Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Sheyi
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Sheyi » 24 jun 2012, 22:48

Sarajlijc@ je napisao/la:
Kakvi su to sklekovi? Ako moze neki video.
[youtube][/youtube]

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jun 2012, 22:52

Treba za ovo dosta snage :mrgreen: Imal kakva vjezba za grudi to meni treba ;) ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 24 jun 2012, 23:00

Sarajlijc@ je napisao/la:Treba za ovo dosta snage :mrgreen: Imal kakva vjezba za grudi to meni treba ;) ;)
za grudi? :D ništa nađi nešto pa podoji :D ako se ne izduze bradavice evo glava :mrgreen: šalim se :D

sklekovi s uzdignutim nogama :) samo kuci :D
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jun 2012, 23:01

Amoxicillin je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Treba za ovo dosta snage :mrgreen: Imal kakva vjezba za grudi to meni treba ;) ;)
za grudi? :D ništa nađi nešto pa podoji :D ako se ne izduze bradavice evo glava :mrgreen: šalim se :D

Brate nesto za debljeg pocetnika :D Nisam ja ko vi :P Skinuo sam 4 kg u zadnja 2 mjeseca , sad imam 78 kg i visok sam 185 da mi je bar jos 2 kg skinut do polovine jula ;)

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 24 jun 2012, 23:02

slika

=

slika
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 24 jun 2012, 23:03

:lol: :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jun 2012, 23:03

Imali negdje jeftinije? :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jun 2012, 23:05

Serge Nubrent,jedan od najboljih bodybuildera iz takozvane "zlatne ere bodybuildinga",mnogi ce reci da je imao ponajbolja prsa ikad videnja
[youtube][/youtube]

Evo kako je izgledao jedan njegov trening prsa:
Bench Press – 8 sets of 12 reps

Flat Bench Flye’s – 6 sets of 12 reps

Incline Bench Press – 6 sets of 12 reps

Incline Flye’s – 6 sets of 12 reps

Dumbbell Pullovers – 6 sets of 12 reps
Dobar trening,probao sam i sam,samo je problem sto mi treba bar 2 sata u teretani da bi uradio sve ovo,pa s obzirom da je on ipak bio profesionalac koji je mogao bez problema trenirati 2 sata,nama rekreativcima je to uzaludno i previse,tako da sam svaku vjezbu skratio za 2 serije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jun 2012, 23:19

Lou Ferriagno,kada se pojavio,mladahni Lou sa svojom cudovisnom pojavom od preko 1.90 visine i preko 120 kila bio je prava senzacija,predstavljao je prijetnju na tronu bodybuildinga u to doba nedodirljivom Arnold Schwarzeneggeru.Glumio je orginalnog Hulka,bez efekata,jednostavno bi ga ofarbali u zeleno.
[youtube][/youtube]

Bio je prepoznatljiv po slavnim ogromnim bicepsima,a evo kako je izgledao jedan njegov trening bicepsa
* Warm-up set
Standing barbell curls — 4 Sets 10 Reps
Incline dumbbell curls — 4 Sets 8 reps
Preacher-bench — 4 Sets 8-10 Reps
Concentration curls — 2 Sets 8-10 Reps
Barbell-curl 21s —- 2 Sets 21 Reps
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 25 jun 2012, 00:02

Sarajlijc@ je napisao/la:
Amoxicillin je napisao/la:

Brate nesto za debljeg pocetnika :D Nisam ja ko vi :P Skinuo sam 4 kg u zadnja 2 mjeseca , sad imam 78 kg i visok sam 185 da mi je bar jos 2 kg skinut do polovine jula ;)
šta ćeš bola skidat :O ganjaj oko 83-4 kile bolan

idi u teretanu pa se ganjaj s bučicama na klupi :D
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jun 2012, 00:34

Ma brate deblji sam malo hocu da se "stesam" ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jun 2012, 01:04

Momci, imam vec onako oblikovana prsa, ali bih zelio jos da ih napusem malo... neke vjezbe kuci da mi date??? Znaci imam konture fine, ali mi fali da to napusem

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 jun 2012, 01:11

Previse sam nabildan,to mi ne godi kako da se smanjim (ispusem) ? Sta da jedem ? imajul vjezbe kakve ?
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jun 2012, 01:19

nime_tm87 je napisao/la:Momci, imam vec onako oblikovana prsa, ali bih zelio jos da ih napusem malo... neke vjezbe kuci da mi date??? Znaci imam konture fine, ali mi fali da to napusem
[youtube][/youtube]

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 jun 2012, 02:06

u teretanu gdje ja idem ima slika ronnie colemana i natpis 8 time mr. olympia :shock:

slika

gledo na yt lik diže na leg press preko tone :shock: i radi sa bučicama od 80kg ko da su od 10kg :shock:

kad narastem bit ću ronnie coleman (policajac btw) :lol:

nema jačeg bildera ja mislim u svemiru 8-)
yeah buddy lightweight baby!!!

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 25 jun 2012, 03:08

E ovako momci, treba mi par savjeta,odgovora kako god.
Imam par mladjih prijatelja onako 16,17 godina i bildaju oni neko vrijeme i bas se pravo zagrijali za to i dobro im ide moze se reci ali sada su dosli na ideju da krenu rokati testosterone (pardon ako sam pogresno napisao :D ) e sad da vas pitam kakve sve stete mogu nastati (ako uopste mogu) od tih testosterona pogotovo u njihovim godinama?
Ja se stvarno ne razumijem toliko u to pa zato i pitam. :)
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jun 2012, 09:26

Ezio7 je napisao/la:E ovako momci, treba mi par savjeta,odgovora kako god.
Imam par mladjih prijatelja onako 16,17 godina i bildaju oni neko vrijeme i bas se pravo zagrijali za to i dobro im ide moze se reci ali sada su dosli na ideju da krenu rokati testosterone (pardon ako sam pogresno napisao :D ) e sad da vas pitam kakve sve stete mogu nastati (ako uopste mogu) od tih testosterona pogotovo u njihovim godinama?
Gubitak kose,ginekomastija,pojacana dlakavost tijela,puno puno akni po licu i ledjima..Ako budu imali srece.

Teska ostecenja jetre i sterilnost ako ne budu tako srecni,a imas osoba koje ne osjete nikakve nuspojave odmah,recimo uzimali su steroide u periodu od 20-25 godine,nista im nije bilo,a onda tamo u 40-toj im se zdravlje pogorsa kao da su 70-godisnjaci.

Inace,ideja da 16-godisnjaci koriste testosteron tj.steroid je nezamislivo glupa,ali poznajem i ja takve,obicno ih opuca dobro,za mjesec dobiju par kila,a onda obicno nakon sto prestanu koristiti steroide prestanu i trenirati kroz par dana,jer za vrijeme za koje unosis testosteron budes u stanu euforije,djeluje na psihu,ono "ne moze mi niko nista" tako se osjecas,ali nakon prestanka uzimanja dolazi do naklog pada raspolozenja i cesto padanja u depresiju,a s obzirom da obicno takvi klinci koji to uzimajaju nemaju pojma sta i kako,jer kad uzimas steroide ima jos dosta stvari koje moras znati,takvo stecena misicna masa je vrlo lako gubi,a ja svakako nemam namjeru nekoga savjetovati kako da uzima steroide,samo cu reci:

Steroidi su zakonom zabranjenje supstance,koriste se u medicini samo u krajnjoj nuzdi,posljedna su opcija za tesko bolesnog covjeka,djeluju toksicno na jetru,kod osobe koja je npr.preboljela zuticu moze doci do otkazivanja funkcije jetre nakon samo i minimalne doze steroida,unosenjem vjestackog testosterona u organizam riskiras da ti tijelo prestane proizvoditi svoj vlastiti,pa kome se ide na hormonalne terapije i terapije kod travara koji lijece neplodnost,bujrum!

Pogledaj koliko je bodybuildera umrlo mladih,a ovo su ljudi koji su bili pod redovnom medicinskom kontrolom
[youtube][/youtube]

Jesu ti jarani culi sta se desilo njihovom vrsnjaku u Banja Luci?
http://www.****/vijesti/teme/9 ... -umro.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Da ne spominjem kako su nasi doktori neinformisani sto se tice steroida,kruze price za puno momaka da su umrli zbog steroida ali nasi doktori izgleda bukvalno ne znaju to prepoznati,u 99% slucaja proglase smrt zbog "urodene srcane mane".

Mada s obzirom kada ih pitas da li je ok unositi proteinske praskove,oni ce i za to reci da nije dobro,a to nema nikakvog smisla,vise je produkt neznanja i predrasuda neko utemeljeno na cinjenicama,no to je vec druga tema.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 25 jun 2012, 11:41

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi, može li mi neko iz iskustva reći koje su najbolje sprave za bildanje prsa, osim bench-a?
potisak bucicama sa ravne i kose klupe
sef_mafije je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi, može li mi neko iz iskustva reći koje su najbolje sprave za bildanje prsa, osim bench-a?

sklekovi, propadanje s tim da se vise nagnes naprijed i spustas polako do dna i sve tako... pulover , kros, potisak ... :D
Hvala obojici. :)

aJdin95
Kontakt:

Post Postao/la aJdin95 » 25 jun 2012, 11:47

Kupio sam neke musli zitarice/pahuljice posto su kako kazu dobre za debljanje...Evo njihovog sastava:zobene,kukuruzne,psenicne,jecmene,razene i rizine pahuljice, te narezani ljesnjaci, grozdjice i sjemenke lana i suncokreta...100 grama sadrzi:energetska vrijednost 1494kJ(352kcal), bjelancevine 11,4g, ugljikohidrati 56,6g i masnoce 8,9g.E sad me zanima da li su ove zitarice dobre za debljanje ili sam bezveze dao pare??Hvala..

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 25 jun 2012, 13:37

Dylan Dog je napisao/la:
Ezio7 je napisao/la:E ovako momci, treba mi par savjeta,odgovora kako god.
Gubitak kose,ginekomastija,pojacana dlakavost tijela,puno puno akni po licu i ledjima..Ako budu imali srece.

Teska ostecenja jetre i sterilnost ako ne budu tako srecni,a imas osoba koje ne osjete nikakve nuspojave odmah,recimo uzimali su steroide u periodu od 20-25 godine,nista im nije bilo,a onda tamo u 40-toj im se zdravlje pogorsa kao da su 70-godisnjaci.

Inace,ideja da 16-godisnjaci koriste testosteron tj.steroid je nezamislivo glupa,ali poznajem i ja takve,obicno ih opuca dobro,za mjesec dobiju par kila,a onda obicno nakon sto prestanu koristiti steroide prestanu i trenirati kroz par dana,jer za vrijeme za koje unosis testosteron budes u stanu euforije,djeluje na psihu,ono "ne moze mi niko nista" tako se osjecas,ali nakon prestanka uzimanja dolazi do naklog pada raspolozenja i cesto padanja u depresiju,a s obzirom da obicno takvi klinci koji to uzimajaju nemaju pojma sta i kako,jer kad uzimas steroide ima jos dosta stvari koje moras znati,takvo stecena misicna masa je vrlo lako gubi,a ja svakako nemam namjeru nekoga savjetovati kako da uzima steroide,samo cu reci:

Steroidi su zakonom zabranjenje supstance,koriste se u medicini samo u krajnjoj nuzdi,posljedna su opcija za tesko bolesnog covjeka,djeluju toksicno na jetru,kod osobe koja je npr.preboljela zuticu moze doci do otkazivanja funkcije jetre nakon samo i minimalne doze steroida,unosenjem vjestackog testosterona u organizam riskiras da ti tijelo prestane proizvoditi svoj vlastiti,pa kome se ide na hormonalne terapije i terapije kod travara koji lijece neplodnost,bujrum!

Pogledaj koliko je bodybuildera umrlo mladih,a ovo su ljudi koji su bili pod redovnom medicinskom kontrolom
[youtube][/youtube]

Jesu ti jarani culi sta se desilo njihovom vrsnjaku u Banja Luci?
http://www.****/vijesti/teme/9 ... -umro.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Da ne spominjem kako su nasi doktori neinformisani sto se tice steroida,kruze price za puno momaka da su umrli zbog steroida ali nasi doktori izgleda bukvalno ne znaju to prepoznati,u 99% slucaja proglase smrt zbog "urodene srcane mane".

Mada s obzirom kada ih pitas da li je ok unositi proteinske praskove,oni ce i za to reci da nije dobro,a to nema nikakvog smisla,vise je produkt neznanja i predrasuda neko utemeljeno na cinjenicama,no to je vec druga tema.
Drug hvala na odgovoru, sta reci, strasno i definitivno cu ih pokusati odgovoriti od tih steroida ali najveci uticaj na njih imaju puno stariji momci koji koriste steroide, a znas djecu vide u nekoga nesto i odmah "joj i ja hocu ovako".
Evo jednom sam drugu rekao neka procita ovo sto si pisao, valjda ce skontat. :roll:
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.