Realnost

Sramota stvarno...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bilo je to na forumu vise puta, mislim da nije u pitanju njemacka liga (mozda i grijesim). Samo sto oni nisu "digli" stadion ono od temelja, nego su veci imali stadion samo su ga renovirali.Tuzla950 je napisao/la:Negdje sam davno pročitao,navijači nekog "Njemačkog kluba 2.liga" ,isto tako obećanja pravit će se stadion ovako onako i ljudima pukne film skupe novac između sebe i sami krenu da prave tribinu(ako nađem str.proslijedit ću) CAREVI!
Što nisi slikao,pa postavio na forum?SaltBoY je napisao/la:Danas sam prolazio pored stadiona , ima uradili su ogradu dole prema terenu citavom duzinom , uradili su ulaze napravili okvire za kapije i unutra su dosta napravili ... ostalo je jos 2 stuba i krov na 3 stuba i stepenice za ulaz + stolice ....... moglo bi to biti gotovo do kraja godine !
ogradu su uradili ne zbog nas vec zbog koncerta zdravka colicaSaltBoY je napisao/la:Danas sam prolazio pored stadiona , ima uradili su ogradu dole prema terenu citavom duzinom , uradili su ulaze napravili okvire za kapije i unutra su dosta napravili ... ostalo je jos 2 stuba i krov na 3 stuba i stepenice za ulaz + stolice ....... moglo bi to biti gotovo do kraja godine !
e ebi ga, ne moras sve pokvaritiSaltCityAttack je napisao/la:ogradu su uradili ne zbog nas vec zbog koncerta zdravka colicaSaltBoY je napisao/la:Danas sam prolazio pored stadiona , ima uradili su ogradu dole prema terenu citavom duzinom , uradili su ulaze napravili okvire za kapije i unutra su dosta napravili ... ostalo je jos 2 stuba i krov na 3 stuba i stepenice za ulaz + stolice ....... moglo bi to biti gotovo do kraja godine !...da je zbog nas nebi garant je jos postavili ebiga
jeste njemačka liga, @Tuzla950 je u pravu za to, navijači Union Berlina su to radiliElegant je napisao/la:Bilo je to na forumu vise puta, mislim da nije u pitanju njemacka liga (mozda i grijesim). Samo sto oni nisu "digli" stadion ono od temelja, nego su veci imali stadion samo su ga renovirali.Tuzla950 je napisao/la:Negdje sam davno pročitao,navijači nekog "Njemačkog kluba 2.liga" ,isto tako obećanja pravit će se stadion ovako onako i ljudima pukne film skupe novac između sebe i sami krenu da prave tribinu(ako nađem str.proslijedit ću) CAREVI!
Uglavnom odlicno su uradili.
Ovo je dobra vijest , nadam se da cemo uspjeti sastaviti dobar igracki kadar za pocetak sezone ... valjda nece svi oticifukara87 je napisao/la:Ibraković ostaje trener Slobode , to me raduje stvarnoo jer posle ostavke Bajramovića sad očekujem da će se nesto promijenit drastično u klubu i da će sve ići na bolje. Mislim da će nas Ibraković vratit tamo gdje nam je i mjesto a to je Premijer liga.
ultrasstyle_tz je napisao/la:jedini gubitak je eventualni odlazak Mujkica( vec otisao), Joguncica, Zoletica, Cejvanovica, Bekica i J.Mesanovica te mozda Divkovica...a sto se tice ostalih- tesko da mozes naci gore od njih, jos pogotov ako se imalo popravi situacija u klubu.
ja bih volio da ostanu i Salihovic, Efendic, Hasanovic, Smigalovic ( juniore tipa Ribic, Jusufovic, Prses itd ne racunam tu-njih bi sve zadrzao), ali bilo ko od njih da ode- lako se moze nadomjestiti, samo nek se situacija u klubu sredi lako cemo mi za te nazovi igrace. ponavljam od 80% onih sto su zavrsili sezonu trebalo bi se stvarno dobro potruditi da nadjes losije.
Vjerovatno miliš na Denisa DivkovićaBenjo_AFC86 je napisao/la:I Efendić je blizu odlaska .. pregovara sa Gradinom..
A Zola ti ide 99% vjeruj
a zanima me za Divkovića da li neko zna da li je on igrao u Gradini prije možda 5-6 godina , ili je to drugi
kralju svaki posao sa slovencima u ovoj zemlji je propao ili nije poceo nikako, imas primjer grbavice, ovo boldirano potpuno isto..SaltCityAttack je napisao/la: Da smo mi bogdo poslusali rahmetli Hamdiju Hodzica-Hodzu tada sportskog menagera naseg kluba , kao i menagera Alena Mesanovica...covjek je zelio izgraditi stadion sa nekim slovencima,samo sto bi on imao neke svoje poslovne prostore u stadionu, ali mi to nismo zeljeli...a ovako smo sad evo prepustili stadion gradskim vlastima, pa ce nas jos malo i istjerat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.