Nemojte uopste mastati o tome da ce Ozil na klupu,to se zasigurno nece zdogoditi!!!
amerosm je napisao/la:Na danasnjoj konferenciji za novinare Joakim je Özila stavio pod pritisak i rekao da ocekuje da isti naprosto u knock-out fazi eksplodira i da je dosad odigrao dobar turnir.
Nakon utakmice protiv Danske Schweinsteiger je indirektno izrazio kritiku prema igraci iz napada i rekao da je strasno umoran i da je morao puno trcati nego je to bio slucaj u prve dvije utakmice.
Protiv Grcke mora poceti Schürrle umjesto Podolskog - jer ovaj osim onog gola nije nista napravio na ovom prvenstvu.
Sto se tice ovog,ja sam slusao konferenciju, i nisam stekao dojam da je Ozila stavio pod pritisak nego mi je vise djelovalo tipa,on ce proradit kad nam bude najpotrebnije,nesh u tom fazonu...
Schweini Ozil i Bender mislim da su odradili posebni trening jucer u hotelu,schweinia malo boli skocni zglob,al nista strasno rekao je Low da ce danas trenirati svi normalno sa ekipom...
Ova dvojica su se zalila na umora bas kao i Schweini!
Vrlo je moguce da protiv Grcke po prvi put na ovom turniru priliku od prve minute dobije Miroslav Klose. Naime Low kazhe kako je Miro dosta bolje tehnicki potkovan nego Gomez sto bi trebao biti kljuc da se probije bunker Grcke koji oni planiraju odigrat!
Eh ako je tako,niko sretniji od mene. Pocasti nas Miro sa jednim saltom!!!
I da udarna vijest Mario Gotze se zali na svoje ne/igranje!!! hahahahhahahahhah Pa druze kako mislis igrat,ima to par igraca koji ce dobiti priliku prije tebe da udju. No on kad se zali sto ne igra pretpostavljam da je to opravdano,zar ne dortmundovci???