Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Llorente bi mogao poceti iskljucivo radi skok igre,ko ce to cuvati Ronalda ,Pepea,B.Alvesa i Almeidu kod kornera :/
Uefa sad tvrdi da nije dobila nikakav zaht. od RFEFcatalonia je napisao/la:UEFA odbila minutu šutnje za Roquea
Čelnici Evropske nogometne federacije (UEFA) na sastanku u srijedu prijepodne odbacili su prijedlog Španaca da prije polufinalnog dvoboja na Euru protiv Portugala minutom šutnje odaju počast preminulom bivšem nogometašu Betisa Mikiju Roqueu.
Podsjetimo, mladi 23-godišnji bivši igrač Betisa preminuo je u nedjelju nakon neuspješne borbe s rakom, a Španlci su poslali upit UEFA-i u kojem su izrazili želju da minutom šutnje pred susret s Portugalom u polufinalu Evropskog prvenstva odaju počast igraču koji je bio i dobar prijatelj s nekolicinom reprezentativaca.
No, činovnici Michela Platinija bez podrobnijeg objašnjenja odbili su taj prijedlog, a također su zabranili Špancima nošenje crnih oznaka na dresovima.
koja gamad
FORZA NAPOLI
Nevjerovatno kakvi bjednici su na čelnim mjestima UEFEcatalonia je napisao/la:UEFA odbila minutu šutnje za Roquea
Čelnici Evropske nogometne federacije (UEFA) na sastanku u srijedu prijepodne odbacili su prijedlog Španaca da prije polufinalnog dvoboja na Euru protiv Portugala minutom šutnje odaju počast preminulom bivšem nogometašu Betisa Mikiju Roqueu.
Podsjetimo, mladi 23-godišnji bivši igrač Betisa preminuo je u nedjelju nakon neuspješne borbe s rakom, a Španlci su poslali upit UEFA-i u kojem su izrazili želju da minutom šutnje pred susret s Portugalom u polufinalu Evropskog prvenstva odaju počast igraču koji je bio i dobar prijatelj s nekolicinom reprezentativaca.
No, činovnici Michela Platinija bez podrobnijeg objašnjenja odbili su taj prijedlog, a također su zabranili Špancima nošenje crnih oznaka na dresovima.
koja gamad
- nemampojma
- Kontakt:
Evo jedan očekivan podatak:
Najbolji igrač Španije i najvažniji u cijeloj ekipi jedini je odigrao 6 utakmica uzastopno od prve do zadnje minute.
Iako ne moram reći o kome se radi, ipak uvijek valja spomenuti njegovo ime. On je Alvaro Arbeloa.
Najbolji igrač Španije i najvažniji u cijeloj ekipi jedini je odigrao 6 utakmica uzastopno od prve do zadnje minute.
Iako ne moram reći o kome se radi, ipak uvijek valja spomenuti njegovo ime. On je Alvaro Arbeloa.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
- raul-zakon
- Kontakt:
Sad opraštam nemoj da se ponovi !"juznjak>
raul-zakon @,nije namjerno matare mi
Što se tiče ovog, po meni epskog okršaja večeras, sve će se svesti na to kojiko će raspoloženi biti krila i napadač Portugala. Ako Portugal bude strpljivo čekao iza lopte neku kontru ili polukontru, i ako iste Ronaldo i Nani budi istrčavali kako treba, Španija večeras leti kući.
Po prvi put nakon dugo vremena, Španija nije ta koja odlučuje. O rezultatu večerašnje utakmice, a samim tim i o prvom finalisti EURO-a odlučuju isključivo i samo Portugalci.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ne igraju protiv teletabisa nego protiv Evropskih i Svjetskih prvaka.Spanija je SpaceShutlle za ovaj Portugal a tako i za ostatak Svijeta.raul-zakon je napisao/la:Sad opraštam nemoj da se ponovi !"juznjak>
raul-zakon @,nije namjerno matare mi![]()
![]()
Što se tiče ovog, po meni epskog okršaja večeras, sve će se svesti na to kojiko će raspoloženi biti krila i napadač Portugala. Ako Portugal bude strpljivo čekao iza lopte neku kontru ili polukontru, i ako iste Ronaldo i Nani budi istrčavali kako treba, Španija večeras leti kući.(simpatišem Furiju, al' ovo je realnost).
Po prvi put nakon dugo vremena, Španija nije ta koja odlučuje. O rezultatu večerašnje utakmice, a samim tim i o prvom finalisti EURO-a odlučuju isključivo i samo Portugalci.
Iniesta je najbolji igrac na Svijetu koji ce veceras svojom magijom i inspiracijom zasjeniti svih ostalih 21 igraca na terenu
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ocekujem rutinski prolaz! Imam osjecaj da ce Brko ipak napraviti koju izmjenu u pocetnom sastavu. Mozda i Llorenteu udijeli koju minutu
Portugal je imao odlican turnir ali veceras ga zavrsavaju, Ronaldo ce biti motiviran k'o nikada, ali kad je takav obicno i sagori u zelji, pa onda provede dobar dio utakmice masuci rukama, trazeci nepostojece faulove, pokusavajuci sta skucati sa 30+ metara. Mozda padne i rekord kada je u pitanju posjed lopte, ocekujem blizu 70% na nasoj strani, ne vjerujem da se iz toga moze izroditi nekakav negativan rezultat.
Prognoza 3:0
Napadac (ko bude igrao)
Iniesta
Llorente (zamjena)
VAMOS ESPANA!!!!
Prognoza 3:0
Napadac (ko bude igrao)
Iniesta
Llorente (zamjena)
VAMOS ESPANA!!!!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- raul-zakon
- Kontakt:
Sve u redu, niko ne potcjenjuje Špance. Mišljenja sam kako včrs nije toliko bitno ko je Španija a ko Portugal.Johny je napisao/la:Ne igraju protiv teletabisa nego protiv Evropskih i Svjetskih prvaka.Spanija je SpaceShutlle za ovaj Portugal a tako i za ostatak Svijeta.raul-zakon je napisao/la:Sad opraštam nemoj da se ponovi !"juznjak>
raul-zakon @,nije namjerno matare mi![]()
![]()
Što se tiče ovog, po meni epskog okršaja večeras, sve će se svesti na to kojiko će raspoloženi biti krila i napadač Portugala. Ako Portugal bude strpljivo čekao iza lopte neku kontru ili polukontru, i ako iste Ronaldo i Nani budi istrčavali kako treba, Španija večeras leti kući.(simpatišem Furiju, al' ovo je realnost).
Iniesta je najbolji igrac na Svijetu koji ce veceras svojom magijom i inspiracijom zasjeniti svih ostalih 21 igraca na terenu
Zašto? Zato što Španci uvijek igraju isto i to im je tokom svih ovih godina(zahvaljujući prije svih J.Mourinhu) ipak pročitano. Pa jbg ti, zar Barca nije bila/i sada je, space shuttle za Chelsea? Ali ljudi bili strpljivi znali da Barca nema plan B, iskoristili ono malo što im se ponudilo i to je to. Isto vrijedi i za Španiju.
Pa jedna Hrvatska(uz dužno poštovanje, ipak su dosta slabiji) je zamalo dohakala ovoj Španiji, a Hrvati nisu imali ni Ronalda ni Nania na krilu. Shvaćaš sad?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Barcelona nije trazila plan B.Jer ga nije morala traziti.Napraviti 20 prilika i dati 2 gola je presmjesno.Chelsea je prosao Barcelonu na faktor lude srece i nista vise.Spaniji se to moze desiti ali ovaj put oni su bez pritiska.Ekipa koja se nema vise kome dokazivati i moze opusteno odigrati , a kao takvi su 50% opasniji.
Hrvatska je odigrala odlicnu utakmicu ali Hrvatska je veliki tim,Portugal to nije.
Necu davati nikakve prognoze jer ipak je ovo fudbal.Najaci tim je i dalje Spanija i sve sem njihove pobjede bi bilo iznenadjenje.
Hrvatska je odigrala odlicnu utakmicu ali Hrvatska je veliki tim,Portugal to nije.
Necu davati nikakve prognoze jer ipak je ovo fudbal.Najaci tim je i dalje Spanija i sve sem njihove pobjede bi bilo iznenadjenje.
Johnny b, how much there is to see
- raul-zakon
- Kontakt:
Vidjećemo večeras oko 22:45, možda i malo kasnije. Svašta može biti, ipak je ovo fudbal...Johny je napisao/la:Barcelona nije trazila plan B.Jer ga nije morala traziti.Napraviti 20 prilika i dati 2 gola je presmjesno.Chelsea je prosao Barcelonu na faktor lude srece i nista vise.Spaniji se to moze desiti ali ovaj put oni su bez pritiska.Ekipa koja se nema vise kome dokazivati i moze opusteno odigrati , a kao takvi su 50% opasniji.
Nisam ni ja sada siguran u pobjedu Portugala, da bi se odmah u kuću kladio, ali mi nije jasno zašto neki pokušavaju predstaviti ovu večerašnju utakmicu kao da Španija igra sa Lihtenštajnom...
HALA MADRID !
HALA MADRID !
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljudi nisu bili ništa strpljivi niti cekali
, vec Barca naprosto nije imala sreće.
Za ovu igru ne treba plan B, vec samo malo više sreće, da npr. Messi pogodi mrežu umjesto precke i takve slicne gluposti.
Šta ce Barci plan B kad je ona jedino igrala na terenu i stvarala šanse
Ljudi nisu bili ništa strpljivi niti cekali
Za ovu igru ne treba plan B, vec samo malo više sreće, da npr. Messi pogodi mrežu umjesto precke i takve slicne gluposti.
- raul-zakon
- Kontakt:
Sve u redu, nisu imali sreće, ali da Chelsea iz onih malobrojnih(stvarno malobrojnih) kontri nije bio onako ubojit, Chelsea bi opet ispao, a Barca, bez obzira na to što nije imala sreće, prošla u Finale.ripper je napisao/la:
Ljudi nisu bili ništa strpljivi niti cekali, vec Barca naprosto nije imala sreće.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivane postave za vecerasnji Iberijski derby

Takticke zamisli i sheme za veceras

Veceras po 100 pobjedu

Takticke zamisli i sheme za veceras

Veceras po 100 pobjedu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Casillas, Arbeloa, Ramos, Pique, Jordi Alba, Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Silva and Negredo.

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
jeli ovo offc.Casillas, Arbeloa, Ramos, Pique, Jordi Alba, Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Silva and Negredo.
FORZA NAPOLI
DaBulkin je napisao/la:jeli ovo offc.Casillas, Arbeloa, Ramos, Pique, Jordi Alba, Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Silva and Negredo.
Ne kontam zasto mu igra Negredo pored Llorentea
..al' ipak bolje je i to nego da Fabregas ili neki drugi vezni igrac glume napadaca.
Negredo u prvih 11Mulder je napisao/la:Casillas, Arbeloa, Ramos, Pique, Jordi Alba, Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Silva and Negredo.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 27 jun 2012, 19:41, ukupno mijenjano 2 puta.
- nemampojma
- Kontakt:
Casillas, Arbeloa, Ramos, Pique, Jordi Alba, Busquets, Alonso, Xavi, Iniesta, Silva and Negredo.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.