Tu sam ja, al sam odustao od lige..Edin TM87 je napisao/la:Kakav sad turnir, hajmo zavrsit zapoceto, moram skinut skalp vm22, starmo jesil tu?
Ustvari ako me niste vec zamjenili ostao bih..
Tu sam ja, al sam odustao od lige..Edin TM87 je napisao/la:Kakav sad turnir, hajmo zavrsit zapoceto, moram skinut skalp vm22, starmo jesil tu?
Sto? Stani da te ja pobijedim, pa da onda odustanistarmo94 je napisao/la:Tu sam ja, al sam odustao od lige..Edin TM87 je napisao/la:Kakav sad turnir, hajmo zavrsit zapoceto, moram skinut skalp vm22, starmo jesil tu?
Bola liga se nastavlja, nego konto malo turnir 2 na 2 da se zajebavamo samo veceras malo.Edin TM87 je napisao/la:Kakav sad turnir, hajmo zavrsit zapoceto, moram skinut skalp vm22, starmo jesil tu?
Ako ti je velnet kablovski internet onda me nista ne cudiANTIFA ! je napisao/la:Bola ostajem i ja , samo mi neko odg .
Jel do moje konekcija kad igram u protivnickoj sobi nenormalno laga meni , a kada protivnik igra u mojoj njemu laga .
Nek mi neko odgovori ?
![]()
![]()
OSTAJEM U LIGI !
a jbg, ja znam jako dugacak nacin, da sliku zalijepim npr u word, onda je convertujem nekako u jpg, onda upload na internet, pa link ovdjeANTIFA ! je napisao/la:brate ubaci link ovdje u Img![]()
3:5 za tebe brate pošteno , sretno u nastavku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.