Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- nemampojma
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Prešaltao sam sa drugog na tebe.
Halali.
Halali.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
nazalost Llorente i dalje zaledjen na klupi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tanko, tanko. Najlosija utakmica Spanije na Euru.
Samo dvije ozbiljnije sanse za aktuelnog svjetskog i evropskog prvaka na citavoj utakmici je premalo.
Kao sto @raul spomenu , 13 igraca u rotaciji je premalo , nezz samo koji je k.... zvao Pedra, Llorentea i Matu ? Da griju klupu ?
Samo dvije ozbiljnije sanse za aktuelnog svjetskog i evropskog prvaka na citavoj utakmici je premalo.
Kao sto @raul spomenu , 13 igraca u rotaciji je premalo , nezz samo koji je k.... zvao Pedra, Llorentea i Matu ? Da griju klupu ?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- nemampojma
- Kontakt:
Ne razumijem španski pa se neću pozivati na tamo neke "stručnjake".
Nemojte mi ni vi prevoditi jer mi možete slagati. Translator ne koristim otkako mi je Granero preveo u Barn.
Nemojte mi ni vi prevoditi jer mi možete slagati. Translator ne koristim otkako mi je Granero preveo u Barn.
- nemampojma
- Kontakt:
Shvatio sam.
Petica je najveća, pa onda šestica, pa sedmica...?
Petica je najveća, pa onda šestica, pa sedmica...?
-
Juvelandia
- Kontakt:
Ovo s Italijanima je los photoshop work, ovo dole ne znam. 
p.s. Marchisio se sprema da uzleti
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Nije ni jedno photoshopJuvelandia je napisao/la:Ovo s Italijanima je los photoshop work, ovo dole ne znam.
Visca el Barça ! Mes que un club !
L-Train je napisao/la:nazalost Llorente i dalje zaledjen na klupi
+ Mata
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Španjolska s ovakvom igrom nema šta tražiti u daljnjem natjecanju, del Bosque eksperimentira i igra oprezno protiv ekipa od kojih su na svakoj poziciji jači 2 put. Ne kontam ga nikako. Pedra, Llorentea i Matu ne koristi nikako a sigurno bi osvježili ovu uspavanu Španjolsku.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Reko sam ja na ovoj temi,da je Navas vazno oruzje spanske repke....Cak bilo bi bolje da igra umjesto Silve,od pocetka,jer je izuzetno prodoran igrac....
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Prevelika je, pa evo link:
http://www.corazonblanco.com/media/gale ... 704119.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.corazonblanco.com/media/gale ... 704119.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Koliko ovdje ljudi osporavaju Silvu to je jedno cudo.. Do sad uz Iniestu najbolji igrac furije,jedini igrac u vezi koji je okomit i ne tusi previse loptu.. Covjek ima do sad 3 asistencije i jedan gol na prvenstvu sto ga sveukupno svrstava u najbolje igrace EP..
Druga je stvar sto Brko vadi Torresa i stavlja Silvu da se gura sa Scdegasdasfildom sto je van svake pameti..
Druga je stvar sto Brko vadi Torresa i stavlja Silvu da se gura sa Scdegasdasfildom sto je van svake pameti..
- nemampojma
- Kontakt:
Najbolji post na ovoj temi dosad.L_blancos je napisao/la:Koliko ovdje ljudi osporavaju Silvu to je jedno cudo.. Do sad uz Iniestu najbolji igrac furije,jedini igrac u vezi koji je okomit i ne tusi previse loptu.. Covjek ima do sad 3 asistencije i jedan gol na prvenstvu sto ga sveukupno svrstava u najbolje igrace EP..
Davno sam ja rekao da je guranje Torresa u prvih 11 cisti promasaj.
Pedra od prve a Llorente-a ubacit tamo negdje oko 70-te minute.
A jel se neko sjeca sta sam rekao za Fabregasa i Silvu ?
Fabregas u formi je bolji igrac od Silve ( kojeg jako cijenim ) al jednostavno ta uigranost je ispred svega.
Covjek ulazi u 75-toj minuti protiv Irske, dribla jednog i zakucava loptu u gol, a sinoc je jednim potezom izbacio kompletnu Hrvatsku odbranu.
Da nije njega, sad bi Hrvati igrali cetvrtfinale.
Fabregas u formi je bolji igrac od Silve ( kojeg jako cijenim ) al jednostavno ta uigranost je ispred svega.
Covjek ulazi u 75-toj minuti protiv Irske, dribla jednog i zakucava loptu u gol, a sinoc je jednim potezom izbacio kompletnu Hrvatsku odbranu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Zaboravio si da Valdes treba poceti prije Ikera.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Misliš da nije Ikera.M4kaveli je napisao/la:Davno sam ja rekao da je guranje Torresa u prvih 11 cisti promasaj.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- nemampojma
- Kontakt:
Po toj logici je Fabregas bolji od Inieste jer je Iniesta tri puta jučer pokušao dodati kao što je Fabregas dodao njemu a nije mu uspjelo?M4kaveli je napisao/la:
A kome ce dodat .. Torresu mozda ?
Ovako Fabregas majstorski uposli Iniestu koji je majstorski izbjegao offside i spustio loptu za Navasa.
Ovako Fabregas majstorski uposli Iniestu koji je majstorski izbjegao offside i spustio loptu za Navasa.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.