Tu sam ja, al sam odustao od lige..Edin TM87 je napisao/la:Kakav sad turnir, hajmo zavrsit zapoceto, moram skinut skalp vm22, starmo jesil tu?
Ustvari ako me niste vec zamjenili ostao bih..
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Tu sam ja, al sam odustao od lige..Edin TM87 je napisao/la:Kakav sad turnir, hajmo zavrsit zapoceto, moram skinut skalp vm22, starmo jesil tu?
Sto? Stani da te ja pobijedim, pa da onda odustanistarmo94 je napisao/la:Tu sam ja, al sam odustao od lige..Edin TM87 je napisao/la:Kakav sad turnir, hajmo zavrsit zapoceto, moram skinut skalp vm22, starmo jesil tu?
Bola liga se nastavlja, nego konto malo turnir 2 na 2 da se zajebavamo samo veceras malo.Edin TM87 je napisao/la:Kakav sad turnir, hajmo zavrsit zapoceto, moram skinut skalp vm22, starmo jesil tu?
Ako ti je velnet kablovski internet onda me nista ne cudiANTIFA ! je napisao/la:Bola ostajem i ja , samo mi neko odg .
Jel do moje konekcija kad igram u protivnickoj sobi nenormalno laga meni , a kada protivnik igra u mojoj njemu laga .
Nek mi neko odgovori ?
![]()
![]()
OSTAJEM U LIGI !
a jbg, ja znam jako dugacak nacin, da sliku zalijepim npr u word, onda je convertujem nekako u jpg, onda upload na internet, pa link ovdjeANTIFA ! je napisao/la:brate ubaci link ovdje u Img![]()
3:5 za tebe brate pošteno , sretno u nastavku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.