Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

adnan24
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemacke - Elf

Post Postao/la adnan24 » 23 jun 2012, 00:20

Bravo za Low-a...vuce prave poteze :D Mislio sam da je tvrdoglaviji, a ipak je pokazao i damu veceras...nije mala stvar ostaviti prvog strijelca turnira na klupi a u isto vrijeme u prvih 11 staviti momka koji nije odigrao ni minut u grupnoj fazi.

Dominacija od samog starta uz veliki broj dobrih prilika...Schurlle mozda i obezbjedio mjesto u prvih 11 umjesto Podolskog.Reus takodje odlican...Ozil odigrao najbolji mec na turniru iako sam bio ljut poslije onog promasenog zicera na 0-0 :mrgreen:

Lahm kapitenski prelomio kad niko drugi nije mogao :D Schweini dosta los,ne smije se toliko grijesiti u 1/2 finalu.

Napokon minute i za Gotzea :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 jun 2012, 00:44

Večeras jako dobra partija Njemačke. Mislim jasno je da je puno kvalitetnija njemačka repka od Grčke, ali i Rusi su kvalitetniji kada gledaš pa su izgubili.
Elf je od početka krenuo hrabro, ofanzivno, s velikim pritiskom, a jedino što se moglo prigovorit što bolje nisu šanse već i prije iskorištene. Lahm ga je zabio i pokazao još jednom svoju klasu. Lahm u nekim utakmicama nije bio toliko zapažen, ali većinom svoj posao dobro odrađuje i sviđa mi se što je danas stalno bio aktivan, stalno prema naprijed pokušavao, vršio je taj pritisak jer je stalno pokušavao da probije grčku odbranu. To mu je onda na kraju prvog dijela i pošlo za rukom ili ti nogom, pa je zabio odličan gol.

Vrlo bitno je i to što ekipu nije pokosilo izjednačenje Grka, nego se krenulo opet hrabro naprijed da se opet što prije zabije pogodak i onda je uslijedila ta fantastična i fenomenalna golčina Khedire. Khedira mi se nekako čini kao pravi vođa ovog tima, on pokazuje prezentnost na terenu, povlači loptu, danas zabije bitan pogodak, prilazi kad je kakva frka, nekad da smiri, nekad da malo zaprijeti, da pokaže malo mangupluka i da protivniku pokaže koje gazda. Schweinsteiger je često bio taj koji je predvodio tim, ali sada se Khedira nekako više ističe i nekako je on meni za sad najbolji igrač Njemačke na ovom turniru. Naravno da su tu odmah i Hummels, Lahm, pa Ozil večeras konačno pokazao svoju klasu, jer on je taj graditelj igre i čak vjerovatno i najkvalitetniji igrač ovog tima (iako je više kvalitetni igrača na istom nivou). Boateng je večeras mogao biti i bolji. Reus je zabio efektan gol i bio dobar, Schurlle solidan, ali on se puno ispucava, to mi se malo ne sviđa. On mora malo više loptu dodavat, biti efektivniji.

Klose ga je konačno zabio, to je jako bitno, da i on proradi. Inače je Miro odigrao dobru utakmicu u kojoj se mnogo trudio, radio, trčao i na kraju je stigao gol kao nagrada.
Lijepo svakako što je Goetze dobio priliku. 17 igrača je tako do sada igralo i mnogi su od tih igrača dobili dovoljno vremena da se iskažu. Niko od tih igrača nije podbacio. Od igrača koji su nastupili najmanje je vremena provodio Kroos koji je imao samo te kratke nastupe.
Osjeti se velika širina u kadru, na skoro sve fudbalere može Loew ozbiljno računat, a svaki puta sa svakim igračem i promjenom u timu pogodi.

Po meni je jedna posebna krampa na terenu večeras bio sudija Damir Skomina, ali sudijskim diletantima nigdje kraja na ovom EURO-u. Kao prvo lik sporo reaguje na samom početku kod grubih startova Grka, neke čak nije ni vidio, pa onda na kraju stavi šlag na tortu dosudivši penal koji je smiješniji vic nego neki vic o Muji i Hasi.

Njemačka reprezentacija je tako postavila večeras i rekord od 15 uzastopni pobjeda u utakmicama takmičarskog karaktera i to je sada svjetski rekord. FENOMENALNO.

Njemačka definitivno ima najširi kadar na prvenstvu, ali ipak ko god bude bio protivnik u polufinalu, bit će gusto. Protiv Engleza je tradicija na strani Elfa, protiv Italije nije (protiv njih pobjede koje su ostvarivane su one u prijateljskim utakmicama, na velikim takmičenjima remiji i porazi, jedan taj remi bio bolan za Talijane u grupi na Euro 1996. god jer su izletili u grupnoj fazi). Ta tradicija u određenom postotku može igrat ulogu, ali je činjenica da je teško tu izabrat protivnika, jer i Englezi ne igraju ko prije i možda su zato jedna od opasniji selekcija. Talijani opet igraju sad ofanzivnije nego prije, tako da bi kako god bilo protiv oba protivnika bilo veliko nadmudrivanje na terenu.
A za sad treba uživat u ovoj velikoj i lijepoj pobjedi večeras, a polufinalu se svakako radujemo :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 jun 2012, 00:49

Lahm me iz utakmice u utakmicu naprosto oduševljava, kakvo znanje, šut, iskustvo, skromnost
Zaista zadivljujuće, svaka mu čast
Elf još jednom istaknuo kandidaturu za osvajanje Eura, dominacija svih 90' nema im se šta prigovoriti
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jun 2012, 01:00

Lahm je trenutno najbolji bek na svijetu.
Za razliku od Alvesa ima mozak ..

Volio bi vise nego ista gledati finale Njemacka-Spanija !

.. malo su Nijemci veceras kopirali Spance i tiki-taku :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 jun 2012, 01:08

slika

slika

slika

slika
Kancelarka Merkel s Predsjednikom Nogometnog saveza Njemačke , Wolfgangom Niersbachom

slika

slika
slika

slika
slika

slika
Ovo je možda i najljepša scena utakmice, koja mnogo govori o zajedništvu i dobroj atmosferi u timu.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 jun 2012, 01:14

Iskreno ne znam sta da kazem jer su moje emocije podjeljene. Sa jedne strane sam ponosan na ekipu sto je uspjela stvoriti ogorman broj prilika i sto je u napadu ocitala lekciju Grcima, a sa druge strane sam bijesan zbog nosalantonog ponasanja u odbrani i gubljenja lopti u opasnoj zoni od strane Schweinsteigera i donekle Khedire.

Mene je veceras najvise razocarao Schürrle koji je pored Boatenga glavni krivac za gol Samarasa - koji je vec u prvih 15 minuta trebao zavrsiti utakmicu.

Do 1/2 finala se mora popraviti odbrana i ne smiju se bezpotrebno gubiti lopte na sredini terena, a takodjer mora se pokazati doza hladnokrvnosti pred golom.

@ rio

nazalost ono nije moja kuca. :D :D

PS: Gol Lahma me podsjetio na gol iz Mihena na SP-u 2006 protiv Costa Rica-e u 6.minuti utakmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 jun 2012, 02:23

Bravo, bravissimo, to je upgrejdovani Dojcland sa SP-a prije 2 godine.

Jegulja konacno pokazao mosnje, strasna igra veceras bez obzira na (ne)kvalitet protivnika.

Ozil je fenomen, steta pa nije ubitacniji pred protivnickim golom. Schurrle katastrofa, sem sebicnosti i bjesomucnog sutiranja, ponudio je samo ocajnu pas igru. Klose je yebena klasa, kakFu fluidnost daje svapskoj igri. :shock: ReuF je masina, ali mora biti hrabriji. U svakom slucaju, bolji od Poldija. Khedira je momcina i najopasniji igrac iz drugog plana na dunjaluku. Schweini je pravio previse greskaka, losa i spora predaja lopte ponovo je dosla do izrazaja. Boa je bio odlican, ali oba gola mu djelimicno idu na dusu, no nebitno. Stoperi bez greske, iako su bradonje zabili dva puta. Lahm je najboji bek na svijetu (bilo desni, bilo lijevi), ostavio je najmanje 10 puta Schurrlea u situaciji 1 na 1, no neznalica to nije znala iskoristiti. :evil:

ReuFa gurnut lijevo, Mulca vratiti u prvu postavu, Miro u spicu - Svabe su u finalu bez obzira ko bio protivnik. 8-)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 23 jun 2012, 07:05

Najdominantnija repka na planeti, sve osim osvajanja titule eura je iznenađenje. Odavno nisam gledo jedan tim da je ovako dominantan naspram ostalih. Prelijepa igra, odlicna strategija, ma odlican tim. Njemacka osvaja EURO!

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 23 jun 2012, 08:42

Virtu4l je napisao/la:
amel10071988 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Još samo jedno pitanje. Jeli toliko dobar da je nezamjenjiv?
ono što hocu da ja tebe pitam,jer sam procitao x tvojih postova, šta ti imaš protiv igrača Bayerna,stalno ih kudiš,ako ne direktno onda ovako "iza ledja" cinično,
Navedi jedan primjer kad sam ja 'cinično' kudio igrače Bayerna i slično. Ta ekipa me uopšte ne zanima, čak vrlo rijetko pišem na temama o klupskom fudbalu.
eto ti primjer par postova unazad "je li on nezamjenjiv,sta je to uradio" i sl ono što ti ne vidiš a vrijedni nijemci biljeze jeste prijdjeni broj kilometara,pogledaj malo statistiku,to je šef na terenu i Bayern a i ELF-a samnim njegovim nastupom imaju stepen više samopouzdanja,čovjek koji ne bjezi od odgovornosti....
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2012, 08:59

Nisi odgovorio na moje pitanje.

Ozil strašan, Hummels dokazao da je jedan od najboljih igrača na ovom prvenstvu. Boateng povučen za dres prije gola, velika greška Skomine.

Sasvim je nebitno ko je protivnik u polufinalu, čeka ga izuzetno težak posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jun 2012, 09:00

Hare_BvB je napisao/la:
ReuFa gurnut lijevo, Mulca vratiti u prvu postavu, Miro u spicu - Svabe su u finalu bez obzira ko bio protivnik. 8-)
To je to!!!
Dobitna kombinacija, nema previše se tu šta misliti, ako hoće titulu ovako nek igra :mrgreen:
Isto sam ja sinoć mislio o ovome, kad je uveo Mullera :P

Mali Reus me oduševio, za mene sinoć jedan od najboljih, u prvom poluvremenu ubjedljivo najbolji ;)
Schurle nije meni nešto ponudio, otvarao je njemu Lahm stranu i bio je nekoliko puta sam, al da ga jbeš on ne zna ubaciti, nego uvijek ide na fintu i prebacuje na desnu nogu, to uzima dosta vremena u igri prema naprijed, previše frajer pelja loptu, bolji je od Podolskog trenutno, ali opet to nije za prve postave ;)

Al Miro kako igra, pa kažem ja kaki Gomez nema on šta tražiti u Elfu dok je Mira živog :mrgreen:
Al Miro samo čini Ozila i društvo još boljima, dok sa Gomezom, Meša i co ne mogu doći do izražaja ;)
Presjeca lopte, učestvuje u svakoj akciji, igra u odbrani(ganja oko centra) ma nema dileme ko treba biti prvi pik u napadu :P

Idemo Mirooooo još 3 gola do kraja :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 jun 2012, 10:54

Hare_BvB je napisao/la:Bravo, bravissimo, to je upgrejdovani Dojcland sa SP-a prije 2 godine.

Jegulja konacno pokazao mosnje, strasna igra veceras bez obzira na (ne)kvalitet protivnika.

Ozil je fenomen, steta pa nije ubitacniji pred protivnickim golom. Schurrle katastrofa, sem sebicnosti i bjesomucnog sutiranja, ponudio je samo ocajnu pas igru. Klose je yebena klasa, kakFu fluidnost daje svapskoj igri. :shock: ReuF je masina, ali mora biti hrabriji. U svakom slucaju, bolji od Poldija. Khedira je momcina i najopasniji igrac iz drugog plana na dunjaluku. Schweini je pravio previse greskaka, losa i spora predaja lopte ponovo je dosla do izrazaja. Boa je bio odlican, ali oba gola mu djelimicno idu na dusu, no nebitno. Stoperi bez greske, iako su bradonje zabili dva puta. Lahm je najboji bek na svijetu (bilo desni, bilo lijevi), ostavio je najmanje 10 puta Schurrlea u situaciji 1 na 1, no neznalica to nije znala iskoristiti. :evil:
ta ce to bit da se ja slazem sa ovim dom... dortmundovcem :)
rojs je u prvih pola sahata bio ubjedljivo najbolji igrac na terenu, dok je u drugom pv. bio nesto slabiji.
sto se tice odbrane, grijesili su badstuber i humels. ali, njih dvojica se tako yebeno dobro nadopunjavaju da je to za nepovjerovat. covjece, slazu se ko da su citav zivot igrali zajedno. prava je steta rastaviti ih.
bolji su od tandema badst.-boa, ili humels-subota. ne mogu ni zamislit kakvi bi bili da jednu ili 2 sezone sastave u klubu.
njesta se mora uradit po tom pitanju. sad, hocemo li badstubera poslati za dortmund, ili ce humels nazad kuci, pitanje je sad :D
humelsovi problemi ce nastati onoga dana kad hovedes predje u minhen. jer, hovedes ako nije bolji, sigurno nije ni losiji od badstubera i humelsa. dakle, bice yebeno za humelsa kad se badstuber i hovedes uigraju.
to je TO rjesenje 8-)
mozda jos krosa gurnuti umjesto svinjceka koji je, ruku na herciku, bio najgori.
spanija, francuska, engleska ili italija ne ispustaju one poklone koje je svinjcek dijelio grcima.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 jun 2012, 13:24

Razlog lose igre Schweinteigera treba traziti u cinjenici da je sinoc od Samarasa dobio snazan udarac na clanak - koji ga je mucio prethodna dva dana prije utakmice i trenirao je smanjenim intenzitetom.
Nadam se da ce svi u narednoj utakmici svesti greske na minimum i da ce Schweinsteiger ponoviti predstavu iz utakmice protiv Holandije.

Sinoc je bilo pravo veselo na tribinama stadiona u Danzigu. :D :D

http://www.bild.de/sport/fussball-em-20 ... .bild.html

Lena je ubjedljivo najaca. Nije joj dzaba Heidi Klum mentor. :lol: :lol: Dok nam Saraha cuga Carlsberg. :lol: :lol:

PS: Najaca scena za mene je sinoc bila reakcija Hummelsa nakon sto je rutinski uzeo loptu Samarasu. Bilo je kao u fazonu ovi Grci su vise dojadili i Bogu i narodu. :D :D

Takodjer cinoc na tribini je bio i ovaj momak:

slika

Svaka cast Grosskreutzu. Rijetko koji bi igrac sa odmora dosao da posmatra utakmicu u Poljsku - iako mu je sigurno bilo tesko jer je bio tako blizu da zavrsi na EP-u.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 jun 2012, 13:28

Ovo sinoc je stvarno bila erotika,i zaista mi je krivo sto sam propustio tekmu...bilo kako bilo cini mi se da Nijemci idu sigurno po novo finale (ovaj put se usudjujem reci cak i po titulu),jedina ekipa koja Njemcima neshto mozhe jeste Spanija (ali na papiru) na terenu Spanija mi uopste ne djeluje toliko dominantno...

1. Spanien kann es nicht werden, weil : Zwei mal in Folge Europameister? Das hat bisher noch kein Land geschafft.

2. Jedesmal, wenn Deutschland ein EM-Finale verloren hatte, wurde bei der nächsten EM der Titel geholt!

3. Weil unser Medien-Präsident Theo Zwanziger noch was Großes verkünden soll, bevor er im Oktober 2012 zurücktritt!

4. Weil unsere Kanzlerin seit Monaten betont, dass „der Euro für Deutschland eine Herzensangelegenheit“ ist. Damit meint sie natürlich den "Titel", so haben wir das verstanden!

5. Weil unser Poldi und unser Schweini schon oft Europameister auf der Playstation geworden sind und einmal eine Ehrung ohne Joystick erleben sollen.

6. Weil die "Sportfreunde Stiller" langsam nerven und "72, 80, 96, 2012 ..." noch geht, aber ein weiterer Titel dazu zwingt, endlich mal etwas Neues zu komponieren. Schließe dich jetzt der Protestbewegung gegen Fußballlieder an:

7. Weil die spanische Presse schon „Deutschland, ergib Dich“ titelte und damit bewiesen hat, dass sie die Deutschen nicht kennt.

8. Weil die deutsche Presse schon getitelt hat "Spanien hat Angst vor uns" und damit bewiesen hat, dass sie die Spanier kennt.

9. Weil Deutschland in der Vorrunde in der "Hammergruppe", "Holland-Gruppe" und "Todesgruppe" gleichzeitig spielt und wir sagen mit Spiegel-Online : "Lächelnd durch die Todesgruppe", außerdem gehört die Gruppe Deutschland und nicht Holland und wo der "Hammer hängt" werden die Anderen schon sehen.

10. Weil wir den "coolsten" Trainer haben. Löw ist einfach eine Kultfigur! Wir haben ihm die beste Mannschaft seit Jahren zu verdanken, er ist immer toll gekleidet. Durch NIvea glänzt seine Haut etwas, aber dafür trinkt er immer einen Espresso, während seine Spieler sich beim Aufwärmen quälen. Manchmal raucht er auch, aber nur hinter getönten Scheiben, er ist das "Partybiest".

Mrsko mi sad prevoditi,mislim da ima onih koji ce ovo uspjet razumit
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 jun 2012, 14:37

proFCB je napisao/la:

3. Weil unser Medien-Präsident Theo Zwanziger noch was Großes verkünden soll, bevor er im Oktober 2012 zurücktritt!
Zanimljive su ti ove sve teze :) , a ovu sam citirao jer se Zwanziger već povukao. Sad je predsjednik Wolfgang Niersbach, ima već par mjeseci. Vjerovatno je ovo sve napisano ranije još. ;)

A evo još par sličica od sinoć:

slika
Gospođa Loew i Schweinijeva Saraha (Legendina miljenica :) )
slika
Gospođa Silwia Klose

slika
Evo Sarahe još jednom (nakon ovoga je @Legenda gotov :) :) )

slika
Evo nam se Sarica malo zamislila (misli o Schweiniju a usput i o Legendi :lol: )

slika
Lena Gercke, Samijeva djevojka
slika
Malo se zad'o i menađer repke Bierhof :lol:
slika
Poldijeva Monica
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 jun 2012, 14:52

slika

Ja sam zavrsila fakultet, ove dvije sa moje desne strane mi nisu ni do koljena. :lol: :lol:

slika

Nas Sami u akciji. Ruku na srce covjek je ovo zasluzio. :D :D

Na danasnjoj konferenciji za medije Reus je izjavio da je sretan sto je dobio priliku da igra, da mu je Löw rekao da slobodno igra drsko, da su i njemu i Schürrleu srecu pozeljeli Müller i Podolski i da je to dokaza da vlada veliko zajednistvo u ekipi i da mu je svjedno ko ce biti protivnik u 1/2 finalu. Konferenciju je zakljucio sa sljedecom recenicom:

Reus: "Der EM-Titel führt nur über uns"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jun 2012, 15:06

Efenberge,efenberge :mrgreen: :mrgreen:

Nako fina cura, ova Mullerova vidi se na njoj :P .
Od Lene smo navikli na bolja izdanja :roll:
slika
gledaj aviona na ovoj slici jbt :P

Nije loša ni ova Mirova starka, nju ćemo prepustiti čika Geru :mrgreen:

PS:jesi vidio Mira šta radi, ima šansi da bude prvi strijelac :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 23 jun 2012, 15:08

Sad ispade Low strucnjak s ovim izmjenama a ustvari je uradio ono sto komplet javnost ocekuje, da se izbace Poldi, Miler i Gomez. Za mene je ovo bio trenutno najjaci sastav, cak sam i na ****.de upravo ovaj sastav izabrao sa tekmu protiv Grcke. Koja razlika u pm u odnosu na pravolinijase Milera o Poldija, koji isto da su svezani uz aut liniju. Moraju se mijenjati pozicije u napadu, mora se trcati u svim pravcima a ne ko mutav da trcis po liniji. Schurle je malo podbacio pa bih ja ubacio Gotzea u polufinalu. Nema te odbrane na svijetu koja bi mogla svih 90 minuta biti skoncentrisna protiv Reusa, Ozila, Gotzea i Klosea. Jer Gotze je u stanju da rijesi utakmicu, to je genije koji daje taj zadnji pas, hladnokrvan ispred gola. Iz prve sanse bi ga zabio.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 23 jun 2012, 15:22

Dobra predstava sinoc...I izmjene su urodile plodom,napokon su nekom stavili dosta golova!Rojsonja odlican,pogotovo u prvom dijelu,nije mu se dao gol,imao je dobre sanse ali...prvi nastup na velikom takmicenju,malo treme,sve u svemu odlican,i takvu igru krunisao golom,sto je veoma bitno za njega i samopouzdanje!Schurlle solidan,borben,imao je i on svojih sansi,mislim da je unio mnogo zivosti u ekipu!Sweini zakazao,po meni nagori u timu sto se tice sinocne tekme,ali nadam se da ce sljedecu tekmu nadoknaditi losu partiju protiv Grcke!Hummy i Stuba se odlicno slazu,kao sto kolege gore navedose,svaka cast za njih dvojicu,svaku tekmu daju 110% od sebe...
Sta reci za Lahma,cojk igra kapitenski,dao perfektan gol,odradio mnogo na terenu..svaka cast!Drago mi je sto je Goetzinho dobio sansu,da malo osjeti atmosferu,steta sto je dugo pauzirao,mogao bi on praviti razliku na terenu,ali i ovako ako zatreba,mislim da on itekako moze pomoci Elf-u...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 jun 2012, 15:23

legenda reala je napisao/la:
Nije loša ni ova Mirova starka, nju ćemo prepustiti čika Geru :mrgreen:
Joj neki dan si mu rekao da je špediter, a danas mu uvaljuješ starke. :lol: :lol: :lol: :lol:
Al dobro pripazio si ga opet, dobra ona Mirina ženka skroz. :mrgreen:
legenda reala je napisao/la: PS:jesi vidio Mira šta radi, ima šansi da bude prvi strijelac :mrgreen:
Ja sam ti rekao da ne gubiš nadu brzo, jer sve je moguće po pitanju Mire. Možda i dobiješ još na kladi. :) Jeste da ima sve manje vremena da još par golčića zabije.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.