Na njihovu zalost ,nisu imali srece . Uostalom ,ko ih 'ebe
Brnjo @Dobar Arbeloa veceras moram si priznati
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Svaka mu cast za onaj penal.Treba imati muda,pa poslje toliki provokacija uraditi Panenku.Bulkin je napisao/la:Ajmo sad oni sto traze Ramosovu loptu na drugoj planeti itd.. neka se jave, kakav majstor
Izvini molim te, kad on to nije bio dobar. Prvo je zaustavio "opasnog" Riberya, a sad i "najboljeg" igrača svijeta. Siluje jednostavno te "velikane".juznjak> je napisao/la:
nemampojma je napisao/la:Izvini molim te, kad on to nije bio dobar. Prvo je zaustavio "opasnog" Riberya, a sad i "najboljeg" igrača svijeta. Siluje jednostavno te "velikane".juznjak> je napisao/la:

juznjak> je napisao/la:Kako je samo brko preblijedio nakon panenke Ramosaa naravno ,izraz lica kao i uvijek isti

Like a bossmessilla je napisao/la:Cakir ? Moglo bi se igrati više žutih.

A golman poletio, konta sad ce je zapucati sve snageMulder je napisao/la:
A hajde ako ćemo iskreno stvarno su loše odigrali grupnu fazu unatoč samo jednom primljenom golu, baš su izgledali neuigrano on i Pique, ja sam ih prvi kritizirao ali kako se odmiče turnir vidi se da su postigli odličnu suradnju.mandraX je napisao/la:Stvarno svaka čast Ramosu za ovo večeras, za cijelu tekmu kako je odigrao, on i Pique djeluju baš moćno u toj zadnjoj liniji, a neki su ovdje prognozirali da je ovo strašno slaba odbrana Španije, bla bla, jah...stručnjaci, gdje se god okreneš - potrefiš na jednog...a onda na kraju te dobre partije Ramosa, dolazi ovaj penal, moćno zaista, treba skupit' mu*a pa pucat' penal u ovakvoj utakmici (pogotovo nakon LP i njegovog promašaja), i to još na onakav način...svaka čast još jednom.
Djelimično se slažem, al' ne za kompletnu grupnu fazu, rekao bih samo da su zakazali protiv Hrvatske, bilo je par onih propusta...Toxicity je napisao/la:
A hajde ako ćemo iskreno stvarno su loše odigrali grupnu fazu unatoč samo jednom primljenom golu, baš su izgledali neuigrano on i Pique, ja sam ih prvi kritizirao ali kako se odmiče turnir vidi se da su postigli odličnu suradnju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.