FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 jun 2012, 12:35

Kako bi to voljeli:

slika

Realnost

slika

Sramota stvarno...
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jun 2012, 12:37

Tuzla950 je napisao/la:Negdje sam davno pročitao,navijači nekog "Njemačkog kluba 2.liga" ,isto tako obećanja pravit će se stadion ovako onako i ljudima pukne film skupe novac između sebe i sami krenu da prave tribinu :mrgreen: (ako nađem str.proslijedit ću) CAREVI!
Bilo je to na forumu vise puta, mislim da nije u pitanju njemacka liga (mozda i grijesim). Samo sto oni nisu "digli" stadion ono od temelja, nego su veci imali stadion samo su ga renovirali.

Uglavnom odlicno su uradili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 21 jun 2012, 13:21

Danas sam prolazio pored stadiona , ima uradili su ogradu dole prema terenu citavom duzinom , uradili su ulaze napravili okvire za kapije i unutra su dosta napravili ... ostalo je jos 2 stuba i krov na 3 stuba i stepenice za ulaz + stolice ....... moglo bi to biti gotovo do kraja godine !
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 21 jun 2012, 13:34

SaltBoY je napisao/la:Danas sam prolazio pored stadiona , ima uradili su ogradu dole prema terenu citavom duzinom , uradili su ulaze napravili okvire za kapije i unutra su dosta napravili ... ostalo je jos 2 stuba i krov na 3 stuba i stepenice za ulaz + stolice ....... moglo bi to biti gotovo do kraja godine !
Što nisi slikao,pa postavio na forum? :D Možda je to nebitno,ali svaka sitnica koja se uradi oko našeg stadiona je VELIKO 8-)

@Benjo_AFC86 ,

biće aBd! ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2012, 13:53

SaltBoY je napisao/la:Danas sam prolazio pored stadiona , ima uradili su ogradu dole prema terenu citavom duzinom , uradili su ulaze napravili okvire za kapije i unutra su dosta napravili ... ostalo je jos 2 stuba i krov na 3 stuba i stepenice za ulaz + stolice ....... moglo bi to biti gotovo do kraja godine !
ogradu su uradili ne zbog nas vec zbog koncerta zdravka colica :)...da je zbog nas nebi garant je jos postavili ebiga :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 21 jun 2012, 14:08

@Tuzla950

Ma nisam imao kad vrucina ubila pozurio kuci :D :D

@SaltCityAttack ,

Ne vjerujem da ce se ona tribina pustiti za koncert jer nema stepenice .... msm ima dole one do wc-a ....

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 jun 2012, 16:21

SaltCityAttack je napisao/la:
ogradu su uradili ne zbog nas vec zbog koncerta zdravka colica :)...da je zbog nas nebi garant je jos postavili ebiga :)
e ebi ga, ne moras sve pokvariti :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2012, 16:46

ma ne kvarim ja nista to je ono nasto smo navikli godinama...nebi me iznenadilo da publika bude smjestena na tribini na koncertu...ako bude trbea prekinut koncert :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 jun 2012, 16:55

Elegant je napisao/la:
Tuzla950 je napisao/la:Negdje sam davno pročitao,navijači nekog "Njemačkog kluba 2.liga" ,isto tako obećanja pravit će se stadion ovako onako i ljudima pukne film skupe novac između sebe i sami krenu da prave tribinu :mrgreen: (ako nađem str.proslijedit ću) CAREVI!
Bilo je to na forumu vise puta, mislim da nije u pitanju njemacka liga (mozda i grijesim). Samo sto oni nisu "digli" stadion ono od temelja, nego su veci imali stadion samo su ga renovirali.

Uglavnom odlicno su uradili.
jeste njemačka liga, @Tuzla950 je u pravu za to, navijači Union Berlina su to radili ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 jun 2012, 23:16

Ibraković ostaje trener Slobode , to me raduje stvarnoo jer posle ostavke Bajramovića sad očekujem da će se nesto promijenit drastično u klubu i da će sve ići na bolje. Mislim da će nas Ibraković vratit tamo gdje nam je i mjesto a to je Premijer liga.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 22 jun 2012, 00:00

fukara87 je napisao/la:Ibraković ostaje trener Slobode , to me raduje stvarnoo jer posle ostavke Bajramovića sad očekujem da će se nesto promijenit drastično u klubu i da će sve ići na bolje. Mislim da će nas Ibraković vratit tamo gdje nam je i mjesto a to je Premijer liga.
Ovo je dobra vijest , nadam se da cemo uspjeti sastaviti dobar igracki kadar za pocetak sezone ... valjda nece svi otici

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2012, 01:03

jedini gubitak je eventualni odlazak Mujkica( vec otisao), Joguncica, Zoletica, Cejvanovica, Bekica i J.Mesanovica te mozda Divkovica...a sto se tice ostalih- tesko da mozes naci gore od njih, jos pogotov ako se imalo popravi situacija u klubu.

ja bih volio da ostanu i Salihovic, Efendic, Hasanovic, Smigalovic ( juniore tipa Ribic, Jusufovic, Prses itd ne racunam tu-njih bi sve zadrzao), ali bilo ko od njih da ode- lako se moze nadomjestiti, samo nek se situacija u klubu sredi lako cemo mi za te nazovi igrace. ponavljam od 80% onih sto su zavrsili sezonu trebalo bi se stvarno dobro potruditi da nadjes losije.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 22 jun 2012, 03:29

svaka cast ultrasstyle_tz za post, vecina ekipe od prosle sezone je za smece, a vidim ranije likovi pisu ne treba nikom dati da ode, pa kad bi ih zadrzali ispali bi i iz ove lige, fino ce to Ibrak posloziti i ne sumnjam u ekspresan povratak;)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 22 jun 2012, 04:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:jedini gubitak je eventualni odlazak Mujkica( vec otisao), Joguncica, Zoletica, Cejvanovica, Bekica i J.Mesanovica te mozda Divkovica...a sto se tice ostalih- tesko da mozes naci gore od njih, jos pogotov ako se imalo popravi situacija u klubu.

ja bih volio da ostanu i Salihovic, Efendic, Hasanovic, Smigalovic ( juniore tipa Ribic, Jusufovic, Prses itd ne racunam tu-njih bi sve zadrzao), ali bilo ko od njih da ode- lako se moze nadomjestiti, samo nek se situacija u klubu sredi lako cemo mi za te nazovi igrace. ponavljam od 80% onih sto su zavrsili sezonu trebalo bi se stvarno dobro potruditi da nadjes losije.

Svaka cast na iskrenosti..slazem se s tobom da to sto si nabrojo jedino vrijedi u slobodi,,a za ostale,,tesko klubovima kojim oni budu pojacanja.. :) Cuo sam da su zoletic i mesanovic pred prelaskom u gradinu..tako se prica po srebreniku,,za zoletica vjerujem a mislim da ce mesanovic nac bolji angazman od gradine,,jedino ako ne nadje nista onda bi mogo zavrsit u gradini..toj dvojici je menadzer ado husaric glavni covjek u gradini..
OFK Gradina Srebrenik

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 22 jun 2012, 12:35

Ja sam cuo da Zoletic i Jahic ostaju sigurno jer se planira s njima kao iskusnim igracima u timu,Mujka je otiso stvarno steta al treba krenut dalje,,za smigalovica se prica da ce u banovice jer se ne pojavljuje na treninzima nikako niti je bio na prozivci,uglavnom su ostali civic efendic hasanovic ribic jusufovic,dosta bi nam pomogao tu i omic da se vrati i po koji jos iskusni igrac nebi bilo lose..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 22 jun 2012, 12:36

I Efendić je blizu odlaska .. pregovara sa Gradinom..
A Zola ti ide 99% vjeruj ;)

a zanima me za Divkovića da li neko zna da li je on igrao u Gradini prije možda 5-6 godina , ili je to drugi :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 jun 2012, 13:05

Benjo_AFC86 je napisao/la:I Efendić je blizu odlaska .. pregovara sa Gradinom..
A Zola ti ide 99% vjeruj ;)

a zanima me za Divkovića da li neko zna da li je on igrao u Gradini prije možda 5-6 godina , ili je to drugi :D
Vjerovatno miliš na Denisa Divkovića
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

bihacusrcu
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu » 22 jun 2012, 21:34

imal tuzlaci ista kod vas...najavljujete premijer ligu,a nikakvih novosti,jedinstvo je za dva dana roka prelaznog vec se pojacalo sa dvojicom igraca

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 23 jun 2012, 01:02

Ovi sto su bili na prozivi 20-25 igraca novih znaci nije starih oni ce tek kasnije doc su danas zavrsili treninge koje su vodili par dana, ceka se konacni spisak ko ostaje a ko je otpisan koji ce biti kroz 2-3 dana.

Vidicemo jos sta ce biti mozda u ponedeljak bude utakmica izmedju njih pa ce se gledat ko ostaje.
4 dana se samo gledala fizicka sprema dosta ih je odustalo, ili su otjerani jer nemaju kondicije.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 23 jun 2012, 07:47

SaltCityAttack je napisao/la: Da smo mi bogdo poslusali rahmetli Hamdiju Hodzica-Hodzu tada sportskog menagera naseg kluba , kao i menagera Alena Mesanovica...covjek je zelio izgraditi stadion sa nekim slovencima,samo sto bi on imao neke svoje poslovne prostore u stadionu, ali mi to nismo zeljeli...a ovako smo sad evo prepustili stadion gradskim vlastima, pa ce nas jos malo i istjerat :)
kralju svaki posao sa slovencima u ovoj zemlji je propao ili nije poceo nikako, imas primjer grbavice, ovo boldirano potpuno isto..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.