Nek je Sevko produzio to je najvece pojacanje za iducu sezonu bas mi je drago on je za mene jedan od boljih igraca u ligiAlemC85 je napisao/la:Okić produžio ugovor
Saturday, 23 June 2012 13:19
There are no translations available.
Napadač „Rođenih“ Šefko Okić (24) produžio je danas vjernost svom klubu. Okić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Veležom do juna 2014. godine. Šefko Okić je u prošloj sezoni postigao četiri pogodka za „Rođene“. U redove Veleža stigao je u julu 2010. godine iz Istre iz Pule.![]()
vijeme je da konačno eksplodira u ovoj sezoni........
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ševko nije mogao da nađe bolje, pa je ostao ( na žalost ) ne mislim na njegov ostanak, nego na trenutnu situaciju u klubu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Strasno me obradovala ova vijest jer je Sevko fantastican potencijal. Mislim da bi ovdje Dzafa mogao napraviti odlican posao. Vec se to osjetilo u zadnjim tekmama na Sevki. Meni je bolji od Brkovica , puno konkretniji uz manje tehnickih gresaka.
Prava vijest , Sevko ovo ti je potez karijere !!! Sad samo Dzafa u miru s njim nek radi min 6 mejseci .
Par stranica ranije diskusija za Obada , neka ga u Lokomotivi neka pokaze sta zna i neka ispece zanat kao sto je i Dzafa radio ...
Prava vijest , Sevko ovo ti je potez karijere !!! Sad samo Dzafa u miru s njim nek radi min 6 mejseci .
Par stranica ranije diskusija za Obada , neka ga u Lokomotivi neka pokaze sta zna i neka ispece zanat kao sto je i Dzafa radio ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dobro je sto smo ga potpisali i to na 2 godine 
raja jeste li primjetili na slici br. 4, da je nešto napravljeno ili se još pravi kod semafora, kao da prave ulaz - izlaz s dedarske tribine.... 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
onaj kontenjer onako stoji ima god dana
nista se ne pravi
nista se ne pravi
Juniori : Gosk 1-2 Velez
Kadeti : Gosk 2-4 Velez

Kadeti : Gosk 2-4 Velez
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
GABELA. Stadion Goška. Gledalaca 30. Vrijeme vruće, teren pogodan za igru. Glavni sudija: Dario Karačić (Široki Brijeg), Pomoćnici: Goran Paradžik (Ljubuški) i Emir Spahalić (Mostar). Delegat: Goran Skoko (Mostar). Žuti kartoni: Šutalo (Gošk), Husić (Velež). Strijelci: 0:1 Čamo (23), 1:1 Zubonja (30), 1:2 Svinjar (47), 1:3 Jakirović (47), 1:4 Bašić (54), 2:4 Zubonja (69).
GOŠK: Čužić, Dalmatin, Šutalo (od 56. Obradović), Rodin, Krndelj (od 65. Limov), Dominković, Radoš, Vištica, Zubonja, Ćorić, Anković
Trener: Nikola Šušak
VELEŽ: Dugalić, Milišić (od 56. Beširović), Behram (od 46. Tatar), Husić, Leto, Jazvin, Čamo (od 56. B.Isić), Bašić (od 56. Šikalo),T.Isić (od 46.Bešić), Jakirović, Svinjar
Trener: Dženan Zaimović
GOŠK: Čužić, Dalmatin, Šutalo (od 56. Obradović), Rodin, Krndelj (od 65. Limov), Dominković, Radoš, Vištica, Zubonja, Ćorić, Anković
Trener: Nikola Šušak
VELEŽ: Dugalić, Milišić (od 56. Beširović), Behram (od 46. Tatar), Husić, Leto, Jazvin, Čamo (od 56. B.Isić), Bašić (od 56. Šikalo),T.Isić (od 46.Bešić), Jakirović, Svinjar
Trener: Dženan Zaimović
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
GABELA. Stadion Goška. Gledalaca 30. Vrijeme vruće, teren pogodan za igru. Glavni sudija: Goran Paradžik (Ljubuški) Pomoćnici: Dario Karačić (Široki Brijeg) i Emir Spahalić (Mostar). Delegat Goran Skoko (Mostar). Žuti kartoni: Mrvalj (Gošk), Eminović, Pintul (Velež). Strijelci: 0:1 Hubana (9), 1:1 Jurić (15), 1:2 Marić (19).
GOŠK: Obradović, Mrvalj, Jurković (od 52. Kozina), Zvono, Marušić, Jurić, Dodig, Krmak, Pehar (od 52. Bebek), Boškailo, Bošković
Trener: Nikola Bošković
VELEŽ: Nezirović, Hubana, Pezo (od 56. Šetka), Čizmić (od 46. Šendro), Ćosić, Benca, Hindić (od 46. Serdarević), Marić, Eminović (od 56. Pintul), Zuhrić, Ćemalović
GOŠK: Obradović, Mrvalj, Jurković (od 52. Kozina), Zvono, Marušić, Jurić, Dodig, Krmak, Pehar (od 52. Bebek), Boškailo, Bošković
Trener: Nikola Bošković
VELEŽ: Nezirović, Hubana, Pezo (od 56. Šetka), Čizmić (od 46. Šendro), Ćosić, Benca, Hindić (od 46. Serdarević), Marić, Eminović (od 56. Pintul), Zuhrić, Ćemalović
- slogauskoplje
- Kontakt:
Ivan Tirić iz Uskopljademamo je napisao/la:e raja , da li neko zna ko je ovaj golman u crvenoj opremi na drugoj slici u ovoj galeriji sto je danas postavljena na oficijalnu?? I jos me samo zanima ko je i sta igra ovaj veliki momak na trecoj slici (zute kopacke). ovo su neki novi likovi ili?
Počeo u Slogi Uskoplje, zatim otišao na školovanje u Zagreb gdje je igrao za Sesvete, onda prešao u Zagreb. Standardan.
Šta nemate golmana ili?
Sloga Uskoplje
ups...pa to je kontejner za radnike, koji rade na stadionu i gdje se presvlače......VELEZDOGROBA je napisao/la:onaj kontenjer onako stoji ima god dana
nista se ne pravi
Imamo mi prijatelju Dejana Bandovica koji je medju najboljim golmanima lige , samo su problem golmanske zamjene.slogauskoplje je napisao/la:Ivan Tirić iz Uskopljademamo je napisao/la:e raja , da li neko zna ko je ovaj golman u crvenoj opremi na drugoj slici u ovoj galeriji sto je danas postavljena na oficijalnu?? I jos me samo zanima ko je i sta igra ovaj veliki momak na trecoj slici (zute kopacke). ovo su neki novi likovi ili?
Počeo u Slogi Uskoplje, zatim otišao na školovanje u Zagreb gdje je igrao za Sesvete, onda prešao u Zagreb. Standardan.
Šta nemate golmana ili?
Kakav je ovaj Tiric , znas li ti sta vise o njemu , tj. njegovim kvalitetama ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
kako sada stvari stoje uspjet ćemo očuvati ekipu iz prošle sezone s minimalnim izmjenama..... 
- slogauskoplje
- Kontakt:
@Maestro^^
zadnji put ga gledo kad je bio pionir, tad je bio dobar
Sloga Uskoplje
Odlicnoslogauskoplje je napisao/la:@Maestro^^
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa da smo kao sto nismo, tako bismo i radili. Kao da nam Dejan Drakul ili Danijel Majkic nisu bili dobri svojevremeno. Mislim, ne ono da se sad kupi sve sto iole lici na igraca, ali jednim sistemom bi se tu dalo naci dosta dobrih igraca. Mirza je bio krenuo tim putem (Hebibovic, vracanje Maheta, Hero...), a Boga mi da njega ne bi bojim se da bi Zvonic, Jazvin i kompanija skupa imali 25 minuta prosle polusezone. Za to mu hvala, ako nista.
Posto sam bio sprijecen u srijedu da odem na tu test utakmicu, ocekivao sam neki izvjestaj, ali nigdje nista. Vidim na slikama dosta novih lica, nadam se da cu uspjeti skoknuti na trening koji put slijedece sedmice, ako me srce ne udari od dragosti do stadiona
Kao da je jucer bilo protiv Goska, pu kako sam bio nasekiran, cak sam rekao da ni na tekme necu ici vise.
P.S. Oni kontejneri su ondje ima sto godina, ne znam sta bi se trebalo raditi na stadionu osim tih stolica da mozemo igrati tekme kuci, ostavi ne diraj nista vise, bojim se da ne naprave neki zid i ispred tribina kako smo poceli, samo zidove zidamo.
Posto sam bio sprijecen u srijedu da odem na tu test utakmicu, ocekivao sam neki izvjestaj, ali nigdje nista. Vidim na slikama dosta novih lica, nadam se da cu uspjeti skoknuti na trening koji put slijedece sedmice, ako me srce ne udari od dragosti do stadiona
P.S. Oni kontejneri su ondje ima sto godina, ne znam sta bi se trebalo raditi na stadionu osim tih stolica da mozemo igrati tekme kuci, ostavi ne diraj nista vise, bojim se da ne naprave neki zid i ispred tribina kako smo poceli, samo zidove zidamo.
Support Velez, It's logical! ★
neki od forumaša su pisali o tome šta će se ove godine radit sigurno na stadionu, pa evo šta su pisali:Mont0 je napisao/la:Pa da smo kao sto nismo, tako bismo i radili. Kao da nam Dejan Drakul ili Danijel Majkic nisu bili dobri svojevremeno. Mislim, ne ono da se sad kupi sve sto iole lici na igraca, ali jednim sistemom bi se tu dalo naci dosta dobrih igraca. Mirza je bio krenuo tim putem (Hebibovic, vracanje Maheta, Hero...), a Boga mi da njega ne bi bojim se da bi Zvonic, Jazvin i kompanija skupa imali 25 minuta prosle polusezone. Za to mu hvala, ako nista.
Posto sam bio sprijecen u srijedu da odem na tu test utakmicu, ocekivao sam neki izvjestaj, ali nigdje nista. Vidim na slikama dosta novih lica, nadam se da cu uspjeti skoknuti na trening koji put slijedece sedmice, ako me srce ne udari od dragosti do stadionaKao da je jucer bilo protiv Goska, pu kako sam bio nasekiran, cak sam rekao da ni na tekme necu ici vise.
![]()
@ BORG: "Radi se, radi... pitanje je kad si zadnji put bio
a koji bi drugi bio, pod Bijelim brijegom (?), pa vidiš da taj nije dobio licencu"
BORG: "a koliko znam plan je da se pokrije na pauzi jedan dio one dedarske i tamo da bude smješten dio za novinare i to,
negdje na sredini tribine...
Ali pazi mislim da se radi samo ono što se mora uraditi za licencu"
BORG: Širina i dužina su u okvirima dozvoljenog, ima i manjih stadiona od našeg (čak i u Engleskoj)
WC su i predviđeni ispod one glavne tribine, svlačionice su nove, a i taj dio za novinare sam objasnio u postu gore..
Usput Koševo nema natkriveni dio a reprezentacija igra na njemu?
@ mikki21
ljudi vjerovali ili ne vrapcici nisu daleko ni od euro licence, za to su jos potrebni wc(koji ce bit ispod dedarske tribine),reflektori i novinarske loze! svlacionice i prostrorije za sudije, igrace itd itd su ponajbolje u ligi vjerovatno i najbolje, to je sve napravljeno u sklopu one nove male tribine na kratkoj strani i sve je novo! za to da treba bit natkriveno na stadionu to se netrezi, normalno valjalo bi radi raje kad vrijeme nije po ceifu! da se to trazi nebi ni valencija,barcelona,marseille itd itd mogli nastupat u LP a kamoli repka na kosevu! jos da nadodam da je velez prijavio bilino polje u slucaju evropski utakmica!
drug imas izvjestaj sa te test utakmice u video formatu na oficijalnojMont0 je napisao/la:Pa da smo kao sto nismo, tako bismo i radili. Kao da nam Dejan Drakul ili Danijel Majkic nisu bili dobri svojevremeno. Mislim, ne ono da se sad kupi sve sto iole lici na igraca, ali jednim sistemom bi se tu dalo naci dosta dobrih igraca. Mirza je bio krenuo tim putem (Hebibovic, vracanje Maheta, Hero...), a Boga mi da njega ne bi bojim se da bi Zvonic, Jazvin i kompanija skupa imali 25 minuta prosle polusezone. Za to mu hvala, ako nista.
Posto sam bio sprijecen u srijedu da odem na tu test utakmicu, ocekivao sam neki izvjestaj, ali nigdje nista. Vidim na slikama dosta novih lica, nadam se da cu uspjeti skoknuti na trening koji put slijedece sedmice, ako me srce ne udari od dragosti do stadionaKao da je jucer bilo protiv Goska, pu kako sam bio nasekiran, cak sam rekao da ni na tekme necu ici vise.
![]()
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
O brate hvala, vidio sam u medjuvremenu. Cijenim to. 
Support Velez, It's logical! ★
sutra abd veliki dan za naš klub....... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.