Jack777Pott je napisao/la:Miljenik Zorana Mamića: Marin Tomasov napokon je ‘modri’
Dojučerašnji igrač Hajduka dolazi u Dinamo, na oduševljenje sportskog direktora Zorana Mamića. “Modri” su tako dobili drugo ovoljetno pojačanje iz Dalmacije
Još sredinom travnja, nakon što je raskinuo ugovor s Hajdukom, Marin Tomasov došao je u Maksimir na pregovore s Dinamom. U srijedu će biti na prozivci za novu sezonu.
- Vrlo je interesantan igrač za Dinamo. Bio bi nam veliko pojačanje - govorio je onda trener “modrih” Ante Čačić.
Zadranin će potpisati prvog dana prijelaznog roka. Iako su uvjeti ugovora još tajni, njima su navodno vrlo zadovoljni i Dinamo i Tomasov i njegov menadžer Reno Sinovčić, ali i Zoran Mamić, kojem je donedavni Hajdukov ofenzivac jedan od omiljenih igrača. Uostalom, Tomasov je odbio neke inozemne ponude jer je smatrao da mu je Dinamo najbolja odskočna daska za karijeru.
“Modri” su tako dobili drugo pojačanje iz Dalmacije nakon talentiranog Splitova napadača Duje Čopa (22).
Dobar igrac, drago mi je da je potpisao, al me jos vise raduje cinjenica sto necu svakodnevno morat citat natezanja o njemu.
dobar je tomasov igrac pravo,bit ce pojacanje....mislim da dinamo i ove godine moze do lp