Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 19 jun 2012, 13:19

slika
da se podsjetimo na onu sezonu opet. :cry:
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 19 jun 2012, 13:30

Joj protiv Sunderlanda prvu tekmu. Sa Podolskim, Giroudom i M'vilom ima da oremo ako Bog da, a dobar nam je raspored u prvih 10 kola se rijesavamo svih teskih tekmi.

Evo čujem neke priče za van der Wiela. Majke mi kad bi njega doveli, +100 za Wengera ide još :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jun 2012, 14:25

Juventus želi da otkupi 4/7 Robina, ostale 3/7 će zadržati Arsenal. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jun 2012, 14:32

Bice para od Bendya, na Evropskom je bio fantastican i dokazao je da su moje tvrdnje u vezi njega oduvijek bile tacne, da je svjetska klasa. Steta sto se zbog nacina igre Arsenaal nikad nije odigrao fantasticnu sezonu ali ako ode u klub koji igra igru za spica kakav je on sigurno je da ce eksplodirati.

Sto se tice tih pojacanja sackeacemo jos ali eto svi kazu da je Giroud potpisao, vidjecemo sve, nadam se da ce se saga oko transfera sto prije zavrsiti i da cemo u pripreme uci bez natezanja kao prosle godine.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2012, 17:33

vedofeelgood je napisao/la:
Evo čujem neke priče za van der Wiela. Majke mi kad bi njega doveli, +100 za Wengera ide još :mrgreen:
Kakav on, skroz je slabo odigrao ovo prvenstvo, nije mogao cuvati ni jednog boljeg igraca, a kao takav nam bas i ne bi pomogao jer su krila u EPL veoma jaka. Treba neko bolji ako ce se vec dovoditi zamjena za Sagnu.
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 19 jun 2012, 17:45

AllGunsBlazing je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:
Kakav on, skroz je slabo odigrao ovo prvenstvo, nije mogao cuvati ni jednog boljeg igraca, a kao takav nam bas i ne bi pomogao jer su krila u EPL veoma jaka. Treba neko bolji ako ce se vec dovoditi zamjena za Sagnu.
Ronaldo ga ubio, ali doslovno, nijednom mu nije loptu uzeo.
Sto se tice transfera, eto izgleda da je Giroud nas igrac. Jos kad bi M'Villa dosao i jedan defanzivac ja bi bio prezadovoljan, naravno pod uslovom da Robin ostane.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 19 jun 2012, 18:46

http://www1.skysports.com/football/news ... ing-closer" onclick="window.open(this.href);return false;

12 mil.€, nije puno. Ne mogu dočekat da ga vidim u dresu :twisted:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 jun 2012, 09:14

http://www1.skysports.com/football/news ... -will-stay" onclick="window.open(this.href);return false;

"There is no reason why a top player, a big champion would want a move to Serie A - in terms of the prestige of the league, the level of play or financial considerations.

"If he moves there, I will buy you a caramello."

Wenger u svom stilu :lol: :lol:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 jun 2012, 11:32

Vermaelen i Puyol na odmoru u Ibizi. 8-)
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 jun 2012, 11:51

Vermaelen lav :mrgreen:

According to reports in L'Equipe, Newcastle United could be facing a battle to hang on to Hatem Ben Arfa following claims Arsenal manager Arsene Wenger has made contact with the winger's representative.

Ovaj Wenger poludio, šta mu je :lol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 jun 2012, 12:02

Vermaelen - “I have never known a ­manager so loyal to his players. He shows ­immense trust and has shown incredible loyalty towards me."

Vermaelen - "­“Arsene Wenger is a coach who really understands his players."

Vermaelen - "In the most hectic of times, he gives us days off. We really love that. He knows when we need a rest.”

Vermaelen - "“I have no intention of leaving this club,”

Vermaelen - "I feel at home in ­London and I feel that I have become a real Gunner. Arsenal is my club."

Vermaelen - "When I was young, I dreamed of playing for Ajax and Arsenal. Both dreams have come true.”

Vermaelen - “I'll stay at Arsenal forever. There'll be no transfer for me. I’m happy there & I don’t see any reason to ever leave the club.”
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 20 jun 2012, 12:09

@Frankqq Ima da trazim da te privremeno banuju odavde, zbog tvojega dobra :mrgreen: Idi zivi bolan malo :D

A ovaj Wenger nije normalan, previše mi se kofrči i želi da ispadne ironičan. Ja sam rekao šta ću da mu učinim ako mi ne dovede M'vilu i Girouda a on nek nastavi ovako :mrgreen:

Edit : Za one koji ne znaju, njegov osušeni đurica je u pitanju :lol: :mrgreen:
Arsene Wenger

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 jun 2012, 12:16

Šta bolan, naletio na facebooku na ovu vijest. Kao da nolifam :mrgreen: Imam određene stranice koje izbacuju ovakve vijesti pa ih vidim. A to što se života tiče, ne brini, 2-3h na računaru manje više :D

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 20 jun 2012, 12:18

:lol: :lol: Odo'smo mi offtopic skroz :mrgreen:
Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 jun 2012, 15:07

Giroud+Podolski= 20 miliona funti. To samo Wenger može. :mrgreen:

Na dosad odigranom Euru, igrači koji su mi se svidjeli, mislim da bi mogli igrati u Arsenalu i pokazali su dobru igru su: Selassie, Pilar i Konoplyanka. Naravno, govorim o ovim manje poznatim igračima. :)

Za ovog Konoplyanku mi dosadašnja iskustva govore, da ga ne bi trebalo uzeti, al' momak ima potencijal. Kada ne bi bilo nikakvih sporednih zayebancija, da samo prenese svoje igre u Premiership, bio bi veliki igrač. Ovako...ne znam.

Nego, sledeće godine smo pravo jaki. 8-)

RVP ostaje, dolaze Giroud i Podolski. Biće još par pojačanja sigurno. I definitivno ističemo kandidaturu za titulu prvaka Engleske. ;)

Očekujem još golmana, tu sam u neizvijesnoti. Nekako mi se činilo da bi mogao Craig Gordon biti prva meta, al' čitam S'hampton i (mesčini) Reading su zainteresovani za njega. Oni mu mogu ponuditi prvih XI za razliku od Arsenala, zato sam malo skeptičan što se tiče njegovog prelaska.

Druga meta bi mogao biti Stuart Taylor. Slobodan igrač, dijete Arsenala, 31 godina. Meni dovoljno preporuka, da bi se uzeo kao drugi golman, a i da bi on pristao biti drugi golman. Inače ove godine je bio treći golman Manchester Citya. Ne bih se bunio kad bi došao.

Treće, četvrte itd. opcije su Jack Butland, oko njega se sve utišalo, neki naš golman iz omladinaca (McDermott i Martinez kandidati) ili neko do sada nepoznato ime. Vidjećemo...

Eh štoperi, tu nema ničeg konkretnog. Za sada je jedino Đuro demantir'o glasine da odlazi. :evil: A trebao bi, bi boga mi, zbog zdravlja.

Izgleda da će Bartley biti jedna od opcija otraga, a kupovinu još jednog štopera ne znam hoćemo l' dočekati.

Povezivali smo se sa Sakhom i Mbiwom najozbiljnije, Vertonghen takodje, ali znamo priču. Od ostalih spominjali su se Dragović iz Basela, ali ne zvuči mi kao neko koga će Wenger uzeti, Jagielka i poneki drugi, al' ništa ozbiljnije.

Što se tiče Sakha, vidjećemo. Mbiwa mi se ne čini izglednim, budući da im (Montepellieru) Arsenal već uzima Girouda, dok Jan jednostavno neće doći. Od ostalih, meni se Nkoulou iz Marseillea čini dobrim, a jeftinim, štoperom. :?

Za kraj evo vam jedna vijest, zbog koje vam preporučujem da ne čitate više metro.co.uk, ako ga je do sada ko i čitao. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 jun 2012, 15:43

Konoplyanka se već povezivao sa arsenalom prije EP. za 7M

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 20 jun 2012, 15:45

Rosicky je napisao/la:Konoplyanka se već povezivao sa arsenalom prije EP. za 7M
Dobar za Arsenala 8-)
FORZA NAPOLI

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 jun 2012, 18:47

slika

:mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 jun 2012, 19:09

Too bad he won't get his caramello :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 jun 2012, 21:01

@FourFourTom

Rumours circulating that Jack Wilshere has sacked his agent cause "he doesn't need one cause he'll never leave Arsenal"

:o :o :o Koji lik jbt, da je barem danas više ovakvih igrača koji ne misle samo koliko će ove sedmice eurića sjesti na račun.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.