FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 27 jun 2012, 00:59

Jesmol to fakat doveli Mandzukica?? Pa stvarno nezz koji kxxxc ovi u upravi rade? Pa ako je dzeko preskup,ma nezz sta da kazhem totalno sam sad iznerviran...toliko se dice i hvale sa nekim svotama sto posluju u plusu sto su zaradili od lp od ovog od onog,ma goni sve u pm....
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jun 2012, 01:06

proFCB je napisao/la:Jesmol to fakat doveli Mandzukica?? Pa stvarno nezz koji kxxxc ovi u upravi rade? Pa ako je dzeko preskup,ma nezz sta da kazhem totalno sam sad iznerviran...toliko se dice i hvale sa nekim svotama sto posluju u plusu sto su zaradili od lp od ovog od onog,ma goni sve u pm....
Pa dobro mi smo očekivali Edina u dresu FCB-a i ja sam pomalo razočaran što izgleda neće biti ništa od toga ali i Mandžo ima svoje kvalitete plus nije plaćen masno jer ipak je došao kao backup za Gomeza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2012, 01:07

Ovim transferom ce usparati oko 20 miliona, koji su trebali biti utroseni u Dzekin transfer, stoga ocekujem da dovedu jos jednog igraca, ali ovaj put zelim igraca koji je Bayernu potreban i koji ce na kraju krajeva zauzeti svoje mjesto medju pocetnih 11 a ne igraci koji ce se zadovoljiti klupom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 jun 2012, 01:18

Omerbavarac je napisao/la:Ovim transferom ce usparati oko 20 miliona, koji su trebali biti utroseni u Dzekin transfer, stoga ocekujem da dovedu jos jednog igraca, ali ovaj put zelim igraca koji je Bayernu potreban i koji ce na kraju krajeva zauzeti svoje mjesto medju pocetnih 11 a ne igraci koji ce se zadovoljiti klupom.
a vidi Omere mi manje vishe imamo pocetnu postavu,koja je skoro zacementirana. znaci mozda jednog kvalitetnog stopera da sebi nabavimo,ali nezz jedino bi Hummels od igraca iz bullia mogao mozda igrati u 1.postavi!
sto se tice bekova,trebao bi nam jedan back-up a rijesiti se rafinhe,ak vec nismo!
eto napad smo rijesili,krila isto tako mislim da su rijesena,jedino pozicija luiz gustava,to dovest jedno adekvatno pojacanje,gdje ce njih dvojica bukvalno do krvi se borit za prvu postavu
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2012, 01:21

proFCB je napisao/la:
a vidi Omere mi manje vishe imamo pocetnu postavu,koja je skoro zacementirana. znaci mozda jednog kvalitetnog stopera da sebi nabavimo,ali nezz jedino bi Hummels od igraca iz bullia mogao mozda igrati u 1.postavi!
sto se tice bekova,trebao bi nam jedan back-up a rijesiti se rafinhe,ak vec nismo!
eto napad smo rijesili,krila isto tako mislim da su rijesena,jedino pozicija luiz gustava,to dovest jedno adekvatno pojacanje,gdje ce njih dvojica bukvalno do krvi se borit za prvu postavu
Desetka nama treba, iluzionista koji zna podvaliti loptu. :!:
Dovedena pojacanja su samo zamjene, mozda neko od njih upadne u prvu postavu, ali niti jedan igrac nije doveden s namjeron da igra u prvom sastavu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 27 jun 2012, 07:25

U Bayernu ako se ne zoves Mario ne mozes igrati u napadu :!:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 jun 2012, 08:45

Zenichanin je napisao/la:U Bayernu ako se ne zoves Mario ne mozes igrati u napadu :!:
Nije tacno!

Moras biti Super Mario. 8-)
#divovi

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 27 jun 2012, 11:29

evo ljudi ja sam novi tu inace sam veliki navijac bayerna

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 27 jun 2012, 11:58

Da li postoji ikakva mogućnost da dovedemo Matsa Humelsa...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 27 jun 2012, 12:12

Poznato je kako se Bavarci žele pojačati u napadu, nakon što je klub napustio Ivica Olić, a pred izlaznim je vratima i Nils Petersen.

Mandžukićev se odlazak iz Vučjeg grada čini poprilično izvjestan, jer će momčad Wolfsburga za sljedeću sezonu, osim Olića, pojačati i nizozemski napadač Bas Dost te jedno od čeških iznenađenja na Euru, Václav Pilař.
Veliki minhenski klub dosad se pojačao veteranom i povratnikom Claudiom Pizzarom, ali, s obzirom na frekventnost ozljeda te zahtjevan ritam utakmica, žele još jednog napadača.

Inicijalni plan uključivao je u Cityju pomalo zapostavljenog Edina Džeku, ali zasad je nesavladiv problem visina odštete. Naime, 30-35 milijuna eura, koliko bi zadovoljilo City, Bayernu je ipak previše.
Mandžukićeva cijena, kako se spekulira, kretala bi se unutar Bayernu prihvatljivih 12-15 milijuna eura, a interes je potvrđen s obje strane.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 jun 2012, 12:21

bajern100 je napisao/la:Da li postoji ikakva mogućnost da dovedemo Matsa Humelsa...
prije da će Uli dovesti Terry-a, Pepe-a, Ramos-a nego Hummelsa ... prvo sto ga je se odrekao kad ga je prodao Dortmundu i drugo čitava situacija oko Hummelsovog oca jer ga je Bayern otpustio i sada se tuže po sudovima radi isplate ...

Ajd neka Mandže nekako će se preći preko toga ...

Volio bi da se dovede Howedes jer onda bi odbrana bila top ... Lahm-Badstubber-Howedes-Boateng ... 25-30 mil za Howedesa a od vezni Leitnera iz Dortmunda (mada i to je teško zbog rivalstva xD) ...

Vidim svi bruje treba nam brži vezni koji će znati povući loptu i ubrzati igru pa on se ima u Alabi samo neka ga guraju na DM/MC ... ionako bek mu nije početna pozicija ...

za poziciju RB ima onaj novi klinac sto je dosao iz Kolna ... on moze uletiti umjesto Boatenga koji može da radi rotaciju sa Badstubberom/Howedesom na poziciji centralnog ... a i Howedes moze odigrati RB ... Sto se tiče lijevog beka umjesto Lahma mogu odigrati Gustavo i Alaba ...

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 jun 2012, 12:35

thulkazal je napisao/la:
bajern100 je napisao/la:Da li postoji ikakva mogućnost da dovedemo Matsa Humelsa...
prije da će Uli dovesti Terry-a, Pepe-a, Ramos-a nego Hummelsa ... prvo sto ga je se odrekao kad ga je prodao Dortmundu i drugo čitava situacija oko Hummelsovog oca jer ga je Bayern otpustio i sada se tuže po sudovima radi isplate ...

Ajd neka Mandže nekako će se preći preko toga ...

Volio bi da se dovede Howedes jer onda bi odbrana bila top ... Lahm-Badstubber-Howedes-Boateng ... 25-30 mil za Howedesa a od vezni Leitnera iz Dortmunda (mada i to je teško zbog rivalstva xD) ...

Vidim svi bruje treba nam brži vezni koji će znati povući loptu i ubrzati igru pa on se ima u Alabi samo neka ga guraju na DM/MC ... ionako bek mu nije početna pozicija ...

za poziciju RB ima onaj novi klinac sto je dosao iz Kolna ... on moze uletiti umjesto Boatenga koji može da radi rotaciju sa Badstubberom/Howedesom na poziciji centralnog ... a i Howedes moze odigrati RB ... Sto se tiče lijevog beka umjesto Lahma mogu odigrati Gustavo i Alaba ...
Samo ne znam sta Lahm preferira da igra, desnog ili lijevog beka :? po meni na obadvije pozicije igra vrhunski ali cini mi se da mu ipak nekako draže desnog beka igrati, pa to malo situaciju mjenja. A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.
Volim te Zeljo!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 jun 2012, 12:44

zlatandr je napisao/la: Samo ne znam sta Lahm preferira da igra, desnog ili lijevog beka :? po meni na obadvije pozicije igra vrhunski ali cini mi se da mu ipak nekako draže desnog beka igrati, pa to malo situaciju mjenja. A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.
Lahm je najmanji problem ... jedini zahtjev jest da se ne pravi rotacija tokom sezone nego ako će igrati lijevo onda čitavu sezonu će igrati ... Što se tiče LB opasnije je po gol tj. siječe unutra jer je desna mu jača noga ... a što se tiče RB više ide uz liniju ... meni svejedno šta god da igra biti će ok ...

A Howedes je ono što nam treba pa da više ne gledam u zadnjoj liniji Buytena, Tymu i Gustava T_T

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 jun 2012, 12:47

thulkazal je napisao/la:
zlatandr je napisao/la: Samo ne znam sta Lahm preferira da igra, desnog ili lijevog beka :? po meni na obadvije pozicije igra vrhunski ali cini mi se da mu ipak nekako draže desnog beka igrati, pa to malo situaciju mjenja. A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.
Lahm je najmanji problem ... jedini zahtjev jest da se ne pravi rotacija tokom sezone nego ako će igrati lijevo onda čitavu sezonu će igrati ... Što se tiče LB opasnije je po gol tj. siječe unutra jer je desna mu jača noga ... a što se tiče RB više ide uz liniju ... meni svejedno šta god da igra biti će ok ...

A Howedes je ono što nam treba pa da više ne gledam u zadnjoj liniji Buytena, Tymu i Gustava T_T
Valjda ce kupiti nekog, mada znajuci nasu upravu tesko :D
Volim te Zeljo!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 jun 2012, 13:01

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mandzu ... 22695.aspx

Izgleda da je Mandžo tu i menadžer mu potvrdio
Mislim da je bio boli Džeko ali kakva je nasa uprava ponavajući je ipak i ovo je dobro
Zamjene za gomeza su tu sad jos jednog za odbrane mislim da nema se sta čekati dajte nam Javi Martineza

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 27 jun 2012, 13:29

gotovo je mandžukić je novi igrac bayerna pa dobrodosao

mislim da ce nasa uprava sada dovesti jos neko veliko ime mozda martineza ili howedesa

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jun 2012, 13:32

badstuber je napisao/la:gotovo je mandžukić je novi igrac bayerna pa dobrodosao

mislim da ce nasa uprava sada dovesti jos neko veliko ime mozda martineza ili howedesa
A i ti Badstuber dobrodošao ovde i budi aktivan. :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 27 jun 2012, 13:34

hvala i naravno biti cu aktivan

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 jun 2012, 13:36

Eto i Mandže,hajd yebaji ga sad,sto je bilo bilo je štaš Bože.Samo se nadam da nece uzet devetku :?
@Badstuber,dobro došao :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 jun 2012, 13:36

oda da se zna prva slika Mandzuke u dresu Baye ide meni na avatar ;)

Nemoj slucajno da bi neko prije uzeo 8-)
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []