u 10h.classic je napisao/la:Satnica?MakeTZ je napisao/la:Sutra prozivka.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hvala na informacijama (o igračima), @aco. Također, hvala i @MakeTZ na obavještenju o satnici i datumu prozivke.
Nadam se da će se Sloboda pojačati s barem 5-6 kvalitetnih igrača što Mikelini, Omić, Šišić, Mešić i Okanović te ostali hajmo reći "starosjedioci" i rode povratnice zaista jesu. Pored toga, kada znamo kakvu djecu klub ima, to je samo za poželjeti. No, kako je ovo FKS i Tuzla, sumnjam da neće nešto poći po zlu. Od krucijalne važnosti je što prije formirati UO i Skupštinu kluba, bez obzira ko tamo sjedio (naravno, volio bih što više poduzetnika i krupnih ulagača, te da se stari poznanici (grobari) kluba izmjeste odatle). Legende (s Općinskom/Opštinskom markom) dolaze, nadam se da će Meske, Lica i Šećer postaviti klub na noge. Tronožac je ipak najstabilniji oslonac svakog stola. 

Citam Zoletic ode u Gradinu.
I evo gledam sad kod njega na fb profilu neko mu govorio ono kao "Zola ostani" a njegov komentar :
Muamer Zoletic kako brate opet se ne zna ko pije a ko placa

I evo gledam sad kod njega na fb profilu neko mu govorio ono kao "Zola ostani" a njegov komentar :
Muamer Zoletic kako brate opet se ne zna ko pije a ko placa

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Iako se još uvijek na Tušnju ne zna ko kosi, a ko vodu nosi, trener Abdulah Ibraković je prema saznanjima do kojih je došao ... za sutra (srijeda) u 10 sati zakazao prozivku igrača. Još uvijek je velika enigma koga će zapasti užarena predsjednička fotelja u Rudarskoj 2., te da li će Davud Zahirović dobiti podršku općinske vlasti na čelu sa lokalnim moćnikom Jasminom Imamovićem.
Kada je u pitanju igračka križaljka, trener Ibraković je na Tušanj dogovorio dolazak nekoliko zvučnih imena, Aldin Šišić (Čelik), Nikola Mikelini (Kipar), Staniša Nikolić (Slovačka), Muhamed Omić (Zvijezda Gradačac), dok su blizu povratka u "crveno-crni" dres Mirza Mešić i Tarik Okanović.
Što se tiće postojećeg igračkog kadra svi osim golmana Denisa Mujkića koji u džepu ima ponudu Novog Pazara ostavljeni su na milost i nemilost. Niko ne zna šta će se desiti sa Samirom Jogunčićem, Adnanom Jahićem, Muamerom Zoletićem, Kenanom Čejvanovićem, Jasminom Mešanovićem, Samirom Efendićem, dok se nekadašnji mladi reprezentativac BiH Almir Bekić vraća u zagrebački Dinamo gdje se mora pojaviti na prozivci.
Sasvim sigurno da će šansu za igru u Prvoj ligi FBiH dobiti tuzlanski "dječiji vrtić" na čelu sa Omarom Pršešom, Semirom Musićem i Tinom Divkovićem...
Kada je u pitanju igračka križaljka, trener Ibraković je na Tušanj dogovorio dolazak nekoliko zvučnih imena, Aldin Šišić (Čelik), Nikola Mikelini (Kipar), Staniša Nikolić (Slovačka), Muhamed Omić (Zvijezda Gradačac), dok su blizu povratka u "crveno-crni" dres Mirza Mešić i Tarik Okanović.
Što se tiće postojećeg igračkog kadra svi osim golmana Denisa Mujkića koji u džepu ima ponudu Novog Pazara ostavljeni su na milost i nemilost. Niko ne zna šta će se desiti sa Samirom Jogunčićem, Adnanom Jahićem, Muamerom Zoletićem, Kenanom Čejvanovićem, Jasminom Mešanovićem, Samirom Efendićem, dok se nekadašnji mladi reprezentativac BiH Almir Bekić vraća u zagrebački Dinamo gdje se mora pojaviti na prozivci.
Sasvim sigurno da će šansu za igru u Prvoj ligi FBiH dobiti tuzlanski "dječiji vrtić" na čelu sa Omarom Pršešom, Semirom Musićem i Tinom Divkovićem...
- SiggySinatra
- Kontakt:
Sta glume ti novinari s tim "djeciji vrtic"
ma vidoviti portal nesto sere, cini mi se da su oni pijuni Zahirovica, a posto Zahirovica hoce da sklone oni sad non stop pisu tekstove protiv Slobode.SiggySinatra je napisao/la:Sta glume ti novinari s tim "djeciji vrtic"
Mozda i grijesim ali se meni cini tako.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa vidoviti portal je od Sabovica, a Sbovic je sa Zahirovicem , samo sto su oni korisitli Zhirovica ebiga...doduse Zhirovic je opet puno bolji covjek od njih sigurnoMakeTZ je napisao/la:ma vidoviti portal nesto sere, cini mi se da su oni pijuni Zahirovica, a posto Zahirovica hoce da sklone oni sad non stop pisu tekstove protiv Slobode.SiggySinatra je napisao/la:Sta glume ti novinari s tim "djeciji vrtic"
Mozda i grijesim ali se meni cini tako.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam da li će se Zoletić pojaviti na prozivci, i ako bude to je čisto zato što ima ugovor do 30.6 sa Slobodom....
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Kad' klub ispadne u Federalnu ligu, funkcioniše na amaterskim osnovima ..dakle, niko nema ugovora.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam da li će se Zoletić pojaviti na prozivci, i ako bude to je čisto zato što ima ugovor do 30.6 sa Slobodom....
Tako sam pročitao ..
Na kojeg Bekića misliš ..Almir Bekić ?A, ko hoce da skloni Zahirovica. Ne kontam, zele da sklone covjeka koji je utrpao u klub 300.000 svojih para, to ove legende ili. Zahirovic ostaje sigurno, mozda grijesim ali prije vidovitog ja ovdje to napisa. I Bekić se varaca najverovatnije, a mozda vam dodje i jedan bivsi igrac Zelje, bio nedavno malo u Ceskoj.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Sve OK al' nemoj ba iz zELJe, izdace nas kad bude bilo najgusce!aleksandar_veliki je napisao/la:
A, ko hoce da skloni Zahirovica. Ne kontam, zele da sklone covjeka koji je utrpao u klub 300.000 svojih para, to ove legende ili. Zahirovic ostaje sigurno, mozda grijesim ali prije vidovitog ja ovdje to napisa. I Bekić se varaca najverovatnije, a mozda vam dodje i jedan bivsi igrac Zelje, bio nedavno malo u Ceskoj.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- slani grad
- Kontakt:
da nebi puno pametovali i slusali sta naklapaju razni portali i mediji najbolje je da sacekamo jos koji dan...misllim da ce onda sve bit jasnije..i ko ostaje i ko ide...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Kao što smo jučer objavili, trener tuzlanske Slobode Abdulah Ibraković danas je izvršio prozivku igrača, te ozvaničio početak priprema za narednu sezonu.
Njemu se odazvalo 22 igrača, a to su: Divković, E. Ribić, Pirić i Mahovkić (golmani), Jahić, Bekić, Šmigalović, Mikelini, Mujkanović, H. Ribić, Pršeš, S. Musić, Rahmanović, A.Musić, Zoletić, Šišić, Efendić, Jusufović, Nezić, Salihović, Memišević i Mahmutović.
-Očekujem da ćemo u toku ove sedmice dovesti još neke naše igrače, prije svih tu mislim na Mirzu Mešića, Tarika Okanovića, Stanišu Nikolića, Muhameda Omića i Marija Lamešića. Nadam se da su spremni pomoći Slobodi da se vrati u društvo najboljih-rekao je u razgovoru za vidiportal.ba trener Slobode Abdulah Ibraković.
Njemu se odazvalo 22 igrača, a to su: Divković, E. Ribić, Pirić i Mahovkić (golmani), Jahić, Bekić, Šmigalović, Mikelini, Mujkanović, H. Ribić, Pršeš, S. Musić, Rahmanović, A.Musić, Zoletić, Šišić, Efendić, Jusufović, Nezić, Salihović, Memišević i Mahmutović.
-Očekujem da ćemo u toku ove sedmice dovesti još neke naše igrače, prije svih tu mislim na Mirzu Mešića, Tarika Okanovića, Stanišu Nikolića, Muhameda Omića i Marija Lamešića. Nadam se da su spremni pomoći Slobodi da se vrati u društvo najboljih-rekao je u razgovoru za vidiportal.ba trener Slobode Abdulah Ibraković.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Svega mi, ako se ovo obistini, ima da pregazimo ovu seljadiju od lige
Mnogo jači sastav nego prošle sezone ..bez problema se vraćamo u "elitu"
Na kraju kad' se vratimo u elitu, ispast' će da nam je ovo ispadanje došlo kao otrježnjenje, kao nešto što nam je bilo potrebno da se poslože neke stvari u klubu, ma koliko god da jadno zvuči.

Mnogo jači sastav nego prošle sezone ..bez problema se vraćamo u "elitu"

Na kraju kad' se vratimo u elitu, ispast' će da nam je ovo ispadanje došlo kao otrježnjenje, kao nešto što nam je bilo potrebno da se poslože neke stvari u klubu, ma koliko god da jadno zvuči.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovo sto se danas vidilo je pravo ohrabrujuce, al ne treba zaboravit da vecina ovih igraca jos uvjek ceka na potpis ugovora i da se ispostuju ti eventualni dogovori.
Nadam se da ce sto prije se sazvat nova skupstina i izabrat upravni odbor da bi se ovi igraci mogli sto prije ispostovat jer u protivnom cemo se kao i dosta puta ranije pocet rasipat.
Nadam se da ce sto prije se sazvat nova skupstina i izabrat upravni odbor da bi se ovi igraci mogli sto prije ispostovat jer u protivnom cemo se kao i dosta puta ranije pocet rasipat.
- kuman_@mel
- Kontakt:
Prvo skoči,pa reci "HOP"JTS je napisao/la:Svega mi, ako se ovo obistini, ima da pregazimo ovu seljadiju od lige![]()
Mnogo jači sastav nego prošle sezone ..bez problema se vraćamo u "elitu"![]()

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sta je sa Joguncica i Cejvana, jednog od njih 2 se mora zadrzati...a ako bi se sve ovo obistinilo taj tim bi bio konkurentan u premijer ligi, a da ne govorimo za ligu federacije...ovo je za sad predobro da bi bilo istinito...
Divkovic, Piric..
Mikelini, Stana, Efendic, Salihovic, Joguncic, Omic...
Zoletic, Lamesic, Jaha, Rahmanovic, Prses, Sisic
Smigalovic, Bekic, Okanovic, Jusufovic, Mesic, Ribic i jos jedan spic/ofanzivni vezni i taj tim bi prekucao prvu ligu, al kazemm dok se to ne ozvanici , ne vjerujem..
ako bi se sa ovakvom ekipom i sredjenim stanje u klubu vratili u PL, onda bi ovo ispadanje bilo nesto najbolje sto se moglo desiti.
Divkovic, Piric..
Smigalovic, Bekic, Okanovic, Jusufovic, Mesic, Ribic i jos jedan spic/ofanzivni vezni i taj tim bi prekucao prvu ligu, al kazemm dok se to ne ozvanici , ne vjerujem..
ako bi se sa ovakvom ekipom i sredjenim stanje u klubu vratili u PL, onda bi ovo ispadanje bilo nesto najbolje sto se moglo desiti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
A primjetio sam da je tu i nova oprema "Joma"
Eh kad bi se mogla gdje nac slika novog dresa

Eh kad bi se mogla gdje nac slika novog dresa

-
- Moderator
- Kontakt:
Zoletić je novi igrač Gradine. Na prozivci se pojavio zato što ima ugovor do 30.6 i trenirati će gore do subote vjerovatno, da ne bi dobio kakve kazne ili šta ti ja znam.ultrasstyle_tz je napisao/la:sta je sa Joguncica i Cejvana, jednog od njih 2 se mora zadrzati...a ako bi se sve ovo obistinilo taj tim bi bio konkurentan u premijer ligi, a da ne govorimo za ligu federacije...ovo je za sad predobro da bi bilo istinito...
Divkovic, Piric..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Po ispadanju iz PL klub je postao "amaterski" tako su i svi profesionalni ugovori koji su bili prestali da vaze tako da Zoletic slobodno moze pocet trenirat sa Gradinom, ako on to zeli i ako je on stvarno novi igrac Gradine.Benjo_AFC86 je napisao/la:Zoletić je novi igrač Gradine. Na prozivci se pojavio zato što ima ugovor do 30.6 i trenirati će gore do subote vjerovatno, da ne bi dobio kakve kazne ili šta ti ja znam.
Ipak ja mislim da on jos uvjek ceka pozitivan odgovor iz Slobode.
ibrak izjava uoci pocetka priprema za sezonu 2012/13
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.