treba dati gol u Bugarskoj,a ne primiti više od tri za kakvu takvu šansu da se pred punim stadionom prođe u 3. pretkoloSarajlijc@ je napisao/la:Ako vec moramo ispast, samo da to ne bude debakl. Al evo i oni su dosta mjenjali ekipu, cini mi se i trenera su promjenili.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ma da mi prvo razmontiramo ove Maltežane s jedno 7-8 u zbiru, malo dignemo samopuzzdanje ekipi i euforiju u gradu. Pred punim Koševom i s ekipom koja vjeruje u sebe može se odigrati i napraviti i iznenađenje. Oni su tu negdje s Clujom, Bukureštom, otrpilike...Favoriti, ali ako se kocke poklope može se s njima itekako igrati.
Mi smo malo pod dojmom Željinog iskustva s Bugarima, vjerujem da nije Željo prošao kako je prošao sad bi većina ovdje znatno optimističnije gledala na tekme s Levskim..
Mi smo malo pod dojmom Željinog iskustva s Bugarima, vjerujem da nije Željo prošao kako je prošao sad bi većina ovdje znatno optimističnije gledala na tekme s Levskim..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Prvi Ovi Maltezani pa onda hajmo u Sofiju. Ovi zavrsili drugom U prvenstvu ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Vodimo protiv Tavriye, 1:0. Said.
Состав "Сараево": 34. $, 20. ", 14. ", 6. ?, 23. ?, 5. Сесар, 17. &, 7. ", 99. ? ", 77. ?, 9. "
Adilović, Gujić, Tatomirović, Torlak, Belošević, Sesar, Čomor, Husejinović, Suljić, Zlatković, Krpić
http://sctavriya.com/online.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Adilović, Gujić, Tatomirović, Torlak, Belošević, Sesar, Čomor, Husejinović, Suljić, Zlatković, Krpić
http://sctavriya.com/online.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dvije radosne vijesti najbolji igraci Toni Calvo i Darko Tasevski napustili su Levski 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobro smo i prosli,hebat ih bolje i oni neko i jedan od ova ostala prva tri,ovaj Tripolis ne poznajem pa nemogu reci jel bolje sto su nas fulili ili neSarajlijc@ je napisao/la:High ma pisaj ihValja nam proci ove sa Malte
marooni je napisao/la:Evo info sa izvlačenja, naši mogući su bili: Gent, Legia Warszawa, Anzhi i Asteras Tripolis i Levski.
Prva utakmica se igra u Bugarskoj
P.S. samo da bude prva na Kosevu nadam se da nije definitivno odluceno da se tamo prva igra,posto sam vidio nesto na forumu...jel ce se kaciti u 1-2 dana onda nasa i Zeljina domaca utakmica ako i mi budemo prvi gosti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Jack777Pott
- Kontakt:
Mislim da UEFA ima pravilo po kojem u istom tjednu dva kluba ne mogu bit domacin na jednom stadionu. Dakle, kad Zeljo igra vani, Sarajevo igra kuci. Takav primjer vec godinama imamo u Italiji, Inter i Milan igraju na istom stadionu i nikad istog tjedna ne igraju kucimiky_hz je napisao/la:
Dobro smo i prosli,hebat ih bolje i oni neko i jedan od ova ostala prva tri,ovaj Tripolis ne poznajem pa nemogu reci jel bolje sto su nas fulili ili ne
P.S. samo da bude prva na Kosevu nadam se da nije definitivno odluceno da se tamo prva igra,posto sam vidio nesto na forumu...jel ce se kaciti u 1-2 dana onda nasa i Zeljina domaca utakmica ako i mi budemo prvi gosti
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Druga opasnost od protunapada, "Sarajevo". Nakon prodora Suljicha, Comor čudesno ne šalje loptu u gol.

Hajmo Čoma, ne daj se zbunit
Hajmo Čoma, ne daj se zbunit
razmak mora bit' najmanje 24 sata, znam da su Inter i Milan imali situaciju da su domaćini u LP prije par godina i jedan je igrao u utorak, a jedan u srijeduJack777Pott je napisao/la:Mislim da UEFA ima pravilo po kojem u istom tjednu dva kluba ne mogu bit domacin na jednom stadionu. Dakle, kad Zeljo igra vani, Sarajevo igra kuci. Takav primjer vec godinama imamo u Italiji, Inter i Milan igraju na istom stadionu i nikad istog tjedna ne igraju kucimiky_hz je napisao/la:
Dobro smo i prosli,hebat ih bolje i oni neko i jedan od ova ostala prva tri,ovaj Tripolis ne poznajem pa nemogu reci jel bolje sto su nas fulili ili ne
p.s. sretno u Evropi, Maltežane možete i morate razvalit', a odigrajte s Bugarima što je bolje moguće da se ne ponovi Sparta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
109,00 KMBuu je napisao/la:Koliko je kostao prevoz do Praga ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sa kartom ?High je napisao/la:109,00 KMBuu je napisao/la:Koliko je kostao prevoz do Praga ?
NO PYRO NO PARTY
Ta cijena je bila bez karte.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Adi Adilović: Bolje Levski nego Anzhi ili Gent
FK Sarajevo će u 1. pretkolu Evropske lige, takmičenju koje je po rejtingu drugo u Evropi, igrati protiv ekipe Hiberniansa s Malte. Ako uspiju preskočiti ovu prepreku, onda će snage odmjeriti sa Levskim iz Sofije. Prvi golman Bordo tima Adi Adilović kaže da je zadovoljan raspletom situacije.
"Kakve su bile druge opcije, prezadovoljan sam žrijebom za prvo pretkolo. Malta nije predaleko, a ni protivnik nije neko ko bi nam mogao praviti probleme. Uz dužno poštovanje prema Hiberniansu", rekao je za Klix.ba Adi Adilović.
Onda je prokomentarisao i mogućeg suparnika u narednom krugu - Levski iz Sofije.
"Pod uslovom da prođemo tim sa Malte mislim da smo dobili jednu od lakših opcija, iako smatram da je Levski kvalitetna ekipa i da će biti dosta teže nego prošle godine protiv Orebra. No, bolje Levski nego Anzhi ili Gent.", zaključio je Adilović.
Bice zeznuto za zelju dobri su slovenci imaju dobru ekipu a igraju dobo i u evropi mislim da zeljo nema sansi...a za sarajevo oni imaju jako losu ekipu neznam kako jovic bira igrace ili mu neko drugi bira ali ovo sto dovodi nemoze igrati nigdje osim u sarajevu...Buu je napisao/la:HvalaHigh je napisao/la:Ta cijena je bila bez karte.
Ako ostane 1:0, ovo će biti prvi poraz Tavriye na pripremama. Dobili su Muru 5:1 i Admiru W 5:2.
Dobar nam je sad protivnik lagano ga nabusiti kod kuce i pred punim tribinama, a onda rastereceno igrati kod njih. 
Vec drugo pretkolo Levski u p.m..
Vec drugo pretkolo Levski u p.m..
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
A nama igra odbrana nisu se u putu nikad sreli---Gujic--Taromirovic--Dupovac--Tadajevic...i nemogu gola ovi zabiti,a 10 komada u prosle dvije zabili...hmmm na sta ce ovo izac 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".