I evo gledam sad kod njega na fb profilu neko mu govorio ono kao "Zola ostani" a njegov komentar :
Muamer Zoletic kako brate opet se ne zna ko pije a ko placa
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ma vidoviti portal nesto sere, cini mi se da su oni pijuni Zahirovica, a posto Zahirovica hoce da sklone oni sad non stop pisu tekstove protiv Slobode.SiggySinatra je napisao/la:Sta glume ti novinari s tim "djeciji vrtic"
pa vidoviti portal je od Sabovica, a Sbovic je sa Zahirovicem , samo sto su oni korisitli Zhirovica ebiga...doduse Zhirovic je opet puno bolji covjek od njih sigurnoMakeTZ je napisao/la:ma vidoviti portal nesto sere, cini mi se da su oni pijuni Zahirovica, a posto Zahirovica hoce da sklone oni sad non stop pisu tekstove protiv Slobode.SiggySinatra je napisao/la:Sta glume ti novinari s tim "djeciji vrtic"
Mozda i grijesim ali se meni cini tako.
Kad' klub ispadne u Federalnu ligu, funkcioniše na amaterskim osnovima ..dakle, niko nema ugovora.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam da li će se Zoletić pojaviti na prozivci, i ako bude to je čisto zato što ima ugovor do 30.6 sa Slobodom....
Na kojeg Bekića misliš ..Almir Bekić ?A, ko hoce da skloni Zahirovica. Ne kontam, zele da sklone covjeka koji je utrpao u klub 300.000 svojih para, to ove legende ili. Zahirovic ostaje sigurno, mozda grijesim ali prije vidovitog ja ovdje to napisa. I Bekić se varaca najverovatnije, a mozda vam dodje i jedan bivsi igrac Zelje, bio nedavno malo u Ceskoj.
Sve OK al' nemoj ba iz zELJe, izdace nas kad bude bilo najgusce!aleksandar_veliki je napisao/la:
A, ko hoce da skloni Zahirovica. Ne kontam, zele da sklone covjeka koji je utrpao u klub 300.000 svojih para, to ove legende ili. Zahirovic ostaje sigurno, mozda grijesim ali prije vidovitog ja ovdje to napisa. I Bekić se varaca najverovatnije, a mozda vam dodje i jedan bivsi igrac Zelje, bio nedavno malo u Ceskoj.
Prvo skoči,pa reci "HOP"JTS je napisao/la:Svega mi, ako se ovo obistini, ima da pregazimo ovu seljadiju od lige![]()
Mnogo jači sastav nego prošle sezone ..bez problema se vraćamo u "elitu"![]()
Na kraju kad' se vratimo u elitu, ispast' će da nam je ovo ispadanje došlo kao otrježnjenje, kao nešto što nam je bilo potrebno da se poslože neke stvari u klubu, ma koliko god da jadno zvuči.

Zoletić je novi igrač Gradine. Na prozivci se pojavio zato što ima ugovor do 30.6 i trenirati će gore do subote vjerovatno, da ne bi dobio kakve kazne ili šta ti ja znam.ultrasstyle_tz je napisao/la:sta je sa Joguncica i Cejvana, jednog od njih 2 se mora zadrzati...a ako bi se sve ovo obistinilo taj tim bi bio konkurentan u premijer ligi, a da ne govorimo za ligu federacije...ovo je za sad predobro da bi bilo istinito...
Divkovic, Piric..
Mikelini, Stana, Efendic, Salihovic, Joguncic, Omic...
Zoletic, Lamesic, Jaha, Rahmanovic, Prses, Sisic
Smigalovic, Bekic, Okanovic, Jusufovic, Mesic, Ribic i jos jedan spic/ofanzivni vezni i taj tim bi prekucao prvu ligu, al kazemm dok se to ne ozvanici , ne vjerujem..
ako bi se sa ovakvom ekipom i sredjenim stanje u klubu vratili u PL, onda bi ovo ispadanje bilo nesto najbolje sto se moglo desiti.
Po ispadanju iz PL klub je postao "amaterski" tako su i svi profesionalni ugovori koji su bili prestali da vaze tako da Zoletic slobodno moze pocet trenirat sa Gradinom, ako on to zeli i ako je on stvarno novi igrac Gradine.Benjo_AFC86 je napisao/la:Zoletić je novi igrač Gradine. Na prozivci se pojavio zato što ima ugovor do 30.6 i trenirati će gore do subote vjerovatno, da ne bi dobio kakve kazne ili šta ti ja znam.
pa ovaj mu ugovor važi do juna, taj je iz Premier lige. To nije novi ugovor, koji glasi da će igrati za sezonu 2012/13 u Prvoj ligi.classic je napisao/la:Po ispadanju iz PL klub je postao "amaterski" tako su i svi profesionalni ugovori koji su bili prestali da vaze tako da Zoletic slobodno moze pocet trenirat sa Gradinom, ako on to zeli i ako je on stvarno novi igrac Gradine.Benjo_AFC86 je napisao/la:Zoletić je novi igrač Gradine. Na prozivci se pojavio zato što ima ugovor do 30.6 i trenirati će gore do subote vjerovatno, da ne bi dobio kakve kazne ili šta ti ja znam.
Ipak ja mislim da on jos uvjek ceka pozitivan odgovor iz Slobode.
Ja ti govorim da je taj ugovor koji je imo sa slobodom nevazeci i da moze trenirat sa gradinom, da nema potrebe bilo sta da se ceka, al pitanje je dal se cekaBenjo_AFC86 je napisao/la:pa ovaj mu ugovor važi do juna, taj je iz Premier lige. To nije novi ugovor, koji glasi da će igrati za sezonu 2012/13 u Prvoj ligi.classic je napisao/la:Po ispadanju iz PL klub je postao "amaterski" tako su i svi profesionalni ugovori koji su bili prestali da vaze tako da Zoletic slobodno moze pocet trenirat sa Gradinom, ako on to zeli i ako je on stvarno novi igrac Gradine.Benjo_AFC86 je napisao/la:Zoletić je novi igrač Gradine. Na prozivci se pojavio zato što ima ugovor do 30.6 i trenirati će gore do subote vjerovatno, da ne bi dobio kakve kazne ili šta ti ja znam.
Ipak ja mislim da on jos uvjek ceka pozitivan odgovor iz Slobode.
To je ugovor iz sezone 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.