Ne znam č i ć u mojoj mahali toga nije bilosfpborac je napisao/la: $ се - ", ево $ " &. Прво, " " ? - ?. ", & " " " " ". $, нова " & је " & $ је сјеверна ". ? су " " рата а " $ на " " на & је ? " &. $ по ", ? се ? у $ $ ? &, ?' $?

Znači da je prije rata ta sjeverna tribina bila za gostujuće navijače, to sam pit'o. I da li je i za nje bila kasarna?
Slike jesu uslikane iz zgrade Vlade.
Ovaj što pita kako izgleda ovo Borac napisano. Ružno brate, nije što je čirilica jer čirilica je u suštini ljepše pismo od latinice pogotovo kad su u pitanju pisana slova. Nego brate znaš kad nešto nećemu ne stoji, a Borcu fakat ne stoji. Zamisli ne do Bog da neko napiše Željo čirilicom kako bi to bolo oči. K'o golubu sise. Evo Kozara iz Bos. Gradiške je primjer kako po svako cijenu ne treba dirati nešto na što su oči navikavane decenijama.
Nemojte me samo uvlačiti u priču o pismima i politici jer neću odgovarati obzirom da zaista sa pismima nemam problema osim kad vidim da se koriste u političke svrhe.
Suština je bila da metnem slike koje sam uhvatio i da mi je drago da se prave stadioni po državi, ali naravno da njihova svrha bude sportske, a ne političke prirode tj. raznih nereda, nacionalizma i ostalog što smo mogli gledati u BL već moglo bi se reči tradicionalno.