FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 21 sep 2009, 20:49

nemoj ni ti postavljati glupa i provokativna pitanja i sve ce biti OK....ti da si navijac Želje onda bi shvatio pitanje i povod,ali ovako ne ide buraz...ako nemaš šta pametno napisati,bolje onda nikako ništa da ne pišeš na ovoj temi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 21 sep 2009, 20:50

drop je napisao/la:nemoj ni ti postavljati glupa i provokativna pitanja i sve ce biti OK....ti da si navijac Želje onda bi shvatio pitanje i povod,ali ovako ne ide buraz...ako nemaš šta pametno napisati,bolje onda nikako ništa da ne pišeš na ovoj temi.

prvo pitanje nije provakativno jer niko ne moze voliti vise amara od zelje, drugo nije ni glupo jer ste sve trenere otpustali nakon pola godine a skoro nijedan nije prosipao kuci bodove
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 sep 2009, 20:52

irfan41 je napisao/la:
drop je napisao/la:nemoj ni ti postavljati glupa i provokativna pitanja i sve ce biti OK....ti da si navijac Želje onda bi shvatio pitanje i povod,ali ovako ne ide buraz...ako nemaš šta pametno napisati,bolje onda nikako ništa da ne pišeš na ovoj temi.

prvo pitanje nije provakativno jer niko ne moze voliti vise amara od zelje, drugo nije ni glupo jer ste sve trenere otpustali nakon pola godine a skoro nijedan nije prosipao kuci bodove
opet ti...nemoj se ti brinuti za tuđe probleme...forsiraš pricu i ta pitanje bezze a ne ide te....najlakše se praviti budala,to može svako.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 21 sep 2009, 20:54

Kitice nam zauzele temu :!: idi bijednice imas svoju temu bili te racku i sa Osimom i Željom :!:
Ne kaze se djaba :!: DALEKO SMO ISPRED VAS O NAMA I SANJATE :!:
LJUBOMORA JE TESKA BOLEST :!:

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 21 sep 2009, 21:15

irfan41 je napisao/la:kako to da demir hotic je otpusten a sa gorom ekipom nije kiksao kod kuce i cak je pobjedio sarajevo ciji su igraci odlicno odigrali u evropi. a amar ima vec dva kiksa kuci i niko ne pomislja nista reci protiv njega, nego su igraci iskljucivi krivci, to nije bio slucaj sa drugim trenerima, unaprijed zahvaljujem na odg
evo ja cu ti pokusat odgovorit..Hotic nije uspio boda izvuci u gostima a i nije imao nekog baš povjerenja u upravi.Dok amar je odmah na pocetku uzeo 3 boda u gostima,svi ga vole u upravi,ima prošlost u želji,raja ga voli,niko mu nista nece reci..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2009, 21:17

Ma samo ih ignorišite, bolje bi im bilo da se o svom jadu zabave.

Pozdrav od Vultures Tadžikistan! :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 sep 2009, 21:24

Vulturesi jestel to vi , oni canterasi :lol: :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 sep 2009, 21:26

bistrikboy je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:kako to da demir hotic je otpusten a sa gorom ekipom nije kiksao kod kuce i cak je pobjedio sarajevo ciji su igraci odlicno odigrali u evropi. a amar ima vec dva kiksa kuci i niko ne pomislja nista reci protiv njega, nego su igraci iskljucivi krivci, to nije bio slucaj sa drugim trenerima, unaprijed zahvaljujem na odg
Drago nam je sto pratis svoj omiljeni klub :!:
Ja ne simpatišem želju, ali ti moram odgovoriti na ovo gore. Hotić je sa gorom ekipom uzimao redovno bodove kući, ali je ta ista ekipa preko dvije godine dana bila bez pobjede u gostima. Osim je u svojoj prvoj pravoj utakmici na klupi Želje donio tri boda sa gostovanja. Osim je napravio ekipu o kojoj je Hotić mogao samo sanjati i to je uradio za mjesec dana. Ovaj Željo će daleko dogurati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 21 sep 2009, 21:27

pa irfane ako je hotic pobjedi osarajevo sa 2:0 onda ce amar sa peticom ispratiti kitare
pozz od vulturesa zimbabve :lol:

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 21 sep 2009, 21:33

nime_tm87 je napisao/la:Vulturesi jestel to vi , oni canterasi :lol: :D
cuj ovoga :lol: :lol: nikad kantera u zivotu nisam poigrao....a zezamo se na racun lesinara posto kazu da ih ima oko pola miliona :lol: :lol: i da ih ima svugdje u svijetu :lol: :lol: :lol: :lol:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 sep 2009, 21:39

A kakav je ovo fazon sa lesevima :?:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 sep 2009, 21:39

pozdrav od vulturesa djevicanska otocja
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 21 sep 2009, 21:47

pa vulturesi tvrde da ih ima preko pola miliona samo ovdje,a kazu imaju jaku dijasporu drama tako da se taj broj znatno povecava...
zato pozz od vulturesa iz Begove Dzamije :lol: :lol:

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 21 sep 2009, 22:02

green kako ce biti ako je hotic pobjedio sa 2:0 onda ce ovi sa osimom nakantati sarajevo....

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 21 sep 2009, 22:09

Samo Zeljo je napisao/la:green kako ce biti ako je hotic pobjedio sa 2:0 onda ce ovi sa osimom nakantati sarajevo....
dobro treba biti realan mi ove sezone nismo efikasni, pa reko je brko kome mi damo dva gola taj ispada, a to će "nažalost" biti fk torpedo
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 sep 2009, 23:02

ovde vultures iz pecina afganistana :?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 21 sep 2009, 23:10

Samo Zeljo je napisao/la:ti si malac pravo neki duhovit lik
normala da jesam da se upoznamo :roll: jesi ti onaj vultures sto je izumro :lol:[/quote]

nasmija me pravo, ajde kad vec ne znas nist ao fudbalu ti nastavi sa segama, to ti bolje ide :) treba imat maskotu neku svaki forum :)[/quote]
normala vidis me na slici sta ces ;) haj mi posalji kredita,nestalo mi :lol:
pozz od vulturesa iz nikaragve ;)
aaaaa ja to i zaboravo kume,pa dobro onda cemo dici 1:0 da ne ispadnu :lol:[/quote]

ajde nadam se da ces i nakon 26.9 biti tako duhovit :)
siguran sam da ces kao pravi manijak doci u subotu bl , pa ces vulturesima moci i licno prenijeti te pozdrave iz nikaragve :)

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 21 sep 2009, 23:16

pa nisam lud da propustam banja luku...zao mi je samo sto je na ovom forumu puno ove djecurlije pa ofiraju sve klubove :? zato djecice moja svi uplate i lagano na gostovanje ;) a pozz vulturesi pecina :lol:

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 21 sep 2009, 23:20

tax je napisao/la:
Samo Zeljo je napisao/la:pa nisam lud da propustam banja luku...zao mi je samo sto je na ovom forumu puno ove djecurlije pa ofiraju sve klubove :? zato djecice moja svi uplate i lagano na gostovanje ;) a pozz vulturesi pecina :lol:
kako je u nasoj prijateljskoj nikaragvi kako su braca u palestini :D
odlicno su :lol: kazu dolaze maksuz na utakmicu protiv zelje da dadnu podrsku svom voljenom klubu :lol:cak su rekli i kupiti nekih petardi da prenesu preko granice kod njih pojeftino ima :lol:

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 21 sep 2009, 23:20

tuborg-green je napisao/la:
Samo Zeljo je napisao/la:green kako ce biti ako je hotic pobjedio sa 2:0 onda ce ovi sa osimom nakantati sarajevo....
dobro treba biti realan mi ove sezone nismo efikasni, pa reko je brko kome mi damo dva gola taj ispada, a to će "nažalost" biti fk torpedo
Kolko ste u minusu strumfovi,2 il 3 miliona,ha :?: :D E jadni ste li i vi i vas mali seljo,a taj torpedo je igrao 4-to pretkolo eurolige,a vi niste vidjeli evrope 5-6 godina,eto vozdrica strumfici ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 40 gostiju.