Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Opet bez napadaca
...Pa sta je del bosqueu, ni on sam ne zna zasto je poveo Llorentea.
- nemampojma
- Kontakt:
Ma Del Bosque je najbolji reprezentativni trener i zna šta radi.
Ima u odbrani stoperski sačinjen od dva odlična igrača, ponajboljeg desnog beka današnjice i jednog od najboljih golmana, predobar vezni red i ako se isti odlično upotpunjuje sa Cescom u vrhu, pa bolje i tako nego sa Fernandon't Scorresom.
Mislim da je i Nasri izostao jer zna da bi Arbeloa svaki njegov pokušaj "a limine" odbio bez ikakvih problema.
Ima u odbrani stoperski sačinjen od dva odlična igrača, ponajboljeg desnog beka današnjice i jednog od najboljih golmana, predobar vezni red i ako se isti odlično upotpunjuje sa Cescom u vrhu, pa bolje i tako nego sa Fernandon't Scorresom.
Mislim da je i Nasri izostao jer zna da bi Arbeloa svaki njegov pokušaj "a limine" odbio bez ikakvih problema.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Del Boske opet nema damu da ubaci napadača veoma kukavički.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neću da ništa pričam dok ne vidim kako će ovo izgledati, ali u 2 utakmice ovo je potpuni fijasko bio. Ali ima 90 (i možda još više) minuta da nas razuvjeri.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- anonymousHD
- Kontakt:
Arbeloa preloš, od njega nema fajde u napadu, on kad primi loptu ne zna šta će s njom, baš mutav igrač.
I kazu Spanija je Barca... Xabi zabije, Iker izvadi iz raslji.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
A igraci Barce izgrade akciju...D10S je napisao/la:I kazu Spanija je Barca... Xabi zabije, Iker izvadi iz raslji.
Glup pokusaj da se pokrene jos gluplja rasprava...
Valjda te niko vise nebul citirao...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Postajes veoma neozbiljan i subjektivan.D10S je napisao/la:I kazu Spanija je Barca... Xabi zabije, Iker izvadi iz raslji.
Iniesta je taj koji je fantasticno proigrao Albu ( koji je 99% Barsin igrac ), ovaj slomio Debusija i perfektno ubacio za Alonsa kojem nije bilo tesko ono promasiti.
Ali svakako da bi ono Torres ofulao .. Xabi ima mozak za razliku od ovog.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Alba jos nije igrac Barce. Asistencija i predasistencija kada su u pitanju igraci Barce je 100% bitnija od gola, dajte vise. Xabi je najbitniji faktor kod ovog gola, da se on nije nasao na pravom mjestu, Alba bi loptu morao vratiti nazad.messilla je napisao/la: A igraci Barce izgrade akciju...
Iker, Kabaje, znam, znam.
Divota je gledati Arbelou koji gleda u liniju Francuske obrane i uspije ostati u offsideu, o njegovim centaršutevima i pasevima nema smisla ni pričati.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Samo sto nije.D10S je napisao/la:Alba jos nije igrac Barce. Asistencija i predasistencija kada su u pitanju igraci Barce je 100% bitnija od gola, dajte vise. Xabi je najbitniji faktor kod ovog gola, da se on nije nasao na pravom mjestu, Alba bi loptu morao vratiti nazad.messilla je napisao/la: A igraci Barce izgrade akciju...
Iker, Kabaje, znam, znam.
Nisam ni rekao da je bitnija i slazem se da je Xabi najvazniji faktor gola (pa pobogu, dao je gol
Ikerovo umjece ne osporavam, jednostavno najbolji golman kojeg sam ikad gledao.
Problem je u tome sto ti (uglavnom) umanjujes zasluge igraca Barce, pa da nema Xavi i Inieste od ove reprezentacije ne bi bilo nista.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Xabiazo. Dos goles de el mejor centrocampista del mundo. 
Uradi covjek vise nego svi ovi sto su do sada ulazili sa klupe.xaviesta je napisao/la:Pedrazzo
Darko, pozdravio te Pedro
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A sta je to uradio bogati? Izborio penal pola minute prije kraja utakmice. Gdje je Dylan da prozbori koju o ovim culesima...
Dominacija Arbelonsa
Pedro pokazao da je korisniji od Keksa u ovoj ekipi,ali ko nije.
Pedro pokazao da je korisniji od Keksa u ovoj ekipi,ali ko nije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa nije mogo izboriti penal u prvom poluvremenu da J**+ rak raka.D10S je napisao/la:A sta je to uradio bogati? Izborio penal pola minute prije kraja utakmice. Gdje je Dylan da prozbori koju o ovim culesima...
Don't hate what you don't understand.
Bit je u tome da je ovaj penal nebitan. I da ga nije izborio, Francuzi ne bi imali dovoljno vremena da naprave nesto ka naprijed. Kako ovaj gore napisa, ispade da je Pedro zabio gol, spasio gol i asistirao.xaviesta je napisao/la: Pa nije mogo izboriti penal u prvom poluvremenu da **** rak raka.
Da je toliko nebitan i nije, Francuzi bi pred kraj isli na sve ili nista i ne bi se prvi put desilo da neke šuge ubodugol pred kraj tekme. Ovako su mirno mogli zavrsiti utakmicu.D10S je napisao/la: Bit je u tome da je ovaj penal nebitan. I da ga nije izborio, Francuzi ne bi imali dovoljno vremena da naprave nesto ka naprijed. Kako ovaj gore napisa, ispade da je Pedro zabio gol, spasio gol i asistirao.
Pedro je napravio u ovo vremena koliko je proveo na terenu vise nego neki koji su igrali citavo prvenstvo.
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.