Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

smopiBVB
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemacke - Elf

Post Postao/la smopiBVB » 19 jun 2012, 15:14

anton 1983 je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Tesko da ce Ozil na klupu .. mozda jedino tamo oko neke 75-80-te minute.
A bas bi volio vidjeti Gotze-a kako igra jer sam ga imao priliku samo jednom gledati i ono sto sam vidio je haos dobro :D

More on i na krilo...
U BvB-u mu i jeste pozicija na desnom krilu(ako mislis na Goetzea Antone?)
Ozila ne bih vadio iz igre,on kad je u najlosijoj formi moze navuci 3 igraca na sebe,a Podolski i Muller to niti su kad mogli niti ce moci,da su u zivotnoj formi!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 jun 2012, 15:17

I ti ga sad pretjera :D
Ozil moze navlacit po 3 iz ekipa tipa Racinga, Mallorce, Granade ..
Grke je teze navuci nego sto mislis.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 19 jun 2012, 15:23

M4kaveli je napisao/la:I ti ga sad pretjera :D
Ozil moze navlacit po 3 iz ekipa tipa Racinga, Mallorce, Granade ..
Grke je teze navuci nego sto mislis.
To je moje misljenje,ipak je jedan od najcjenjenijih play-eva u svijetu,protiv koga god da igra!Iako to nije bas dokazao do sada na Euru,mislim da se protivnici Elf-a ponajvise njega boje...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 jun 2012, 11:03

Nemojte uopste mastati o tome da ce Ozil na klupu,to se zasigurno nece zdogoditi!!!
amerosm je napisao/la:Na danasnjoj konferenciji za novinare Joakim je Özila stavio pod pritisak i rekao da ocekuje da isti naprosto u knock-out fazi eksplodira i da je dosad odigrao dobar turnir.

Nakon utakmice protiv Danske Schweinsteiger je indirektno izrazio kritiku prema igraci iz napada i rekao da je strasno umoran i da je morao puno trcati nego je to bio slucaj u prve dvije utakmice.
Protiv Grcke mora poceti Schürrle umjesto Podolskog - jer ovaj osim onog gola nije nista napravio na ovom prvenstvu.
Sto se tice ovog,ja sam slusao konferenciju, i nisam stekao dojam da je Ozila stavio pod pritisak nego mi je vise djelovalo tipa,on ce proradit kad nam bude najpotrebnije,nesh u tom fazonu...
Schweini Ozil i Bender mislim da su odradili posebni trening jucer u hotelu,schweinia malo boli skocni zglob,al nista strasno rekao je Low da ce danas trenirati svi normalno sa ekipom...
Ova dvojica su se zalila na umora bas kao i Schweini!

Vrlo je moguce da protiv Grcke po prvi put na ovom turniru priliku od prve minute dobije Miroslav Klose. Naime Low kazhe kako je Miro dosta bolje tehnicki potkovan nego Gomez sto bi trebao biti kljuc da se probije bunker Grcke koji oni planiraju odigrat!
Eh ako je tako,niko sretniji od mene. Pocasti nas Miro sa jednim saltom!!! :D

I da udarna vijest Mario Gotze se zali na svoje ne/igranje!!! hahahahhahahahhah Pa druze kako mislis igrat,ima to par igraca koji ce dobiti priliku prije tebe da udju. No on kad se zali sto ne igra pretpostavljam da je to opravdano,zar ne dortmundovci???
Stern des Südens

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 jun 2012, 11:08

proFCB je napisao/la:I da udarna vijest Mario Gotze se zali na svoje ne/igranje!!! hahahahhahahahhah Pa druze kako mislis igrat,ima to par igraca koji ce dobiti priliku prije tebe da udju. No on kad se zali sto ne igra pretpostavljam da je to opravdano,zar ne dortmundovci???
Naravno da je opravdano, nema smisla da najbolji njemacki igrac sjedi na klupi. :evil:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 jun 2012, 11:17

Hare_BvB je napisao/la:
proFCB je napisao/la:I da udarna vijest Mario Gotze se zali na svoje ne/igranje!!! hahahahhahahahhah Pa druze kako mislis igrat,ima to par igraca koji ce dobiti priliku prije tebe da udju. No on kad se zali sto ne igra pretpostavljam da je to opravdano,zar ne dortmundovci???
Naravno da je opravdano, nema smisla da najbolji njemacki igrac sjedi na klupi. :evil:
Well guess what??? Sjedit ce i dalje na toj klupi,jer su Podolski i Muller poprilicno zaduzili elf sa svojim partijama u dresu nacionalnog tima!!! Gotze je odradio dobar posao u Dortmundu,da nije bio povrijedjen mozda bi bila drugacija prica (vjerovatno bi dobijao priliku na slamcicu)!!!

No trenunto mali zuti,mozhe samo da fleisig trenira sa ostatkom elfa (i to treba da mu bude velika cast) i da grije klupu!
Stern des Südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 jun 2012, 11:43

Hare_BvB je napisao/la:Naravno da je opravdano, nema smisla da najbolji njemacki igrac sjedi na klupi.
hihihihihihiiiiiiiiiiii
vodis se onom starom ´vise puta ponovljena laz postaje istinom´ :?:
zao ti sto gocinjo ne igra? zelis ga u prvom timu jer vjerujes kako bi on bio taj covjek?
imam rjesenje :!:
prodajte ga bayernu i malac ce imati zagarantovano mjesto u udarnoj postavi elfa.

slika
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 jun 2012, 11:55

proFCB je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:
Well guess what??? Sjedit ce i dalje na toj klupi,jer su Podolski i Muller poprilicno zaduzili elf sa svojim partijama u dresu nacionalnog tima!!! Gotze je odradio dobar posao u Dortmundu,da nije bio povrijedjen mozda bi bila drugacija prica (vjerovatno bi dobijao priliku na slamcicu)!!!

No trenunto mali zuti,mozhe samo da fleisig trenira sa ostatkom elfa (i to treba da mu bude velika cast) i da grije klupu!

Bojim se da cemo upravo zbog tih "zasluznih" na krovu Evrope, nazalost, gledati neku ciganiju (Spa, Ita), a ne Njemacku.

Kao sto sad pricate za Gotzea ili Reusa da ne zasluzuju igrati u pocetnom sastavu, tako ste govorili i za Humelsa. I tvrdoglavi Low ga ubaci u prvi tim i lik bude medju najbolje ocijenjenim igracima na prvenstvu.

Ah taj Low...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 jun 2012, 12:09

Daj spustite se mal na zemlju,cak da je trener elf-a vas dragi Jurgen Klopp,on u ovakvoj situaciji ne bi ubacio Gotzea a,a kamoli u prvih 11!!!

Bravo seceru,kralju moj!!!
Stern des Südens

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2012, 12:15

pa jbg ,nek su u prvom timu igrac koji je sa svojim klubom ispao iz lige(podolski), i igrac koji ove sezone nije nsita osvojio i imao sramotnu sezoni(tomica).. a na drugoj strani lik koji je osvojio 2 puta ligu zaredom i jos i kup(Gece)... :shock: :shock:
logika.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 jun 2012, 12:21

mma_hz je napisao/la:pa jbg ,nek su u prvom timu igrac koji je sa svojim klubom ispao iz lige(podolski), i igrac koji ove sezone nije nsita osvojio i imao sramotnu sezoni(tomica).. a na drugoj strani lik koji je osvojio 2 puta ligu zaredom i jos i kup(Gece)... :shock: :shock:
druze ne poznajem te nikako!!! al ipak cu biti fin i dati ti odg na postavljeno pitanje! Taj momak koji je ispao sa svojim klubom iz lige je proglasen najboljim mladim igracem 2006.godine u Njemackoj (konkurencija Messi CR7). Takodjer je taj jedan igrac koji je ispao iz lige sa svojim klubom igrao za jednog giganta tipa Bayern Munchen!!!

Thomas Muller u tri godine 2finala lige prvaka,jedan od najboljih strijelaca SP 2010. godine! Standardni prvotimac giganta zvanog FC Bayern Munchen!
MALI EDIT, Thomas Muller najbolji mladi igrac SP 2010. godine!!!

I je li ti stvarno mislis da 2titule Bullia i titula kupa Njemacke u zadnje dvije godine automatski znace i igranje u elfu???

Give me a break
Stern des Südens

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2012, 12:27

proFCB je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:pa jbg ,nek su u prvom timu igrac koji je sa svojim klubom ispao iz lige(podolski), i igrac koji ove sezone nije nsita osvojio i imao sramotnu sezoni(tomica).. a na drugoj strani lik koji je osvojio 2 puta ligu zaredom i jos i kup(Gece)... :shock: :shock:
druze ne poznajem te nikako!!! al ipak cu biti fin i dati ti odg na postavljeno pitanje! Taj momak koji je ispao sa svojim klubom iz lige je proglasen najboljim mladim igracem 2006.godine u Njemackoj (konkurencija Messi CR7). Takodjer je taj jedan igrac koji je ispao iz lige sa svojim klubom igrao za jednog giganta tipa Bayern Munchen!!!

Thomas Muller u tri godine 2finala lige prvaka,jedan od najboljih strijelaca SP 2010. godine! Standardni prvotimac giganta zvanog FC Bayern Munchen!
MALI EDIT, Thomas Muller najbolji mladi igrac SP 2010. godine!!!

I je li ti stvarno mislis da 2titule Bullia i titula kupa Njemacke u zadnje dvije godine automatski znace i igranje u elfu???

Give me a break
smaras s tim engleskim al hajde..pa valjda se gledaju zadnji uspjesi..al ajde nbt ...ti si upravu..cuj 2006 proglasen za nesto.. :roll: ..ugl upravu si ..idemo dalje.. :D
FK SARAJEVO.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 jun 2012, 12:30

Naravno da sam ja upravu! Kraj rasprave!
I win!
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 jun 2012, 12:39

Ako ćemo tako gledati onda bi prva postava Elfa trebala biti iz BvB, i onda bi zajedno sa Holandijom pakovali kofere.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jun 2012, 12:39

Pa eto nek Muller igra al zato nek i Podolskog izbaci.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 jun 2012, 12:44

Saurman je napisao/la:Ako ćemo tako gledati onda bi prva postava Elfa trebala biti iz BvB, i onda bi zajedno sa Holandijom pakovali kofere.
istina. gola istina.
proFCB je napisao/la:Naravno da sam ja upravu! Kraj rasprave!
I win!
flawless victory 8-)
kraljttbvb je napisao/la:Kao sto sad pricate za Gotzea ili Reusa da ne zasluzuju igrati u pocetnom sastavu, tako ste govorili i za Humelsa. I tvrdoglavi Low ga ubaci u prvi tim i lik bude medju najbolje ocijenjenim igracima na prvenstvu.
dakle, lov je u pravu. ako je tako, onda ne vidim potrebu da se komentarisu njegove odluke.
valjda je on taj koji zna zasto gocinja i rojsa ostavlja na klupi.
haman se radi o nedostatku kvaliteta :mrgreen: :lol:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 jun 2012, 12:48

secer je napisao/la: dakle, lov je u pravu. ako je tako, onda ne vidim potrebu da se komentarisu njegove odluke.
valjda je on taj koji zna zasto gocinja i rojsa ostavlja na klupi.
haman se radi o nedostatku kvaliteta :mrgreen: :lol:
Kroos je doktor nauka za ovu dvojicu!
Stern des Südens

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 jun 2012, 13:28

secer je napisao/la: vodis se onom starom ´vise puta ponovljena laz postaje istinom´ :?:
Ne, vec se ne bojim pogledati istini u oci. :mrgreen:
secer je napisao/la:zao ti sto gocinjo ne igra? zelis ga u prvom timu jer vjerujes kako bi on bio taj covjek?
Naravski da mi je zao, isto kao i tebi :? . Malac je doveo u pitanje svoju karijeru zbog Eura i derpastog spletkarosa, jer se nije podvrgao operaciji pohabanog kuka proljetos. :evil: I da, Mario Gotze "is the one" :mrgreen: , kao sto vec rekoh.
proFCB je napisao/la:Kroos je doktor nauka za ovu dvojicu!
Bitchuj se Stojane. :lol:

Kroos je mala bezmuda placipickica koja na svom stadionu ne smije sutirati penal. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2012, 13:42

Saurman je napisao/la:
Ako ćemo tako gledati onda bi prva postava Elfa trebala biti iz BvB, i onda bi zajedno sa Holandijom pakovali kofere.
ako,ako..
FK SARAJEVO.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.