FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Odličan vam je stadion, mrak izgleda ovako iz, kako navode, zgrade vlade. 
Hayley <3

BORAC piše tamo gdje treba i izgleda super...
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
" ? &
? у 1. ? ? за & ?: ? (?), " " ($), & ? ("), " (?), ? (С. "), $ ("), Санта ? ($), ? (?), $ ? (С. "), Хеунесе (?), ' 05 (?), / (?), $ $ (?), Зета (Црна Гора), ? (Црна Гора), " ' ($), Транс Нарва ("), " (?), ? (?), Тор " ($), $ " (&), " $ (&), / ' ("), " " (& острва), $ (С. "), ' (?), $ & ("), УСВ %/' (?), Теута $ (?), " (& острва), Ф.Ц. Санта ? ($), & $ (?), " " ("), ? " (Сан "), ? (Сан ").
meni se ove 2 ekipe cine kao malo jace a ovo ostalo gola voda
? у 1. ? ? за & ?: ? (?), " " ($), & ? ("), " (?), ? (С. "), $ ("), Санта ? ($), ? (?), $ ? (С. "), Хеунесе (?), ' 05 (?), / (?), $ $ (?), Зета (Црна Гора), ? (Црна Гора), " ' ($), Транс Нарва ("), " (?), ? (?), Тор " ($), $ " (&), " $ (&), / ' ("), " " (& острва), $ (С. "), ' (?), $ & ("), УСВ %/' (?), Теута $ (?), " (& острва), Ф.Ц. Санта ? ($), & $ (?), " " ("), ? " (Сан "), ? (Сан ").
meni se ove 2 ekipe cine kao malo jace a ovo ostalo gola voda
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
a izgleda djavola lijepo
isti dan prije koju godinu kad je napravljena tribina, na sajtu borac-sport sam ja napisao kako mi je VEOMA DEBILNO da na istoku to pise borac i iza toga stojim i dan danas 
naime na zapadu je uvijek pisalo FK borac i dobro neka pise (nebitno koji pismom) i onda na suprotnoj tribini pise BORAC :O el tu ima ista fino :s mogli su na istok staviti banjaluka ili posto imaju oni ulazi takvi kakvi su pa je borac tu i sjelo al onda su na zapadu mogli nest drugo napisati (posto je tamo jedan ulaz i moze se pisati sta god, nebi se nist odstupalo) al ovako je skroz ruzno i bezvezno
a recimo da su tako uradili sad su na sjever mogli staviti 1926
ili nest slicno 
ovo se odnosi na post Baklje, samo nisam htio da citiram tako dugacak post
naime na zapadu je uvijek pisalo FK borac i dobro neka pise (nebitno koji pismom) i onda na suprotnoj tribini pise BORAC :O el tu ima ista fino :s mogli su na istok staviti banjaluka ili posto imaju oni ulazi takvi kakvi su pa je borac tu i sjelo al onda su na zapadu mogli nest drugo napisati (posto je tamo jedan ulaz i moze se pisati sta god, nebi se nist odstupalo) al ovako je skroz ruzno i bezvezno
ovo se odnosi na post Baklje, samo nisam htio da citiram tako dugacak post
delko...na istoku ne može ništa drugo sem Borac jer su ti ulazi sjebani, a na zapadu isto ne moze nista sem fk Borac...
jeste da ima samo jedan ulaz ali ima te sjebane stepenice od kojih ne mozes napisati Banja Luka, bilo bi bas nakaradno, zato su to i uradili...meni licno je fino, na sjeveru pise Banja Luka kontam da bi na jugu moglo to 1926, ali ipak mislim da ce i tamo pisati Banja Luka da ide u krug Fk Borac Banja luka, Borac Banja Luka...kontaš...

Što se tiče protivnika za evropu mislim da bi najvise odgovarali ovi iz San Marina...
jeste da ima samo jedan ulaz ali ima te sjebane stepenice od kojih ne mozes napisati Banja Luka, bilo bi bas nakaradno, zato su to i uradili...meni licno je fino, na sjeveru pise Banja Luka kontam da bi na jugu moglo to 1926, ali ipak mislim da ce i tamo pisati Banja Luka da ide u krug Fk Borac Banja luka, Borac Banja Luka...kontaš...
Što se tiče protivnika za evropu mislim da bi najvise odgovarali ovi iz San Marina...
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
moze se na zapadu sta god napisati
komotno moze na zapad stati banjaluka
jer i sad fk borac je samo jedno slovo manje a pri tom ima razmaka izmedju fk i borac znaci ima mjesta za banjaluka
a za istok sam i rekao neka ostane borac zbog onih ulaza
a znam ja za taj fol borac banjaluka ukrug ali je debilno da na jednoj stoji FK BORAC A NA SUPROTNOJ BORAC
zar nije jbte
znaci ko da se neko zajebav'o
ali opet kazem ni ta ideja u krug mi se ne svidja bas bas;) draze bi mi bilo da na jug-sjever stoji 1926 ili cak ako ce lesinari prelaziti na neku od tribina (sjever-jug) sto je vrlo moguce, da na toj (sjever ili jug) stoji 1987 a na suprotnoj na onoj na kojoj ne budu lesinari nek stoji 1926 i bilo bi mnogo bolje
msm ne mora to moz bilo sta
al fk borac pa onda borac
stvarno bzvz 
p.s. uglavnom to je ono kad se moze birati sta bih, no ono sto je najvaznije da su stolice tu na lijepo uredjenim tribiniama, taman nista ne pisalo, i sve stolice bile crvene - to nije mnogo vazno
p.p.s. ovo za ligu evrope, valjda ce i nas sreca jednom pomilovati
pa da dobijemo kvalitetom slabije od sebe 
p.s. uglavnom to je ono kad se moze birati sta bih, no ono sto je najvaznije da su stolice tu na lijepo uredjenim tribiniama, taman nista ne pisalo, i sve stolice bile crvene - to nije mnogo vazno
p.p.s. ovo za ligu evrope, valjda ce i nas sreca jednom pomilovati
neki kao da zaboravljaju na sta je stadion licio prije nekoliko godina
pa dopustaju sebi da se "gospodi" ne svidja sta pise kao ruzno pise.boze ti sacuvaj
U pravu si za dokumente samo je fol u tome što dokument (original postoji u klubu i našim publikacijama) o osnivanju kluba nije pisao Željo nego tadašnja vlast Kraljevine, a što se tiče Želje evo kako je izgledao prvi grb:veteran 1987 je napisao/la:Nebi trebalo da vam cirilica bode oci, jer ako se nevaram i dokumenti o osnivanju vaseg kluba su napisani cirilicom,čamac je napisao/la:Ne znam č i ć u mojoj mahali toga nije bilosfpborac je napisao/la: $ се - ", ево $ " &. Прво, " " ? - ?. ", & " " " " ". $, нова " & је " & $ је сјеверна ". ? су " " рата а " $ на " " на & је ? " &. $ по ", ? се ? у $ $ ? &, ?' $?![]()
Znači da je prije rata ta sjeverna tribina bila za gostujuće navijače, to sam pit'o. I da li je i za nje bila kasarna?
Slike jesu uslikane iz zgrade Vlade.
Ovaj što pita kako izgleda ovo Borac napisano. Ružno brate, nije što je čirilica jer čirilica je u suštini ljepše pismo od latinice pogotovo kad su u pitanju pisana slova. Nego brate znaš kad nešto nećemu ne stoji, a Borcu fakat ne stoji. Zamisli ne do Bog da neko napiše Željo čirilicom kako bi to bolo oči. K'o golubu sise. Evo Kozara iz Bos. Gradiške je primjer kako po svako cijenu ne treba dirati nešto na što su oči navikavane decenijama.
Nemojte me samo uvlačiti u priču o pismima i politici jer neću odgovarati obzirom da zaista sa pismima nemam problema osim kad vidim da se koriste u političke svrhe.
Suština je bila da metnem slike koje sam uhvatio i da mi je drago da se prave stadioni po državi, ali naravno da njihova svrha bude sportske, a ne političke prirode tj. raznih nereda, nacionalizma i ostalog što smo mogli gledati u BL već moglo bi se reči tradicionalno.

Malo je naših klubova pogotovo starijih čija je istorija dokumentovana do u detalje kao što je Željo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
sto ne volim maloumne ljude pa to ti jefredi je napisao/la:neki kao da zaboravljaju na sta je stadion licio prije nekoliko godinapa dopustaju sebi da se "gospodi" ne svidja sta pise kao ruzno pise.boze ti sacuvaj
p.s. nzm zasto stavljas gospoda pod znake navoda
ja ne znam sta bi ti to napisao majke ti a da nije ovo sto jeste zapad fk borac istok borac sjever banjaluka i jug lesinari.ne znam sta vise treba.stadion kad se zavrsi bice najbolji u drzavi uz mozda bilino polje
pa eto okej je borac-banjaluka-lesinari al je bzvz sto 2 puta pise borac, ito da pise bar isto vec FK BORAC PA BORAC
skroz bezvezno izgleda
upada u oci pravo
no nije ni bitno
nek pise sta hoce 
Odlična sjeverna tribina,svaka čast na rekonstrukciji samo da nema one atletske staze još bolji ugođaj bi bio...još kada bi reprezentacija mogla igrati gore umjesto na oranici-Bilinom polju bilo bi super..
a sta fali atletskoj ?
to je ionako gradski stadion, i treba da ima atletsku
koja je bas sminka prava 
evo jedna od danas oko 19h
pogled sa juzne strane 

desni klik - open image
evo jedna od danas oko 19h

desni klik - open image
A moze li mi neko objasniti kakvi su ovo stubovi na sjevernoj strani? Da li je ovo ostavljeno za moguce natkrivanje tribine u buducnosti ili ce sluziti za nesto drugo? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
ne znam o kakvim stubovima govoris ali na sjeveru ima "mali krov". ne znam kako bih ga nazvao. imas ovdje slike pa pogledaj. taj "krov" je od betona pokriva samo gornji dio tribine...BlueTiger je napisao/la:A moze li mi neko objasniti kakvi su ovo stubovi na sjevernoj strani? Da li je ovo ostavljeno za moguce natkrivanje tribine u buducnosti ili ce sluziti za nesto drugo? Hvala
Joj kad dodje ljoZe na ovaj velelepni stadion pa zabija 3-4 komada i Hladno uzme tri boda
Ako me razumete?
Razumijes ti mene burazere moj 
TRI BODA MOZE IZ BANJA LUKE UZETI SAMO ZA ZELENIM STOLOMLuca.Toni je napisao/la:Joj kad dodje ljoZe na ovaj velelepni stadion pa zabija 3-4 komada i Hladno uzme tri bodaAko me razumete?
POSLIJE PRVOG GOLA ZELJE LESINARI CE POKAZATI KO SU I STA SU. manijaci CUVAJTE SE DA NE OSTANETE BEZ TRANSOVA.
pa ova se tribina pravi samo da bi navijaci zeljeznicara teze bjezali. 
harson je napisao/la:TRI BODA MOZE IZ BANJA LUKE UZETI SAMO ZA ZELENIM STOLOMLuca.Toni je napisao/la:Joj kad dodje ljoZe na ovaj velelepni stadion pa zabija 3-4 komada i Hladno uzme tri bodaAko me razumete?
POSLIJE PRVOG GOLA ZELJE LESINARI CE POKAZATI KO SU I STA SU. manijaci CUVAJTE SE DA NE OSTANETE BEZ TRANSOVA.

Hoce ovo stvarno ovako izgledati ??
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.