FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Jesmol to fakat doveli Mandzukica?? Pa stvarno nezz koji kxxxc ovi u upravi rade? Pa ako je dzeko preskup,ma nezz sta da kazhem totalno sam sad iznerviran...toliko se dice i hvale sa nekim svotama sto posluju u plusu sto su zaradili od lp od ovog od onog,ma goni sve u pm....
Stern des Südens
Pa dobro mi smo očekivali Edina u dresu FCB-a i ja sam pomalo razočaran što izgleda neće biti ništa od toga ali i Mandžo ima svoje kvalitete plus nije plaćen masno jer ipak je došao kao backup za Gomeza.proFCB je napisao/la:Jesmol to fakat doveli Mandzukica?? Pa stvarno nezz koji kxxxc ovi u upravi rade? Pa ako je dzeko preskup,ma nezz sta da kazhem totalno sam sad iznerviran...toliko se dice i hvale sa nekim svotama sto posluju u plusu sto su zaradili od lp od ovog od onog,ma goni sve u pm....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovim transferom ce usparati oko 20 miliona, koji su trebali biti utroseni u Dzekin transfer, stoga ocekujem da dovedu jos jednog igraca, ali ovaj put zelim igraca koji je Bayernu potreban i koji ce na kraju krajeva zauzeti svoje mjesto medju pocetnih 11 a ne igraci koji ce se zadovoljiti klupom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
a vidi Omere mi manje vishe imamo pocetnu postavu,koja je skoro zacementirana. znaci mozda jednog kvalitetnog stopera da sebi nabavimo,ali nezz jedino bi Hummels od igraca iz bullia mogao mozda igrati u 1.postavi!Omerbavarac je napisao/la:Ovim transferom ce usparati oko 20 miliona, koji su trebali biti utroseni u Dzekin transfer, stoga ocekujem da dovedu jos jednog igraca, ali ovaj put zelim igraca koji je Bayernu potreban i koji ce na kraju krajeva zauzeti svoje mjesto medju pocetnih 11 a ne igraci koji ce se zadovoljiti klupom.
sto se tice bekova,trebao bi nam jedan back-up a rijesiti se rafinhe,ak vec nismo!
eto napad smo rijesili,krila isto tako mislim da su rijesena,jedino pozicija luiz gustava,to dovest jedno adekvatno pojacanje,gdje ce njih dvojica bukvalno do krvi se borit za prvu postavu
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Desetka nama treba, iluzionista koji zna podvaliti loptu.proFCB je napisao/la:
a vidi Omere mi manje vishe imamo pocetnu postavu,koja je skoro zacementirana. znaci mozda jednog kvalitetnog stopera da sebi nabavimo,ali nezz jedino bi Hummels od igraca iz bullia mogao mozda igrati u 1.postavi!
sto se tice bekova,trebao bi nam jedan back-up a rijesiti se rafinhe,ak vec nismo!
eto napad smo rijesili,krila isto tako mislim da su rijesena,jedino pozicija luiz gustava,to dovest jedno adekvatno pojacanje,gdje ce njih dvojica bukvalno do krvi se borit za prvu postavu
Dovedena pojacanja su samo zamjene, mozda neko od njih upadne u prvu postavu, ali niti jedan igrac nije doveden s namjeron da igra u prvom sastavu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Zenichanin
- Kontakt:
U Bayernu ako se ne zoves Mario ne mozes igrati u napadu 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- moustapha
- Kontakt:
Nije tacno!Zenichanin je napisao/la:U Bayernu ako se ne zoves Mario ne mozes igrati u napadu
Moras biti Super Mario.
#divovi
evo ljudi ja sam novi tu inace sam veliki navijac bayerna
Da li postoji ikakva mogućnost da dovedemo Matsa Humelsa...
Poznato je kako se Bavarci žele pojačati u napadu, nakon što je klub napustio Ivica Olić, a pred izlaznim je vratima i Nils Petersen.
Mandžukićev se odlazak iz Vučjeg grada čini poprilično izvjestan, jer će momčad Wolfsburga za sljedeću sezonu, osim Olića, pojačati i nizozemski napadač Bas Dost te jedno od čeških iznenađenja na Euru, Václav Pilař.
Veliki minhenski klub dosad se pojačao veteranom i povratnikom Claudiom Pizzarom, ali, s obzirom na frekventnost ozljeda te zahtjevan ritam utakmica, žele još jednog napadača.
Inicijalni plan uključivao je u Cityju pomalo zapostavljenog Edina Džeku, ali zasad je nesavladiv problem visina odštete. Naime, 30-35 milijuna eura, koliko bi zadovoljilo City, Bayernu je ipak previše.
Mandžukićeva cijena, kako se spekulira, kretala bi se unutar Bayernu prihvatljivih 12-15 milijuna eura, a interes je potvrđen s obje strane.
Mandžukićev se odlazak iz Vučjeg grada čini poprilično izvjestan, jer će momčad Wolfsburga za sljedeću sezonu, osim Olića, pojačati i nizozemski napadač Bas Dost te jedno od čeških iznenađenja na Euru, Václav Pilař.
Veliki minhenski klub dosad se pojačao veteranom i povratnikom Claudiom Pizzarom, ali, s obzirom na frekventnost ozljeda te zahtjevan ritam utakmica, žele još jednog napadača.
Inicijalni plan uključivao je u Cityju pomalo zapostavljenog Edina Džeku, ali zasad je nesavladiv problem visina odštete. Naime, 30-35 milijuna eura, koliko bi zadovoljilo City, Bayernu je ipak previše.
Mandžukićeva cijena, kako se spekulira, kretala bi se unutar Bayernu prihvatljivih 12-15 milijuna eura, a interes je potvrđen s obje strane.
prije da će Uli dovesti Terry-a, Pepe-a, Ramos-a nego Hummelsa ... prvo sto ga je se odrekao kad ga je prodao Dortmundu i drugo čitava situacija oko Hummelsovog oca jer ga je Bayern otpustio i sada se tuže po sudovima radi isplate ...bajern100 je napisao/la:Da li postoji ikakva mogućnost da dovedemo Matsa Humelsa...
Ajd neka Mandže nekako će se preći preko toga ...
Volio bi da se dovede Howedes jer onda bi odbrana bila top ... Lahm-Badstubber-Howedes-Boateng ... 25-30 mil za Howedesa a od vezni Leitnera iz Dortmunda (mada i to je teško zbog rivalstva xD) ...
Vidim svi bruje treba nam brži vezni koji će znati povući loptu i ubrzati igru pa on se ima u Alabi samo neka ga guraju na DM/MC ... ionako bek mu nije početna pozicija ...
za poziciju RB ima onaj novi klinac sto je dosao iz Kolna ... on moze uletiti umjesto Boatenga koji može da radi rotaciju sa Badstubberom/Howedesom na poziciji centralnog ... a i Howedes moze odigrati RB ... Sto se tiče lijevog beka umjesto Lahma mogu odigrati Gustavo i Alaba ...
Samo ne znam sta Lahm preferira da igra, desnog ili lijevog bekathulkazal je napisao/la:prije da će Uli dovesti Terry-a, Pepe-a, Ramos-a nego Hummelsa ... prvo sto ga je se odrekao kad ga je prodao Dortmundu i drugo čitava situacija oko Hummelsovog oca jer ga je Bayern otpustio i sada se tuže po sudovima radi isplate ...bajern100 je napisao/la:Da li postoji ikakva mogućnost da dovedemo Matsa Humelsa...
Ajd neka Mandže nekako će se preći preko toga ...
Volio bi da se dovede Howedes jer onda bi odbrana bila top ... Lahm-Badstubber-Howedes-Boateng ... 25-30 mil za Howedesa a od vezni Leitnera iz Dortmunda (mada i to je teško zbog rivalstva xD) ...
Vidim svi bruje treba nam brži vezni koji će znati povući loptu i ubrzati igru pa on se ima u Alabi samo neka ga guraju na DM/MC ... ionako bek mu nije početna pozicija ...
za poziciju RB ima onaj novi klinac sto je dosao iz Kolna ... on moze uletiti umjesto Boatenga koji može da radi rotaciju sa Badstubberom/Howedesom na poziciji centralnog ... a i Howedes moze odigrati RB ... Sto se tiče lijevog beka umjesto Lahma mogu odigrati Gustavo i Alaba ...
Volim te Zeljo!!!
Lahm je najmanji problem ... jedini zahtjev jest da se ne pravi rotacija tokom sezone nego ako će igrati lijevo onda čitavu sezonu će igrati ... Što se tiče LB opasnije je po gol tj. siječe unutra jer je desna mu jača noga ... a što se tiče RB više ide uz liniju ... meni svejedno šta god da igra biti će ok ...zlatandr je napisao/la: Samo ne znam sta Lahm preferira da igra, desnog ili lijevog bekapo meni na obadvije pozicije igra vrhunski ali cini mi se da mu ipak nekako draže desnog beka igrati, pa to malo situaciju mjenja. A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.
A Howedes je ono što nam treba pa da više ne gledam u zadnjoj liniji Buytena, Tymu i Gustava T_T
Valjda ce kupiti nekog, mada znajuci nasu upravu teskothulkazal je napisao/la:Lahm je najmanji problem ... jedini zahtjev jest da se ne pravi rotacija tokom sezone nego ako će igrati lijevo onda čitavu sezonu će igrati ... Što se tiče LB opasnije je po gol tj. siječe unutra jer je desna mu jača noga ... a što se tiče RB više ide uz liniju ... meni svejedno šta god da igra biti će ok ...zlatandr je napisao/la: Samo ne znam sta Lahm preferira da igra, desnog ili lijevog bekapo meni na obadvije pozicije igra vrhunski ali cini mi se da mu ipak nekako draže desnog beka igrati, pa to malo situaciju mjenja. A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.
A Howedes je ono što nam treba pa da više ne gledam u zadnjoj liniji Buytena, Tymu i Gustava T_T
Volim te Zeljo!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mandzu ... 22695.aspx
Izgleda da je Mandžo tu i menadžer mu potvrdio
Mislim da je bio boli Džeko ali kakva je nasa uprava ponavajući je ipak i ovo je dobro
Zamjene za gomeza su tu sad jos jednog za odbrane mislim da nema se sta čekati dajte nam Javi Martineza
Izgleda da je Mandžo tu i menadžer mu potvrdio
Mislim da je bio boli Džeko ali kakva je nasa uprava ponavajući je ipak i ovo je dobro
Zamjene za gomeza su tu sad jos jednog za odbrane mislim da nema se sta čekati dajte nam Javi Martineza
gotovo je mandžukić je novi igrac bayerna pa dobrodosao
mislim da ce nasa uprava sada dovesti jos neko veliko ime mozda martineza ili howedesa
mislim da ce nasa uprava sada dovesti jos neko veliko ime mozda martineza ili howedesa
A i ti Badstuber dobrodošao ovde i budi aktivan.badstuber je napisao/la:gotovo je mandžukić je novi igrac bayerna pa dobrodosao
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
hvala i naravno biti cu aktivan
- Centre forward
- Kontakt:
Eto i Mandže,hajd yebaji ga sad,sto je bilo bilo je štaš Bože.Samo se nadam da nece uzet devetku
@Badstuber,dobro došao
@Badstuber,dobro došao
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
oda da se zna prva slika Mandzuke u dresu Baye ide meni na avatar
Nemoj slucajno da bi neko prije uzeo
Nemoj slucajno da bi neko prije uzeo
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.