FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nemoj ni ti postavljati glupa i provokativna pitanja i sve ce biti OK....ti da si navijac Želje onda bi shvatio pitanje i povod,ali ovako ne ide buraz...ako nemaš šta pametno napisati,bolje onda nikako ništa da ne pišeš na ovoj temi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
drop je napisao/la:nemoj ni ti postavljati glupa i provokativna pitanja i sve ce biti OK....ti da si navijac Želje onda bi shvatio pitanje i povod,ali ovako ne ide buraz...ako nemaš šta pametno napisati,bolje onda nikako ništa da ne pišeš na ovoj temi.
prvo pitanje nije provakativno jer niko ne moze voliti vise amara od zelje, drugo nije ni glupo jer ste sve trenere otpustali nakon pola godine a skoro nijedan nije prosipao kuci bodove
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
opet ti...nemoj se ti brinuti za tuđe probleme...forsiraš pricu i ta pitanje bezze a ne ide te....najlakše se praviti budala,to može svako.irfan41 je napisao/la:drop je napisao/la:nemoj ni ti postavljati glupa i provokativna pitanja i sve ce biti OK....ti da si navijac Želje onda bi shvatio pitanje i povod,ali ovako ne ide buraz...ako nemaš šta pametno napisati,bolje onda nikako ništa da ne pišeš na ovoj temi.
prvo pitanje nije provakativno jer niko ne moze voliti vise amara od zelje, drugo nije ni glupo jer ste sve trenere otpustali nakon pola godine a skoro nijedan nije prosipao kuci bodove
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Kitice nam zauzele temu
idi bijednice imas svoju temu bili te racku i sa Osimom i Željom
Ne kaze se djaba
DALEKO SMO ISPRED VAS O NAMA I SANJATE
LJUBOMORA JE TESKA BOLEST

Ne kaze se djaba

LJUBOMORA JE TESKA BOLEST

evo ja cu ti pokusat odgovorit..Hotic nije uspio boda izvuci u gostima a i nije imao nekog baš povjerenja u upravi.Dok amar je odmah na pocetku uzeo 3 boda u gostima,svi ga vole u upravi,ima prošlost u želji,raja ga voli,niko mu nista nece reci..irfan41 je napisao/la:kako to da demir hotic je otpusten a sa gorom ekipom nije kiksao kod kuce i cak je pobjedio sarajevo ciji su igraci odlicno odigrali u evropi. a amar ima vec dva kiksa kuci i niko ne pomislja nista reci protiv njega, nego su igraci iskljucivi krivci, to nije bio slucaj sa drugim trenerima, unaprijed zahvaljujem na odg
Ma samo ih ignorišite, bolje bi im bilo da se o svom jadu zabave.
Pozdrav od Vultures Tadžikistan!
Pozdrav od Vultures Tadžikistan!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vulturesi jestel to vi , oni canterasi

- el-fighter
- Kontakt:
Ja ne simpatišem želju, ali ti moram odgovoriti na ovo gore. Hotić je sa gorom ekipom uzimao redovno bodove kući, ali je ta ista ekipa preko dvije godine dana bila bez pobjede u gostima. Osim je u svojoj prvoj pravoj utakmici na klupi Želje donio tri boda sa gostovanja. Osim je napravio ekipu o kojoj je Hotić mogao samo sanjati i to je uradio za mjesec dana. Ovaj Željo će daleko dogurati.bistrikboy je napisao/la:Drago nam je sto pratis svoj omiljeni klubirfan41 je napisao/la:kako to da demir hotic je otpusten a sa gorom ekipom nije kiksao kod kuce i cak je pobjedio sarajevo ciji su igraci odlicno odigrali u evropi. a amar ima vec dva kiksa kuci i niko ne pomislja nista reci protiv njega, nego su igraci iskljucivi krivci, to nije bio slucaj sa drugim trenerima, unaprijed zahvaljujem na odg
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Samo Zeljo
- Kontakt:
pa irfane ako je hotic pobjedi osarajevo sa 2:0 onda ce amar sa peticom ispratiti kitare
pozz od vulturesa zimbabve
pozz od vulturesa zimbabve

- Samo Zeljo
- Kontakt:
cuj ovoganime_tm87 je napisao/la:Vulturesi jestel to vi , oni canterasi![]()

- bistrikboy
- Kontakt:
A kakav je ovo fazon sa lesevima 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
pozdrav od vulturesa djevicanska otocja
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- Samo Zeljo
- Kontakt:
pa vulturesi tvrde da ih ima preko pola miliona samo ovdje,a kazu imaju jaku dijasporu drama tako da se taj broj znatno povecava...
zato pozz od vulturesa iz Begove Dzamije

zato pozz od vulturesa iz Begove Dzamije

- Samo Zeljo
- Kontakt:
green kako ce biti ako je hotic pobjedio sa 2:0 onda ce ovi sa osimom nakantati sarajevo....
- tuborg-green
- Kontakt:
dobro treba biti realan mi ove sezone nismo efikasni, pa reko je brko kome mi damo dva gola taj ispada, a to će "nažalost" biti fk torpedoSamo Zeljo je napisao/la:green kako ce biti ako je hotic pobjedio sa 2:0 onda ce ovi sa osimom nakantati sarajevo....
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
ovde vultures iz pecina afganistana 

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
normala da jesam da se upoznamoSamo Zeljo je napisao/la:ti si malac pravo neki duhovit lik

nasmija me pravo, ajde kad vec ne znas nist ao fudbalu ti nastavi sa segama, to ti bolje ide

normala vidis me na slici sta ces

pozz od vulturesa iz nikaragve

aaaaa ja to i zaboravo kume,pa dobro onda cemo dici 1:0 da ne ispadnu

ajde nadam se da ces i nakon 26.9 biti tako duhovit

siguran sam da ces kao pravi manijak doci u subotu bl , pa ces vulturesima moci i licno prenijeti te pozdrave iz nikaragve

- Samo Zeljo
- Kontakt:
pa nisam lud da propustam banja luku...zao mi je samo sto je na ovom forumu puno ove djecurlije pa ofiraju sve klubove
zato djecice moja svi uplate i lagano na gostovanje
a pozz vulturesi pecina 

- Samo Zeljo
- Kontakt:
odlicno sutax je napisao/la:kako je u nasoj prijateljskoj nikaragvi kako su braca u palestiniSamo Zeljo je napisao/la:pa nisam lud da propustam banja luku...zao mi je samo sto je na ovom forumu puno ove djecurlije pa ofiraju sve klubovezato djecice moja svi uplate i lagano na gostovanje
a pozz vulturesi pecina

-
- Kontakt:
Kolko ste u minusu strumfovi,2 il 3 miliona,hatuborg-green je napisao/la:dobro treba biti realan mi ove sezone nismo efikasni, pa reko je brko kome mi damo dva gola taj ispada, a to će "nažalost" biti fk torpedoSamo Zeljo je napisao/la:green kako ce biti ako je hotic pobjedio sa 2:0 onda ce ovi sa osimom nakantati sarajevo....