FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 17:20

kengur je napisao/la:
High je napisao/la:"' $ &, ¥ & & в Сараево " $ " $ по & Сараево, а ? & ¥ ? е на второ ' по ?." : )
Posto mi Bugarski u zadnje vrijeme ne ide od ruke, preveo sam ovo sa google-om na Engleski :

Just to say that recently I was in Sarajevo city and crazy FC Sarajevo and railwayman seems second in popularity.

:mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jun 2012, 17:26

Simpaticni ovi Bugari,citam malo ovaj njihov forum,neki se njihov pokusao registrovati na forum navijaca Sarajeva pa dobio ovakav odgovor
http://www.hordezla.ba/hz/mybb/showthread.php?tid=1767" onclick="window.open(this.href);return false;
Smijesno im :mrgreen:
Hvale navijace Sarajava,pisu o tome kako zele doci u BiH,a postavili su i neki intervju sa valjda sportskim direktorom Levskog koji je izjavio da je srecan sto pocinju evropsku kampanju sa ovako slabim protivnikom,bilo ko da to bude,da li Sarajevo ili Hibernians :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

High

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 17:27

Ma čitao sam i ja, ljudi su opsjednuti, pogledaj samo linkove navijanja sa sjevera na tom forumu. :mrgreen: Nešto su mi odvratni zbog ove euforije, dao Bog da ih kaznimo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jun 2012, 17:28

High je napisao/la:Ma čitao sam i ja, ljudi su opsjednuti, pogledaj samo linkove navijanja sa sjevera na tom forumu. :mrgreen: Nešto su mi odvratni zbog ove euforije, dao Bog da ih kaznimo.
Evo sad traze ima li neki javni forum navijaca Sarajeva,trebao bi im neko poslat link ove teme :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

High

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 17:29

"' $ &, ¥ & & в Сараево " $ " $ по & Сараево, а ? & ¥ ? е на второ ' по ?."

''Samo da kazem, nedavno sam bio u Sarajevu gdje su ljudi ludi za FK Sarajevo, a Zeljeznicar je tek drugi klub po popularnosti.''

:mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jun 2012, 17:36

Bit ce nekako neugodno ako Sarajevo ubjedljivo izgubi od Levskog,ovi navijaci pozivaju na oprez,spominju kako je Sarajevo izbacilo Trnavu a neki cak i pisu da je pobjeda od 1:0 u prvoj utakmici zadovoljavajuca,ne smijete ih sad razocarat :mrgreen:
Za razliku od navijaca,igraci i ljudi iz kluba izjavljuju kako bilo ko da prodje Sarajevo ili Hibernians ne bi smjelo biti nikakvih problema za Levski :D

High

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 17:38

Imaju strašnu statistiku, maloprije sam to napisao na ovoj temi. Iako su treći bili, nisu nešto puno bili slabiji od prve dvije ekipe. Biće teško, itekako.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jun 2012, 17:39

Ako vec moramo ispast, samo da to ne bude debakl. Al evo i oni su dosta mjenjali ekipu, cini mi se i trenera su promjenili.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 25 jun 2012, 17:45

Sarajlijc@ je napisao/la:Ako vec moramo ispast, samo da to ne bude debakl. Al evo i oni su dosta mjenjali ekipu, cini mi se i trenera su promjenili.
treba dati gol u Bugarskoj,a ne primiti više od tri za kakvu takvu šansu da se pred punim stadionom prođe u 3. pretkolo ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 jun 2012, 17:46

Ma da mi prvo razmontiramo ove Maltežane s jedno 7-8 u zbiru, malo dignemo samopuzzdanje ekipi i euforiju u gradu. Pred punim Koševom i s ekipom koja vjeruje u sebe može se odigrati i napraviti i iznenađenje. Oni su tu negdje s Clujom, Bukureštom, otrpilike...Favoriti, ali ako se kocke poklope može se s njima itekako igrati.
Mi smo malo pod dojmom Željinog iskustva s Bugarima, vjerujem da nije Željo prošao kako je prošao sad bi većina ovdje znatno optimističnije gledala na tekme s Levskim..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jun 2012, 17:53

Prvi Ovi Maltezani pa onda hajmo u Sofiju. Ovi zavrsili drugom U prvenstvu ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 jun 2012, 17:55

Vodimo protiv Tavriye, 1:0. Said.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 jun 2012, 17:58

Состав "Сараево": 34. $, 20. ", 14. ", 6. ?, 23. ?, 5. Сесар, 17. &, 7. ", 99. ? ", 77. ?, 9. "

Adilović, Gujić, Tatomirović, Torlak, Belošević, Sesar, Čomor, Husejinović, Suljić, Zlatković, Krpić

http://sctavriya.com/online.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jun 2012, 18:00

Dvije radosne vijesti najbolji igraci Toni Calvo i Darko Tasevski napustili su Levski 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2012, 18:03

Sarajlijc@ je napisao/la:High ma pisaj ih :P Valja nam proci ove sa Malte :mrgreen:

marooni je napisao/la:Evo info sa izvlačenja, naši mogući su bili: Gent, Legia Warszawa, Anzhi i Asteras Tripolis i Levski.
Prva utakmica se igra u Bugarskoj
Dobro smo i prosli,hebat ih bolje i oni neko i jedan od ova ostala prva tri,ovaj Tripolis ne poznajem pa nemogu reci jel bolje sto su nas fulili ili ne

P.S. samo da bude prva na Kosevu nadam se da nije definitivno odluceno da se tamo prva igra,posto sam vidio nesto na forumu...jel ce se kaciti u 1-2 dana onda nasa i Zeljina domaca utakmica ako i mi budemo prvi gosti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 25 jun 2012, 18:10

miky_hz je napisao/la:
Dobro smo i prosli,hebat ih bolje i oni neko i jedan od ova ostala prva tri,ovaj Tripolis ne poznajem pa nemogu reci jel bolje sto su nas fulili ili ne

P.S. samo da bude prva na Kosevu nadam se da nije definitivno odluceno da se tamo prva igra,posto sam vidio nesto na forumu...jel ce se kaciti u 1-2 dana onda nasa i Zeljina domaca utakmica ako i mi budemo prvi gosti
Mislim da UEFA ima pravilo po kojem u istom tjednu dva kluba ne mogu bit domacin na jednom stadionu. Dakle, kad Zeljo igra vani, Sarajevo igra kuci. Takav primjer vec godinama imamo u Italiji, Inter i Milan igraju na istom stadionu i nikad istog tjedna ne igraju kuci ;)
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 jun 2012, 18:11

Druga opasnost od protunapada, "Sarajevo". Nakon prodora Suljicha, Comor čudesno ne šalje loptu u gol.
:lol: :mrgreen:

Hajmo Čoma, ne daj se zbunit

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 jun 2012, 18:13

Jack777Pott je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Mislim da UEFA ima pravilo po kojem u istom tjednu dva kluba ne mogu bit domacin na jednom stadionu. Dakle, kad Zeljo igra vani, Sarajevo igra kuci. Takav primjer vec godinama imamo u Italiji, Inter i Milan igraju na istom stadionu i nikad istog tjedna ne igraju kuci ;)
razmak mora bit' najmanje 24 sata, znam da su Inter i Milan imali situaciju da su domaćini u LP prije par godina i jedan je igrao u utorak, a jedan u srijedu

p.s. sretno u Evropi, Maltežane možete i morate razvalit', a odigrajte s Bugarima što je bolje moguće da se ne ponovi Sparta ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 jun 2012, 18:13

Koliko je kostao prevoz do Praga ?
NO PYRO NO PARTY

High

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 18:17

Buu je napisao/la:Koliko je kostao prevoz do Praga ?
109,00 KM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ i 21 gost.