nemampojma je napisao/la:Zna se ko je prvi, Messi je drugi, a onda idu igrači poput Xavija, Inieste, Ronalda, Xabija...
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
FORZA NAPOLI
Jel to stvarno neznas ?Bulkin je napisao/la:nemampojma je napisao/la:Zna se ko je prvi, Messi je drugi, a onda idu igrači poput Xavija, Inieste, Ronalda, Xabija...ko je prvi..
Pa logicno Arbeloa
Visca el Barça ! Mes que un club !
DesimaL je napisao/la:Jel to stvarno neznas ?Bulkin je napisao/la:nemampojma je napisao/la:Zna se ko je prvi, Messi je drugi, a onda idu igrači poput Xavija, Inieste, Ronalda, Xabija...ko je prvi..
Pa logicno Arbeloa
Ehhh to je onaj..
Iniesta je najbolji nogometas na svijetu trenutno, za mene..
Ali ako Spanije uzme EP 2012 a Casillas nastavi.., trebao bi da uzme zlatnu loptu, jer imena Iniesta, Xabi, Xavi, Ramos itd.. ne bi culi u daljem toku takmicenja da ovog nema, Casillas je glava pobjeda, valjda se i golmani racunaju u ovom sportu..
FORZA NAPOLI
Pa ja ne znam kad je neki golman dobio zlatnu loptu ..
I bas ce je on dobiti pored Messija
+ sto je Casillas proslu sezonu primao smjesne golove.
I bas ce je on dobiti pored Messija
+ sto je Casillas proslu sezonu primao smjesne golove.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Offtopicarite da valja
Svi smo slozni da je Arbeloa No1 svjetskog fudbala
Za sve ostale rasprave postoje predvidjene teme
On topic: Francuzi potvrdili igranje i Nasrija i Riberyja, iako su imali neke manje ozljede.
On topic: Francuzi potvrdili igranje i Nasrija i Riberyja, iako su imali neke manje ozljede.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Ofirno to Francuzi prenose pritisak na Furiju.
Juce onaj Blanc izjavljuje kako je doslo do sukoba unutar svlacionice
Juce onaj Blanc izjavljuje kako je doslo do sukoba unutar svlacionice
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- nemampojma
- Kontakt:
Bulkin je napisao/la:ko je prvi..
DesimaL je napisao/la: Jel to stvarno neznas ?
Pa logicno Arbeloa
Bravo dečki.Mulder je napisao/la:Offtopicarite da valjaSvi smo slozni da je Arbeloa No1 svjetskog fudbala
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Arbeloa je kad se sve sabere i oduzme jedan prosjecan igrac.
Mislim da je na nivou Levante-a.
Mislim da je na nivou Levante-a.
[youtube][/youtube]
Eh, sutra...
Eh, sutra...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]
Vamooooooooooooosssss!!
Vamooooooooooooosssss!!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- raul-zakon
- Kontakt:
Znači ipak je Vieira dao drugi gol za Gale.D10S je napisao/la:[youtube][/youtube]
Eh, sutra...
Što li sam ja mislio da je TH?!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Madridska 'Marca' piše da najbolji igrač Španije u dosadašnjem dijelu Evropskog prvenstva, Andres Iniesta, neće započeti večerašnju utakmicu protiv Francuske.
Zato sto je Henry u cetvrtfinalu protiv Brazila dao skoro identican gol kao Vieira. 100% zato.raul-zakon je napisao/la: Što li sam ja mislio da je TH?!
MandraX@ Nidje veze. Igra Casper i veceras 100%.
http://www.marca.com/eventos/marcador/f ... s/spa_fra/" onclick="window.open(this.href);return false;
Xabi Alonso veceras upisuje stoti nastup za reprezentaciju. Zanimljivo je to da je Raul na svoj stoti nastup dozivio poraz u osmini finala Svjetskog prvenstva upravo od Francuske.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Sretno Crvena Furija.. 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- raul-zakon
- Kontakt:
@D10S
MoRe bit' da je zato.
Imam provjerenu informaciju da Iniesta igra včrs, a da će brko včrs umjesto Xabia staviti J.Martineza da igra, kako se ne bi ponovilo to sa stotim nastupom i Francuzima. Brko inače praznovjeran plaho.

MoRe bit' da je zato.
Imam provjerenu informaciju da Iniesta igra včrs, a da će brko včrs umjesto Xabia staviti J.Martineza da igra, kako se ne bi ponovilo to sa stotim nastupom i Francuzima. Brko inače praznovjeran plaho.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
VAMOS ESPANA!
El-nino će ih uništit' večeras!
El-nino će ih uništit' večeras!
Nece Francuze nitko unistiti. Unistiti se mogu reprezentacije poput Irske, Armenije, Madjarske i slicnih. Francuska sigurno ne moze. Pogotovo ne ako znamo da Spanija nije dobila Franucku ni u jednoj bitnijioj utakmici. Bit ce guravo veceras, ali ocekujem pobjedu Spanije, kakvu-takvu. Francuskoj fali ono "nesto" za veliki podvig kakav je izbacivanje najjace reprezentacije sa turnira. Jedva cekam utakmicu...
Iako jos nije potvrdjeno, izgleda da Fabregas pocinje, Torres klupa! Vamos Espana!
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- nemampojma
- Kontakt:
Španija: Casillas; Arbeloa, Ramos, Piqué, Alba; Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Silva, Iniesta i Cesc.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
"Lazna" devetka - "Lazna" Spanija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.