Giroud+Podolski= 20 miliona funti. To samo Wenger može.
Na dosad odigranom Euru, igrači koji su mi se svidjeli, mislim da bi mogli igrati u Arsenalu i pokazali su dobru igru su: Selassie, Pilar i Konoplyanka. Naravno, govorim o ovim manje poznatim igračima.
Za ovog Konoplyanku mi dosadašnja iskustva govore, da ga ne bi trebalo uzeti, al' momak ima potencijal. Kada ne bi bilo nikakvih sporednih zayebancija, da samo prenese svoje igre u Premiership, bio bi veliki igrač. Ovako...ne znam.
Nego, sledeće godine smo pravo jaki.
RVP ostaje, dolaze Giroud i Podolski. Biće još par pojačanja sigurno. I definitivno ističemo kandidaturu za titulu prvaka Engleske.
Očekujem još golmana, tu sam u neizvijesnoti. Nekako mi se činilo da bi mogao Craig Gordon biti prva meta, al' čitam S'hampton i (
mesčini) Reading su zainteresovani za njega. Oni mu mogu ponuditi prvih XI za razliku od Arsenala, zato sam malo skeptičan što se tiče njegovog prelaska.
Druga meta bi mogao biti Stuart Taylor. Slobodan igrač, dijete Arsenala, 31 godina. Meni dovoljno preporuka, da bi se uzeo kao drugi golman, a i da bi on pristao biti drugi golman. Inače ove godine je bio treći golman Manchester Citya. Ne bih se bunio kad bi došao.
Treće, četvrte itd. opcije su Jack Butland, oko njega se sve utišalo, neki naš golman iz omladinaca (McDermott i Martinez kandidati) ili neko do sada nepoznato ime. Vidjećemo...
Eh štoperi, tu nema ničeg konkretnog. Za sada je jedino Đuro demantir'o glasine da odlazi.

A trebao bi, bi boga mi, zbog zdravlja.
Izgleda da će Bartley biti jedna od opcija
otraga, a kupovinu još jednog štopera ne znam hoćemo l' dočekati.
Povezivali smo se sa Sakhom i Mbiwom najozbiljnije, Vertonghen takodje, ali znamo priču. Od ostalih spominjali su se Dragović iz Basela, ali ne zvuči mi kao neko koga će Wenger uzeti, Jagielka i poneki drugi, al' ništa ozbiljnije.
Što se tiče Sakha, vidjećemo. Mbiwa mi se ne čini izglednim, budući da im (Montepellieru) Arsenal već uzima Girouda, dok Jan jednostavno neće doći. Od ostalih, meni se Nkoulou iz Marseillea čini dobrim, a jeftinim, štoperom.
Za kraj evo vam jedna
vijest, zbog koje vam preporučujem da ne čitate više metro.co.uk, ako ga je do sada ko i čitao.