Za mrske portugalce Almeida u prvom.
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Veceras cemo vidjeti ko nije okomit! 
Zadnja izmjena: Mulder, dana/u 27 jun 2012, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Spanija, posto Portugal jeste sigurno.Mulder je napisao/la:Veceras cemo vidjeti ko nije okomit!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Pa i Spanija je veceras, fino pise...D10S je napisao/la:Spanija, posto Portugal jeste sigurno.Mulder je napisao/la:Veceras cemo vidjeti ko nije okomit!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- nemampojma
- Kontakt:
D1OS molim te nemoj gasiti mobitel, imaćeš pozive nakon svakog duela velikana Arbeloe i Ballon f'Rizure.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Oj yebote

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Samo jedno iznenadenje to je Negredo.
Nadam se da brko zna sta radi.Ipak je tu u prednosti Llorente,ali ko sam ja da odlucujem ko ce igrati.
VAMOS ESPANA !

Nadam se da brko zna sta radi.Ipak je tu u prednosti Llorente,ali ko sam ja da odlucujem ko ce igrati.
VAMOS ESPANA !

Visca el Barça ! Mes que un club !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Treba organizovati nagradnu igru pod nazivom "Pogodite sastav koji će izvesti Del Bosque". 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Od navijača/simpatizera do hejtera. Veoma zanimljivo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mislim da ni brko nebi to pogodio.Monolog je napisao/la:Treba organizovati nagradnu igru pod nazivom "Pogodite sastav koji će izvesti Del Bosque".
Mo's mislit kako je bilo meni 2002. kada sam mislio da ce u finalu McManaman startati ispred SolarijaMonolog je napisao/la:Treba organizovati nagradnu igru pod nazivom "Pogodite sastav koji će izvesti Del Bosque".
Mislim da je Markiz ovdje pogrijesio. Ako je vec odlucio igrati sa napadacem mislim da je u prvu trebao ubaciti Llorentea koji je na minulom Mundijalu odlicno odigrao svoje upravo protiv Portugala, a slican je tip igraca Gomezu i Bendtneru koji su vec uvaljali golove Portugalu. Prelagan je on zalogaj za Pepea, ali svejedno ce ga izvesti, tako da... Dobru utakmicu ocekujem, ona je moguca jedino pod uvjetom da Portugal rano da gol.
- nemampojma
- Kontakt:
AhahahahahahahahahahahahhaD10S je napisao/la:Mo's mislit kako je bilo meni 2002. kada sam mislio da ce u finalu McManaman startati ispred SolarijaMonolog je napisao/la:Treba organizovati nagradnu igru pod nazivom "Pogodite sastav koji će izvesti Del Bosque".![]()
- anonymousHD
- Kontakt:
Arbeloa jedan od najboljih pojedinaca na terenu. E moj Namik. Nisi ti svoj dok ovog flopa hvališ.
Ja mislim da je tada pomislio da ćemo izgubitnemampojma je napisao/la:AhahahahahahahahahahahahhaD10S je napisao/la:Mo's mislit kako je bilo meni 2002. kada sam mislio da ce u finalu McManaman startati ispred SolarijaMonolog je napisao/la:Treba organizovati nagradnu igru pod nazivom "Pogodite sastav koji će izvesti Del Bosque".![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zavuce ga na kraju Seks od stativu 
- anonymousHD
- Kontakt:
Sergio Ramos - Man of the Match 
Pique mozes izvaditi Ronalda iz gaca,zavrsila je utakmica
- nemampojma
- Kontakt:
On je u Arbeloinom džepu a ne Piqueovim gaćama.DesimaL je napisao/la:Pique mozes izvaditi Ronalda iz gaca,zavrsila je utakmica
Pa dobro,mijenjaju senemampojma je napisao/la:On je u Arbeloinom džepu a ne Piqueovim gaćama.DesimaL je napisao/la:Pique mozes izvaditi Ronalda iz gaca,zavrsila je utakmica
Zaista veceras Pique i Arbeloa nisu dali disati Ronaldu.
- nemampojma
- Kontakt:
Što je sasvim očekivano.DesimaL je napisao/la:Pa dobro,mijenjaju senemampojma je napisao/la:On je u Arbeloinom džepu a ne Piqueovim gaćama.DesimaL je napisao/la:Pique mozes izvaditi Ronalda iz gaca,zavrsila je utakmica![]()
Zaista veceras Pique i Arbeloa nisu dali disati Ronaldu.
Ajmo sad oni sto traze Ramosovu loptu na drugoj planeti itd.. neka se jave, kakav majstor 
FORZA NAPOLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.