, to moderatori ne cijene tuđe mišljenje?Monolog je napisao/la:Opet ovaj troll sa Arbelonsom.![]()
Arbelonso da, nije Arbeloa džabe u prvom sastavu i unatoč hejterima koji konstantno govore da je loš.
Ako je ovo penal...sta reci za onu situaciju kad je Mandzukic otreso Piketaigman je napisao/la:
Cist penal!
FORZA NAPOLI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Cijenim sve dok ne pročitam Arbelonso. Onda shvatim da si troll i to je to. 
- nemampojma
- Kontakt:
A nije ni čudo s obzirom da stajalište prema nogometu riktaš prema onom liku sa ****. Ili te šaltam sa nekim drugim?Monolog je napisao/la:Cijenim sve dok ne pročitam Arbelonso. Onda shvatim da si troll i to je to.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
nemampojma je napisao/la:A nije ni čudo s obzirom da stajalište prema nogometu riktaš prema onom liku sa ****. Ili te šaltam sa nekim drugim?Monolog je napisao/la:Cijenim sve dok ne pročitam Arbelonso. Onda shvatim da si troll i to je to.
Nit' ga čitam, nit' sam tamo registrovan. Al' dobar pokušaj, moram priznati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.