ups...pa to je kontejner za radnike, koji rade na stadionu i gdje se presvlače......VELEZDOGROBA je napisao/la:onaj kontenjer onako stoji ima god dana
nista se ne pravi
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Imamo mi prijatelju Dejana Bandovica koji je medju najboljim golmanima lige , samo su problem golmanske zamjene.slogauskoplje je napisao/la:Ivan Tirić iz Uskopljademamo je napisao/la:e raja , da li neko zna ko je ovaj golman u crvenoj opremi na drugoj slici u ovoj galeriji sto je danas postavljena na oficijalnu?? I jos me samo zanima ko je i sta igra ovaj veliki momak na trecoj slici (zute kopacke). ovo su neki novi likovi ili?
Počeo u Slogi Uskoplje, zatim otišao na školovanje u Zagreb gdje je igrao za Sesvete, onda prešao u Zagreb. Standardan.
Šta nemate golmana ili?
Kakav je ovaj Tiric , znas li ti sta vise o njemu , tj. njegovim kvalitetama ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
kako sada stvari stoje uspjet ćemo očuvati ekipu iz prošle sezone s minimalnim izmjenama..... 
- slogauskoplje
- Kontakt:
@Maestro^^
zadnji put ga gledo kad je bio pionir, tad je bio dobar
Sloga Uskoplje
Odlicnoslogauskoplje je napisao/la:@Maestro^^
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa da smo kao sto nismo, tako bismo i radili. Kao da nam Dejan Drakul ili Danijel Majkic nisu bili dobri svojevremeno. Mislim, ne ono da se sad kupi sve sto iole lici na igraca, ali jednim sistemom bi se tu dalo naci dosta dobrih igraca. Mirza je bio krenuo tim putem (Hebibovic, vracanje Maheta, Hero...), a Boga mi da njega ne bi bojim se da bi Zvonic, Jazvin i kompanija skupa imali 25 minuta prosle polusezone. Za to mu hvala, ako nista.
Posto sam bio sprijecen u srijedu da odem na tu test utakmicu, ocekivao sam neki izvjestaj, ali nigdje nista. Vidim na slikama dosta novih lica, nadam se da cu uspjeti skoknuti na trening koji put slijedece sedmice, ako me srce ne udari od dragosti do stadiona
Kao da je jucer bilo protiv Goska, pu kako sam bio nasekiran, cak sam rekao da ni na tekme necu ici vise.
P.S. Oni kontejneri su ondje ima sto godina, ne znam sta bi se trebalo raditi na stadionu osim tih stolica da mozemo igrati tekme kuci, ostavi ne diraj nista vise, bojim se da ne naprave neki zid i ispred tribina kako smo poceli, samo zidove zidamo.
Posto sam bio sprijecen u srijedu da odem na tu test utakmicu, ocekivao sam neki izvjestaj, ali nigdje nista. Vidim na slikama dosta novih lica, nadam se da cu uspjeti skoknuti na trening koji put slijedece sedmice, ako me srce ne udari od dragosti do stadiona
P.S. Oni kontejneri su ondje ima sto godina, ne znam sta bi se trebalo raditi na stadionu osim tih stolica da mozemo igrati tekme kuci, ostavi ne diraj nista vise, bojim se da ne naprave neki zid i ispred tribina kako smo poceli, samo zidove zidamo.
Support Velez, It's logical! ★
neki od forumaša su pisali o tome šta će se ove godine radit sigurno na stadionu, pa evo šta su pisali:Mont0 je napisao/la:Pa da smo kao sto nismo, tako bismo i radili. Kao da nam Dejan Drakul ili Danijel Majkic nisu bili dobri svojevremeno. Mislim, ne ono da se sad kupi sve sto iole lici na igraca, ali jednim sistemom bi se tu dalo naci dosta dobrih igraca. Mirza je bio krenuo tim putem (Hebibovic, vracanje Maheta, Hero...), a Boga mi da njega ne bi bojim se da bi Zvonic, Jazvin i kompanija skupa imali 25 minuta prosle polusezone. Za to mu hvala, ako nista.
Posto sam bio sprijecen u srijedu da odem na tu test utakmicu, ocekivao sam neki izvjestaj, ali nigdje nista. Vidim na slikama dosta novih lica, nadam se da cu uspjeti skoknuti na trening koji put slijedece sedmice, ako me srce ne udari od dragosti do stadionaKao da je jucer bilo protiv Goska, pu kako sam bio nasekiran, cak sam rekao da ni na tekme necu ici vise.
![]()
@ BORG: "Radi se, radi... pitanje je kad si zadnji put bio
a koji bi drugi bio, pod Bijelim brijegom (?), pa vidiš da taj nije dobio licencu"
BORG: "a koliko znam plan je da se pokrije na pauzi jedan dio one dedarske i tamo da bude smješten dio za novinare i to,
negdje na sredini tribine...
Ali pazi mislim da se radi samo ono što se mora uraditi za licencu"
BORG: Širina i dužina su u okvirima dozvoljenog, ima i manjih stadiona od našeg (čak i u Engleskoj)
WC su i predviđeni ispod one glavne tribine, svlačionice su nove, a i taj dio za novinare sam objasnio u postu gore..
Usput Koševo nema natkriveni dio a reprezentacija igra na njemu?
@ mikki21
ljudi vjerovali ili ne vrapcici nisu daleko ni od euro licence, za to su jos potrebni wc(koji ce bit ispod dedarske tribine),reflektori i novinarske loze! svlacionice i prostrorije za sudije, igrace itd itd su ponajbolje u ligi vjerovatno i najbolje, to je sve napravljeno u sklopu one nove male tribine na kratkoj strani i sve je novo! za to da treba bit natkriveno na stadionu to se netrezi, normalno valjalo bi radi raje kad vrijeme nije po ceifu! da se to trazi nebi ni valencija,barcelona,marseille itd itd mogli nastupat u LP a kamoli repka na kosevu! jos da nadodam da je velez prijavio bilino polje u slucaju evropski utakmica!
drug imas izvjestaj sa te test utakmice u video formatu na oficijalnojMont0 je napisao/la:Pa da smo kao sto nismo, tako bismo i radili. Kao da nam Dejan Drakul ili Danijel Majkic nisu bili dobri svojevremeno. Mislim, ne ono da se sad kupi sve sto iole lici na igraca, ali jednim sistemom bi se tu dalo naci dosta dobrih igraca. Mirza je bio krenuo tim putem (Hebibovic, vracanje Maheta, Hero...), a Boga mi da njega ne bi bojim se da bi Zvonic, Jazvin i kompanija skupa imali 25 minuta prosle polusezone. Za to mu hvala, ako nista.
Posto sam bio sprijecen u srijedu da odem na tu test utakmicu, ocekivao sam neki izvjestaj, ali nigdje nista. Vidim na slikama dosta novih lica, nadam se da cu uspjeti skoknuti na trening koji put slijedece sedmice, ako me srce ne udari od dragosti do stadionaKao da je jucer bilo protiv Goska, pu kako sam bio nasekiran, cak sam rekao da ni na tekme necu ici vise.
![]()
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
O brate hvala, vidio sam u medjuvremenu. Cijenim to. 
Support Velez, It's logical! ★
sutra abd veliki dan za naš klub....... 
dadadaAlemC85 je napisao/la:sutra abd veliki dan za naš klub.......
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ko nas zapade u ovom ždrijebu za evropska pripetavanja? 
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ja mislim da je GOSKtepsija je napisao/la:Ko nas zapade u ovom ždrijebu za evropska pripetavanja?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ko je bio nosilac, kolika je kvota na GOŠKU bila, nešto nisam upoznat ?
Dobro smo prošli, mogli smo dobiti islandski Hafnarfjordur
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim da je Gosk nosilac , jer ipak su oni veliki europski klub.zizu1991 je napisao/la:Ko je bio nosilac, kolika je kvota na GOŠKU bila, nešto nisam upoznat ?![]()
Dobro smo prosli , izbjegli smo one iz Andore i Farskih Ostrva.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
boli nas briga za bilo koga, jer je sutra naša fešta. dočekali smo 90 godina od osnutka RŠD VELEŽ..... 
Ima li ista o mogucem protivniku za festu 90 godina ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sto se mene tice najbolja tekma za 90-ti rodjendan bi bila Velez protiv kombinovane ekipe Lokomotive i bivsih Velezoovih zvijezda . Da se sva Mostarska raja skupe na jednom mjestu nevezano za obale i ta politicka prepucavanja.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
SRETAN 90.ROĐENDAN JEDINI KLUBE VELEŽ MOSTAR !
26.6.1922 - 26.6.2012
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sve najbolje jedinom klubu , puno uspjeha ;$
U buducnosti puno trofeja , da za 100.Rođendan poklonimo klubu Avion i slavimo titulu
VOLIM TE MAMA ,AL NE KAO VELEŽ !
26.6.1922 - 26.6.2012
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sve najbolje jedinom klubu , puno uspjeha ;$
U buducnosti puno trofeja , da za 100.Rođendan poklonimo klubu Avion i slavimo titulu
VOLIM TE MAMA ,AL NE KAO VELEŽ !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.